Äntligen

Ikväll börjar desperate housewives igen!
YES!
Jag och Alicia kommer sitta bänkade.


Regning Måndag

Det blev precis alldels mörkt här och började hagla och grejer. Mys Pys.
Var uppe 5.30 med Alicia idag och matade henne. Men sen la vi oss faktiskt igen och hon vaknade kl 8 igen. Så jag känner mig ganska pigg faktiskt.
Idag är Chrille ledig också. Underbart! Dock så skall vi tvätta. Har sex maskiner.... Kanske kan hitta på något kul efter.

I helgen var jag och alicia hos mamma och pappa. Sov över från lördag till söndag eftersom Chrille skulle träffa några gamla arbetskamrater och dricka bärs. Var och hälsade på Håkan och Malin en sväng också.
Det är underbart att komma hem till mamma och pappa och bli uppassad. Knappt behöva lyfta ett finger. Det är gött det.
Ni är bäst!

Ne, nu skall jag hoppa in i duschen. Snart är det dags att tvätta!

Baby Björn

Finns det någon som har ett Baby Björn bärsele till salu?
Vill ha ett till Alicia men tycker dem är sjukt dyra nya.

Hojta till isåfall!

Reunion

Har precis haft tre gamla vänner på besök. Vänner som det skar sig med för två och ett halvt år sen.
Det var så himla roligt att träffa dem igen och sitta ner och tjöta. Dem var här i fyra timmar och jag tror inte att det var tyst en sekund. Och lilla Alicia charmade dem allihop! Hur kan man inte älska henne liksom! 


Hoppas att det blir fler träffar nu framöver!
Det var så roligt!
Nu är det sängdags.

Dags kanske

Dags att uppdatera lite om livet kanske.
Skall snart iväg till Gildaskolan på massage. Det skall bli så jävla underbart. Jag är så trött så jag kommer tvärdäcka där. Hoppas jag inte börjar snarka. Pinsamt.

Förra helgen var vi nere i skåne. Bianca döptes. Så snäll. Sa inte ett knyst i kyrkan. Jag höll henne pch det blev jäkla tungt efter en stund. Jämfört med Alicia som är lätt som en fjäder. Hon satt med Chrille och sov hela tiden. Hon gillade nog orgeln.
Jag har alltid undrat varför psalmer alltid skall sjunga i det högsta tonläget som existerar. kan någon förklara detta? Det var fullt ös där nere. Linda har ju två snart 5 åringar också. Underbara ungar!
Isabelle kallade kyrkan för prästens slott haha. Så sött.

I veckan var det återträff med föräldrargruppen. Jag trodde inte att jag skulle vilja fortsätta träffa dem men det kändes annorlunda när vi väl satt där. Vissa hade ändrats väldigt mycket. Det har vi väl alla gjort visserligen. Vi var sex mammor. 5 flickebarn och en pojk haha. Vi skulle träffas och fika den första oktober. Får se om jag kan, vi skall skriva på papper om faderskaps grej då.

Helgen blir lugn. Imon skall jag och Alicia till mamma och pappa/mormor och morfar. chrille skall ut och dricka bärs och kolla på hockey.
Ha det gött allesammans.


hahaha

Detta är fan det roligste jag skådat på år och dar



"Då går jag till capishe records hahaha"

Orka

Jag lever men orkar inte blogga längre.
Utlovade ju bilder på min frilla men dem orkar jag inte lägga in. Gjorde slingor, ljusa och mörka så nu e jag lite mörkare än vanligt. Dock fortfarande ljus haha.
Återkommer kanske nån dag.

Fan alltså..

Nu har det vart skottlossning på Hisingen igen. 
Vad är det som händer här? Göteborg har ju den senaste tiden liknat vilda västern. Pang Pang lucky luke.
Tuffa grabbar dem där gäng medlemmarna. 



Här ligger Alicia i sin babysitter och sover och har ingen aning om vad det är för hemsk värld utanför. Hon känner bara till tryggheten hos mamma och pappa och all kärlek hon får här hemma.
Hon är så underbar!

Imon ska jag till frisören. Längtar! Det skall bli så skönt att fixa till håret!
Nu skall jag mysa med lillan...

Underbar

Titta vad som stod på köksbordet idag när jag kom hem!
Kärlek!







Älskar dig Chrille!

Mamma dotter

Här är jag och sötfisen idag.
Finns inte så mycket bilder på henne och mig. Det är ju alltid jag som e bakom kameran. Får säga till Chrille på skarpen.











Som ni ser är jag inte förlamad längre!

Slottskogen

Snart ska jag och Alicia gå och träffa Anna och Leo. Blir promenix i slottskogen å tjöt. Sitter och matar lillan nu så vi är redo när Anna ringer.

Nu kan Alicia ta bröstet utan amningsnapp! Inte perfekt men väldigt bra!
Bloggar kanske mer sen.

Shit

Fasen vad trött jag är idag. La mig vid 12 inatt men somnade nog inte förren kl 1 även fast Alicia sov. Vaknade 6:30 matade henne och sen sov vi på soffan ett par timmar. Ändå är jag sjukt trött. Nu ligger lillan och sover och jag borde passa på jag också.
Har fått korten som jag framkallade. Skall gå och hämte dem sen tänkte jag. Om jag orkar ta mig ut.

Nä fan, nu blir det en tupplur..



Just nu:
Sötnosen sover

16/9

Tisdag idag. Jag har fått riktiga höstkänslor. Var och hälsade på faster igår i guldheden och promenerade hem därifrån. Så härligt med den friska luften och när jag kom till slottskogen och det låg löv på marken och gträden börjat skifta lite, ja då kändes det verkligen som höst! Var och bokade klipptid och färgning och på fredag är det dags. Håret blir annorlunda kan jag säga.. sen får ni se.

Hittade namnsmycket jag vill ha på en annan sida och mycket mycket billigare så jag ska beställa det därifrån istället. Fick pengar när vi hade kalas i söndags så jag ska nog handla lite kläder till mig själv i alla fall...

Imon skall jag ev träffa en gammal arbetskamrat som fick barn i maj. Pratade med en annan gammal arbetskamrat förut också. Hon fick barn 26 augusti och vi ska träffas nån dag också. måste aktivera mig själv på dagarna.
Sen får ju Carro bebis. Och Anita. Och Jennie....

Nu skall jag bada lillstjärnan.
Kram


Jag tycker att min mamma är ganska rolig!






Alicia

Dessa korten är från den första september. Alicias 1 månads dag.
Tycker att dem är så fina. Hon är så fin!




Lördag

Igår åkte vi till varberg hela familjen. Hälsade på C´s kompis och käkade Thai. Jag gick en sväng på stan med Alicia också. Hon är så snäll, sov hela tiden. Öppnade ögonen emallanåt och kikade sig runt omkring men sa inbte ett knyst. Vi är nog välsignade med ett underbart snällt barn. *Ta i trä*
Hon gillar att åka bil och somnar nästan med en gång men när man slår av motorn så vaknar hon haha. Igår när vi åkte hem så var hon dock vaken hela vägen hem! Det är fantastiskt hur fort små bebisar utvecklas. Just nu ligger hon och sprattlar i sin babysitter. Vevar för fullat med armar och ben!

Idag kanske vi skall hälsa på Chrilles kompis och hans familj. Vi får se vad som händer. Det blir nog att vara utomhus tror jag för det är ju helt underbart väder! jag älskar när hösten kommer krypandes. Mörkare kvällar och lite kyligare. Synd bara att jag inte har några kläder som passar. Orkar inte ta tag i viktminskning heller. Har ingen motivation och då går det inte. Skall det göras så skall det göras hel hjärtat annars kan det ju kvitta.

Alicia just nu







Ha en bra dag.

26 och Hallelujah!

Har haft en ganska bra dag. Den var lugn och firade lite med mamma, pappa och Sara som kom hit och vi käkade pizza tillsammans och en kladdkaka som jag slängde ihop i morse med en skrikande bebis bakom mig. Man får upp ett bra flås när man blir mamma.
Jag var på BVC med Alicia idag också. Hon skulle träffa doktorn. Hon gillar ICKE docktorn. Tror inte att hon gillar BVC heller faktiskt. HEEEEEEEELT hysterisk. Jag har aldrig hört henne skriva så! Hon hade gått upp lite till och nu väger biffen 4275.

Det damp ner en post avi idag. Hjärnan gick på högvarv vad det kunde vara för spännande. Det var gulliga Julia som skickade ett grattis kort till mig och en liten gose figur och tofflor som hon virkat till Alicia. Ursött!
Tack vännen.

Hallelujah!
Jag har hittat en napp som passar vårt barn. Äntligen! Man kan säga att jag haft semester ikväll. Det har vart lugnt och skönt. Jag matade henne och la henne i sängen och tryckte in nappen. Det tog nog 15-20 minuter så somnade skruttan.
Sötnos!
Nu skall jag också sova.
God Natt!

Happy Bday

Grattis på födelsedagen till mig då!
1 år närmre rynkor...
1 år närmre pension...

Så blåst

Håller på att göra en karré i min lergryta. Ringde mamma för instruktioner. Men förvirrad som jag är så glömde jag ju att krydda skiten.
Så jag fick göra det nu. Den ska ju ändå va inne 45 minuter till så lite smak hinner den la få...

Idag är det inte så mycket på schemat. Tänkte putsa fönstrena i vardagsrummet och köket för det går knappt att se ut. Alicia är nymatad och ligger i vagnen. Får se om hon kanske somnar nån timma. Så kan jag passa på att duscha...

Kort

Gjorde ett kort till min svägerska när hon fyllde år den 25e juli.





Saknar att pyssla. Finns inte riktigt tid för det nu..

Long time no blog

Det var ett tag sen om man säger så. Dagarna går eller snarare flyger iväg.
I helgen var jag uppe hos mamma och pappa en sväng. Både fredag och söndag faktiskt. Malin tvättade och städade min bil i söndags och nu är den fantastiskt fin och ren! Jag tror inte den har sett sån ut sen jag köpte den haha.
Annars har det la inte hänt så mycket. Åkte på en mjölkstockning som hette duga igår. Men jag klarade mig från feber och lyckades massera ut det.
Har tagit upp kontakten med en gammal vän igen och vi skall ses på lördag. Skall bli väldigt kul faktiskt.

Idag har vi vart och handlat. Alicia sov hela tiden. Hon har varit väldigt trött idag. Men såna dagar har vi allihop ju. Har kommit på att när det är något som är avvikande så tänker jag "Kan vi vuxna vara så?". Om jag kommer fram till att Ja det kan vi så är jag inte orolig för henne heller. Just nu ligger Chrille och nattar henne. Få se hur hon sover inatt. Natten till idag sov hon från 23:30 till 5:30! Fatta sicken lyx!

På torsdag är det min stora dag för er som glömt det!
Jag kom på vad jag önskade mig av Chrille. Ett namnsmycke. Men priset var lite saftigt så vi får väl se vad som finns i dem andra paketen. Kanske kan lägga en slant själv.

Ett sånt här vill jag ha


från namnsmycken.com

Finns armband också. Kanske tomten kan komma med...


Bilbrud

Chrille är ju som de flesta vet galen i bilar. Idag gör Alicia sitt första verkstadsbesök med pappa på Mitsubishi. Det blir nog en liten bilbrud det där.

Själv är jag hemma och städar.

Tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Var och handlade i förmiddags och Chrille var hemma med Alicia. Skönt att komma iväg lite själv också, även fast det bara var en timma. Skulle träffat faster i slottskogen för att promenera men det var inget vidare väder plus att jag vart extremt trött så jag ställde in det. Så jag och Alicia har bara varit hemma. Badade henne förut. Idag tyckte hon bättre om det. Jag tror att jag har haft lite för kallt vatten innan. Stackars henne... Inte konstigt att hon skrek...

Hinner inte skriva mer. Nu börjar hon vakna här.

En månad



Min skatt!

Sentimentalt

Kollade precis på ett program på TV där en kvinna födde barn. Tårarna började rinna såklart, Det är bara en månad sen jag låg där och tryckte men det känns som det har gått en evighet på något vis. Som att Alicia har varit hos oss mycket längre. Hur ont det än gjorde att trycka ut lillan så skulle jag göra det igen och igen och igen.......

Nu ligger hon och sover. Har lagt henne för natten. Denna natten får absolut inte bli som igår, Då blir jag gråhårig haha. Får se hur länge hon sover nu innan hon vill ha mat. Blir det bra inatt så får detta bli rutin.
Jag kommer nog också somna snart. Fick ju inte sova middag förut. Alicia ville hellre äta.
Första dagen utan Chrille hemma har gått bra. Vi var ute på Backaplan en sväng på förmiddagen. Sen har vi faktikt bara varit hemma. Jag badade henne förut. Men det var inte så poppis.

Nu skall jag chilla lite.
Sov gott!

1a september

Idag är lilla dockan en månad. Fattar inte vart den månaden tagit vägen. Fast på ett sätt så har jag nästan glömt hur det var innan Alicia kom. Känns som hon alltid har varit här med oss. Lillfisen.
Helgen spenderade jag och Alicia hos mormor och morfar. Vi kom upp till dem tidigt på lördag morgonen. Chrille skulle ju åka på rally i Nossebro så jag och Alicia sov över hos mina föräldrar. Det var roligt att få en helg tillsammans med dem. Så sålda dem är på lilla gumman också. Underbart.

Idag börjar C jobba igen. Stackarn hade liiiite ångest när han gick.
Skulle åkt på dop i helgen som kommer men det blev framflyttat för hela familjen har åkt på halsfluss och huset var inte riktigt klart. Passar mig ganska bra ändå.

Nu ligger min lilla älskling här på soffan nymatad och sömnig. Nu skall vi lägga oss och sova middag. Jag är ganska sleten. Det var en viss liten madam som var vaken till halv 3 inatt....
Natt terrorist =)



Älskling!



Mys med mormor och morfar

RSS 2.0