Onsdag

En fullspäckad dag i sommarhettan! Fasen vad varmt det varit idag! Helt underbart!
Vi började dagen på babyrytmiken. Sista gången idag och det var många barn där. Det är kul att se att så många pappor som är pappalediga fortsätter att gå när deras tjejer börjar jobba. Det skulle nog ALDRIG Chrille göra.
Idag var det fyra pappor där.
Fröken blev så glad för blomman! Vi köpte en zinkhink och planterade sommar dahlior i.



Alicia med trumman på rytmiken!

Efter rytmiken gick vi till BVC. Alicia är nu 72 cm lång och väger 9615 gram. Hon växer stadigt och följer sin kurva perfekt. Ligger över på både vikt och längd. Mammas lilla biff.
När vi kom hem därfirån så tog jag ut badbaljan på balkongen och så fickm Alicia bada ute! Det gillade hon verkligen! Hon rös lute när det fläktade haha. Så sött. Sen kom Victor ner och levde rövare haha. Han är inte stilla en sekund. En riktig liten Emil kommar han att bli!



Bad på balkongen!

Alicia är bjuden på sitt första barnkalas! Till Victor som fyller ett år. Så den 8e maj skall vi på kalas!
Imorgon skall jag ut och shoppa lite till mig själv! ENSAM! Bara för att jag för en gångs skull har pengar kommer jag nog inte att hitta något. Men jag behöver verkligen kläder.
Sov gott!

Avslutning

Idag är det avslutning på babyrytmiken. Vi var igår och köpte blomma till fröken som jag tror att hon kommer bli glad för.
Oj, nu vaknade lillan som sovit sin morgonlur. Idag är hon så fin i sin gula klänning från Thailand. Klockan 13:30 skall vi vara på BVC och jag är så nyfiken hur biffen har växt sen sist.
Nu får jag ta hand om min dotter som gärna vill krypa ur soffan.
Ha en fin dag i solen!



Supergirl i sin fina klänning!

Noll koll

Jag messade med en kompis förut och vi skrev lite om veckan osv. Så skrev hon skulle dricka på torsdag och jag tänkte, Ööö på en torsdag. Men sen kom jag på att det är ju valborg! Snacka om att vara helt borta! Man har inte koll på sånt när man har barn. Men kanske skulle man ta och hitta på något ändå?

Imorse gick vi en power walk. Bort mot långedrag. Vi var ute en timma och det var riktigt riktigt varmt. Nu har det blivit molnigt men kanske spricker det upp igen. Jag som hade tänk ta ut badbaljan på balkongen så att lillan skulle få plaska lite. Det skulle hon gilla! Vilken tur vi har som inte har någon balkong under oss!

Nu vilar lillan med sin far och har gjort det i en och en halv timma och jag har ätit lite lunch, duschat och gjort iordning mig. Mammalyx!
Ha en fin dag!


Härliga måndag!

Jag och lillan gick en powerwalk imorse. Det var så skönt att komma ut och röra på sig, men fy fan vilken dålig kondis jag har! Vi skall gå imon igen. Då skall Malin och Victor med också och vi passar på att gå vid barnens förmiddags lur.

Tvätt har varit på schemat idag också. Shit vad mycket det var! Får inte glömma att boka tvättid snart igen. Nu blir det mycket smutstvätt när lillan kryper ute osv. Men barn ska vara lite sketna. Det hör till inte sant?
Pratade med Linda en stund förut också. På måndag åker vi dit, jag och Alicia. Å vad det skal bli kul! Skönt att åka bort också för den delen!

Sov gott (så småningom)



Pinsamt



Ciara fest Justin Timberlake - Love sexy Magic

Asså denna videon.. suck!
Den är sååååå pinsam! Hon är så pinsam så jag skäms (eftersom hon inte verkar göra det.) Det känns rätt gammalt att hålla på att åma sig som ett jävla luder framför kameran som hon gör. När ska kvinnliga artister skärpa till sig?
Jag blir fan upprörd asså...

Godmorgon!

Här leks det på golvet och vi har sovit sååå gott! Dock vaknade lillan igår kväll och var vaken och ledsen i en och en halv timma inan jag till slut gick och la mig med henne. Vad gör man liksom? Vi ska till BVC på onsdag och då skall jag be om råd.
Tänkte ta en powerwalk vid 9 tiden, så sover nog lillan i vagnen.

Godmorgon på er!


Sommar!




Ååå vad jag tycker om denna bilden! Jag tog den på lillan igår.
Det bara skriker sommar om den. Vad tycker ni?

Toto

När vi åkte hem igår så var det hästar ute i hagarna runt omkring. Vi stannade så att lilan fick hälsa och klappa.



Hon är så go! Å vad hon älskar djur! Hon skrattar alltid oavsett om det är katt, hund eller häst.
Det var roligt tills hon och hennes pappa fick en stöt av stängslet. Då blev hon ledsen.
Det var hästens fel säger Chrille...

På landet

Igår åkte vi till Nossebro! Vi var där vid 13 tiden och lämnbade av lite mat hos Christoffer och sen åkte vi och mötte han och Robin som var på marknad i Nossebro. Så mýcket skit det fanns där men jag hittade faktiskt en barnmat stol som man sätter fast på bordet. 30 spänn fick jag den för! Skitbra för en sån har jag velat ha.
Efter marknade åkte vi hem till C igen och satt ute. Det var så underbart väder! Solen strålade och det var vekligen varmt! Vi fick ocdk förflytta oss till gräsmattan eftersom Alicia ville äta alla småstenar runt huset haha. Igår fick vi vara på vår vakt hela tiden! På kvällen grillade vi och vi åkte hem vid 21 tiden. Hade en väldigt skön dag ute på landet!




Glad flicka i solen.





Vår solstråle!



Sådan far sådan dotter....



Alicia fick smaka vattenmelon för första gången. Det gillades!



Man bir trött på landet! ♥


Tuff natt

Känner mig ordentligt sleten idag asså.
Lillan vaknade igår kväll vid 23 tiden och gnällde lite. Jag gick in och gav henne nappen och stoppade om henne men så fort jag gick ut så bärjade hon gråta. Så efter några turer ut och in i sovrummet så gjorde jag mig själv klar för att sova och la henne brevid mig för då brukar hon alltid somna. Men icke denna gången. Hon låg och sparka och hade sig och när hon väl hade lugnat ner sig och jag trodde att hon somnat så började hon igen!
Vid 24 tiden kom Chrille in och la sig också och då blev hon ännu värre. Hon låg och vände och red och sparka och slog. Hon var inte ledsen asså. O nej, hon var på ett strålande humör och tjoade och skrek och klappade händerna haha. Det var lite svårt att hålla sig för skratt faktiskt. Jag tror att jag tittade på klockan sista gången 1:30.
Till råga på allt så var det två brudar som flyttat in i huset som hade fest! Idioterna står och gapar på balkongen och spelar ashög musik! tar man inte hänsyn när man vet att det bor barnfamiljer i huset? Malin och Victor bor ju mittemot dem! Dock tror jag inte dem är hemma. Tur.

Idag skall vi åka till Chrilles kompis i Nossebro. Ut i skogen. Lugn och ro! Jag och lillan tog ett bad förut och jag har smort in mig med solkräm. Luktar sommar!
Ha en fin dag!

Just det. Hon ställde sig upp i sin säng inatt också. Nu blir det spännande kvällar och nätter framöver!

Äckelnaveln

Jag glömde ju berätta hur det gick hos läkaren i tisdags med naveln.

Mycket riktigt så är det ett bråck som jag fått. Antagligen för att magen blev så jäääävla stor under graviditeten. Läkaren tryckte och hade sig. Varför skall dem alltid plågas ännu mer när man säger att "aj, där gör det ont". Nej, då trycker vi lite till och pinar. As.
Jag skall opereras den 8e juni. Ännu en operation på magen. Snyggt. Ni kan kalla mig lapptäcket sen.
Äh vem bryr sig. Snyggare med ärr än den fulnaveln =).

Oladdad

Jag har inte laddat kameran idag så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder från Liseberg igår.
Eller jo, förresten. Jag fick ju några av min svägerska.



Farfars bilar! Jag tyckte visst att den var jävligt ball haha.



Ponnykarusellen!



Trummeliten!

Soliga torsdag!

Idag är et strålande sol över göteborg. Dagen ska spenderas ute har jag bestämt.
Jag passar på att duscha och göra mig klar medan lillan sover sin morgonlur.
I eftermiddag kommer vänner och hälsar på.
Ha en fin dag och hoppas att solen skiner hos er också!


Liseberg

Idag var vi på Liseberg. Alicias första besök! Eller hon var ju där i julas förresten. Men det räknas inte. Då låg hon bara i vagnen och gotta sig. Idag var hon uppe och tittade på allt och åkte karuseller.
Vi åkte Trummeliten, Ponnykarusellen, farfarsbilar och hon åkte kaninresan med mamma och min faster. Hon tyckte att det var spännande och tittade på allt runt omkring. Tyvärr sprang vi inte på några kaniner. Det var synd.

Jag åkte balder, bergbanan och den nya barnbergbanan Rabalder haha. man får passa på när det är gratis och inte köer! jag hade kameran med mig men nu är batteriet dött så jag måste ladda den. Ska få lite bilder av min svägerska också. Kanske dyker dem upp imorgon.
Vi fiskade i fiskdammen också och hon fick en nalle och en motorcykel!

Lillan tvärdäckade när vi kom hem. Vår fina duktiga tjej! Inget gnäll under hela kvällen! Vi var hemma klockan 22. normal läggtid för henne är klockan 19-20.
Mammas snäcka!

Godmorgon



Tidig kickstart idag! Är jäkligt trött. Lillan var vaken mellan 2 och 3 inatt.
Nu är det frukost, fil och flingor och en macka. Snart skall jag till läkaren för att visa min ugly navel. Berättar mer när jag kommer hem.

Godmorgon på er och ha en fin dag!
(Ni håller inne på kommentarerna nu för tiden! Skärpning ;))

Te shopping

Idag fick jag tag på ett Te som jag letat efter ett tag. Studio 54 heter det och jag har druckit det på Röda Sten (where else)? Så nu har jag det här hemma. Gottis!
Ett annat te som heter Södermalm fick följa med hem också.


Måndag

Idag har Helena varit här och hälsat på! Hon kom hit vid elva imorse och då gjorde jag lunch, nån pasta med pastasås gjord på kassler persilja lök och vitlök. Den var la sådär. Inget jag gör om dock. Efter lunchen så gick vi ner till Röda Sten och tog en fika. Vi trotsade kylan och skulle prompt sitta ute. Det var iskallt och vi hade två filtar var haha. Så vi satt la bara där en halvtimma eller nåt.
Helenas tåg gick hem vid 15:30 så jag körde henne till centralen. Så snart blir det nog en tripp för mig ner till varberg. Vi pratade om att jag skall komma ner till Helena och pimpla vin och tjöta skit. Då får lillan vara hemma med sin far!

 

Mamma dotter mys



Hmm vem är det?



Men det rör ju sig!



Min mamma!



Häftigt!



Kärlek!

Idag måndag är jag...

I dag, måndag är jag glad för att.....

+ Helena var här och hälsade på och att vi har kontakt igen! Alldeles för bra vän för att släppa taget om!
+ Alicia kan krypa och ta sig fram själv!
+ Chrille tog hand om tvätten.
+ Jag har ätit lite choklad. Ajabaja men fan vad gott!
+ Jag äntligen ska till läkaren med min navel imorgon.
+ Barnbidraget har kommit.
+ Jag har en så fin familj!

Vad är du glad för idag?

Rasande fart

Nu utvecklas Alicia i ett rasande tempo! Hon har nu börjat ställa sig upp mot saker, fast bara på knä. Hon kommer inte upp på fötter riktigt. Hon får upp ett ben och har en fot i backen och ett knä. Då ser hon ut som en liten vaktmästare haha.
Hon börjar få upp tempot när hon kryper också.
Ibland tycker jag mig höra ett litet försök till att säga "mamma". Fast då oftast när hon är ledsen. En gång fick hon till det. Fast undrar om det är mamma hon säger?

Så mycket det är som har hänt på dessa (nästan) nio månader! Från att komma ut och inte kunna någonting till att nu kunna ta sig runt själv och uttrycka sig lite grann!
Det är helt otroligt!
Mammas lilla docka! Finast i världen!

 

Se så duktig jag är!

Imorgon kommer Helena hit från varberg. Så nu skall jag gå och samla sömn så att jag är pigg och glad imon!
Natti Natti!

Going to Skåne!

Nu har jag bestämt att jag och Alicia åker till skåne den 4e maj. Hur länge vi stannar vet jag inte. 2-3 nätter kanske.
Vad kul det skall bli att träffa Linda, Jimmy, Isabelle, Benjamin och min guddotter Bianca igen!

Jag saknar Linda varje dag! Jag önskar att vi bodde närmare varandra. Vi skrattar alltid så mycket åt våra galna USA minnen. Vilka jävla dårar vi var egentligen haha. Jag är så glad och tacksam för det året vi hade tillsammans i USA. Tänk om jag aldrig hade fått träffa Linda? Hur hade det varit då? Då hade jag säkert hängt med en massa andra svenska au pairer och inte haft hälften så kul som med Linda. Vi fick ju verkligen uppleva den riktiga amerikanska livsstilen. Snabbmat 3 gånger om dagen ibland haha. McDonalds till frukost, Burger King till middag och Taco Bell till kvällsmat. No wonder att jag gick upp 11 kilo under det året.
Sicka fyllor och bakfyllor. Jesus.
Erkänn du garvar nu Linda hahaha.
Weeeeooh!


Lördag

Idag fick jag sovmorgon till halv elva då C och lillan kom in och väckte mig. Alicia skrattade när hon såg mig haha. Hon blir alltid så glad när jag kommer efter att ha varit "borta en liten stund". Sötnosen min. Det är underbart att vara så uppskattad.

Vid ett tiden åkte jag och lillan hem till min pappa (mamma jobbade) och hälsade på. Vi satt ute en stund och sen fick jag med far min till affären. Hade ingen mat med mig till Alicia. Vi gungade på vägen till affären också men det blev en liten gungtur för gungan var för stor för Alicia. Hon försann nästan haha. Det fanns bara en sån där däck gunga.
Vid halv fyra hämtade jag mamma på jobbet så hon fick träffa lillskitan också.

Nu sitter jag här och väntar på C som snart kommer hem. Vi skall kolla på en film på TV4+ sen. Five fingers hette den. Ryan Phillipe är visst med.... Mumma.



En djävuls romans kommer på SVT1 ikväll kl 22:40 också. Han är inte fy skam i den filmen asså...


Fotokurs

Jag har anmält mig till en porträtt kurs med en av mina favorit fotografer Emelie Ohlsson. Hoppas det inte är fullbokat redan.
Tänk att kunna fota som henne... Hon är såååå duktig!

Vitsippsdalen

I torsdags var jag och Alicia med mamma och faster i Botaniska. Vi gick genom vitsippsdalen och in i Botaniska trädgården. Där är sååå fint! I vitsippsdalen blommade det för fullt och var alldeles vitt!
Jag hade bestämt mig för att fota lillan eftersom jag skulle vilja göra en canvas förstoring på henne. Och det kan ju inte bli finare än med lilla dockan bland alla vitsippor.
Dock tyckte hon att min mamma och faster var mer intressanta än kameran och tittade på dem hela tiden.
Men här får ni se några bilder i alla fall.









Tyvärr blev ingen av bilderna förstoringsmaterial. Inte till canvas i alla fall.

Vi hade göööööörfint väder!







Det är helt otroligt att det finns sån här natur mitt i Göteborg! I love it!

NJUTER

Är så trött idag så Chrille tog med sig lillan när han skulle hjälpa sin morbror.
Jag är ensam hemma och jag njuter!


Onsdag

Idag var vi på babyrytmik olch jag tog mig friheten att bjuda med Carro och Donya. Det var roligt idag, alla barnen utvecklas så mycket och dem är på varandra. Idag drog den ena ut tofsen på en annan (sotis på det vackra håret kanske?) Och dem härjar runt och är på frökens papper. Haha. Hur sött som helst. Alicia satte sig brevid fröken idag och tittade på henne när hon sjöng haha.

Efter rytmiken gick jag och Malin en promenad med barnen. Carro skulle till en kompis.
Vi var ute i tre timmar! Hittade en helt fantastiskt väg att promenera. Kan inte fatta att det finns skog mitt i stan så! Jag var änna stel i benen när jag kom hem!

När vi kom hem så fick lillan mat, sen lekte vi lite och på kvällen fick hon ett bad.
Idag var det 20 minuters gnäll innan hon till slut somnade utan nappen till och med.
Lill trollet!

Despereate dos

Nu har jag kollat på dagens TVÅ avsnitt av Desperate. Dubbel glädje.

Förut kom tårarna då jag känner mig så hemsk att Alicia var så leden när hon skulle sova och att jag inte var där och tröstade henne. Jag vet att man ibland måste köra hårt (även för att hon skall utvecklas och bli en stark och självständig, trygg flicka.) Men jag vill ju vara där för henne i vått och torrt.
Jag längtar tills hon vaknar imorgon och jag får se hennes fina leende! Då blir jag alldeles varm!




JAG HATAR PENGAR

Någon slags hat-kärlek

Bootcamp

Japp, nu får det vara nog här hemma!
Jag har inte skrivit så mycket om det här i bloggen men vi har haft ett helvete med Alicia de senaste två veckorna ungefär. När hon skall sova så är det skrik skrik skrik! Så vi har fått ligga brevid henne och natta henne den senaste tiden.
Idag var det Chrilles tur att natta henne och han tog tag i det som vi borde gjort för längesen. Ner i sin säng och somna själv.
Hon skrek sig hes i ungefär en halvtimma. Jag gick ut på en promenad för det gjorde så ont i mamma hjärtat. Men nu får vi ha det så här några kvällar. Hon måste lära sig att det inte är farligt att somna själv. Övervinna vad det nu är hon är rädd för.

Min älskade älskade fina tjej! Jag älskar dig så, men ibland måste jag vara hård!


Överraskningskalas

Igår hade vi överraskningkalas för min pappa som fyllde 60 när han och mamma var i Thailand. Vi hade planerat att laga mat och kom upp till dem med en massa grejer. Han blev jätteglad och mamma likaså som slapp springa och passa upp på gästerna. Det gjorde jag och mina syskon. Mamma tog hand om Alicia. Världens bästa mormor!
När vi kom upp så fikade vi först ute på altanen i den underbara vårvärmen. Min svägerska hade bakat för jävla goda muffins! Jag hade bakat så att vi skulle göra påskbakelser men dem där muffinsen var enorma så det blev inga bakelser.



Vi lagade middag. Johan hade kommit på en grym meny.
Förrätt: Pepparrotssoppa med rökt lax
Varmrätt: Kalkon, potatis, sås och sallad.
Dessert: Bärfyllda crepes med vit choklad och glass.

Ja jag säger det. STILA DIG vad gott det var!



Mästerkocken! Han är så duktig min kära bror!

Alicia var så himla duktig. Hon sov en stund på eftermiddagen och var trött på kvällen men hon satt med oss ända tills vi åkte hem vid nio tiden. Inget gnäll alls nästan! Det var nog roligt att vara på kalas!



Födelsedagsgubben!



Kalasflicka!


Gardingstången

Den där efterlängtade gardingstången som äntligen kom fick jag skicka tillbaka för det var ju helt konstig.
Typiskt.
Men nu har jag kommit på att jag skall köpa vit sprayfärg och fixa själv. Jag är så smart så hälften kunde räckt.

Just nu




Lillan "spelar" trumma och lyssnar på musik. Och nu skall jag joina henne!

Dagen

Långfredag som jag tycker man kan kalla tråkfredag blev idag en rolig fredag!
Mötte upp Therese och Catrin och vi promenerade i slottskogen. Det var helt underbart väder. Varmt, klarblå himmel och strålande sol! Jag gick utan jacka! Vi strosade runt lite och sen satte vi oss på Villa Belparc och tog en fika. Jag åt en grrrrymt god muffins.
Hade med mig min kamera eftersom jag häromdagen såg att det blommade vackra små blåa blommor på gräset. Och då fick jag idén att fota Alicia.





Tyvärr låg solen så dumt så hon hade den i ögonen. Jag kunde ju inte vända på henne heller eftersom det sluttade.
Men det blev några fina bilder i alla fall. Nu väntar jag på vitsipporna! Då jävlar skall det plåtas!

 

Sen fick lillan lunch på Villa Belparc.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Gick med lillan och gungade en sväng på kvällskvisten. Vad underbart det är att gå ut på kvällen och det är alldeles ljummet ute! I love it!

Nu har mamma och pappa kommit hem från Thailand. Dem landade för en timma sen ungefär så imorgon skall vi åka och hälsa på dem. Jag har saknat dem!

Min fina fina fina Alicia

 

Jag trodde inte det var möjligt att ha så mycket kärlek till en människa!
Jag vågar nog säga att man vet inte vad kärlek är förren man få barn!

Glad

Idag fick jag en mycket trevlig nyhet. Jag är sååå glad!

To do´s:

  • Sätta upp gardinstången i vardagsrummet
  • Fixa sladd till dem nya lamporna i köksfönstret
  • Gardin till köket
  • KLÄDFÖRVARING!!!
  • Betsa Chrilles högtalare. Jag måste få min vilja igenom där...


090409

Idag har varit en tuff dag.
Vi har en liten tjej här hemma som inte vill sova på varken dagen eller natten. Så idag var hon vaken hela dagen. Jo, hon sov en halvtimma. Hon var alltså vaken från 7:00 till 17:30 då hon somnade i bilen när vi åkte hem efter att ha varit och hälsat på brorsan.
Han har fått ganska bra ordning i sin lägenhet nu. Jag och C fick god mat och vi tjötade lite.
När vi kom hem så gav vi lillfisen välling och idag somnade hon innan 18:30! Det var annat än igår då jag nattade henne. Det tog två timmar!

Någon med barn som känner igen detta beteendet runt 8 månader?

Idag fick jag gardinstången från Ellos som jag beställde för ett bra tag sen. Alicia fick en klänning också.
Jag hade tänkt sätta upp gardinstången nu men nee... Jag vågar inte riskera att väcka lillan. Hon behöver sova den lilla råttan. Sätter upp den imorgon.
Ska visa bild då också.

Hej så länge!

Böghockey

Vad fan!?
Jag hade sett fram emot Desperate Housewives hela dagen. Och så sätter jag på TVn klockan 21:00. Och då är det fucking jävla hockey på TV! Inget desperate med andra ord.
Så jävla lurad!

Tisdag

Idag har jag storstädat här hemma. Det är lite jobbigt att göra sånt när man har en liten hemma eftersom hon såklart vill ha ens uppmärksamhet hela tiden. Så det gäller att göra det snabbt! Jag fick i alla fall putsat fönstrena (som har varit ett projekt den jesus spela bandy) dammsugit, moppat golven, dammtorkat och tvättat. Å vad fräscht det känns här hemma nu!

Vi gick ut en sväng på eftermiddagen med lillan så fick hon gunga lite. Vi tog en tripp ner till Röda Stan också och satte oss på bryggan. Det var ju helt ljummet ute idag! Helt underbart!
Och en fröken Tone viskade i mitt öra idag att det skall bli 19 grader och sol på fredag! Stila dig!

 

Nu skall jag gå och lägga mig... eller snart i alla fall.
Godnatt!

Hahaha

Har ni sett denna videon med Beyonce när hon dansar som en dåre?




Rip off?
Är detta original dansen tro?



Hahahaha. Jag funderar mest på om det där som hänger mellan hans ben är en hans balle eller om det är hans feta mage... Vad tror ni?

Sunday bloody sunday

Jag får la uppdatera lite om livet... Var ett tag sen nu.

I fredags hjälpte jag min brorsa att flytta. Det var ett jävla spring upp och ner (hans gamla lägenhet var på tredje våningen och no fucking elevator) men det gick hyfsat bra. Jag var hemma igen vid tre tiden och då gjorde jag inte så mycket. Lekte med Alicia för jag saknade henne såklart när jag var borta. Det är så underbart att komma hem och se hennes glada face när man stiger in genom dörren. Min lilla trollrumpa.

I lördags var det också flytt. Då tog vi alla möblerna. Var klara rätt tidigt och jag var hemma vid 11:30 ungefär. Det var helt underbart väder så vi gjorde ordning oss snabbt och gick ner till Röda Sten och satte oss på uteserverigen och tog en fika.
Jag blev glatt överraskad igår när jag kom hem från brorsan också. Ställde mig på vågen för att ha lite koll på vikten eftersom jag det senaste inte följt viktklubb nåt vidare. Jag har ätit OK, normala protioner och inte så mycket godsaker. Jag hade fan gått ner! Nu har jag totalt gått ner 8,2 kilo sen 1a januari! Om 4 kilo är jag nere på vad jag vägde när jag blev gravid. Fast jag skulle gärna gå ner ytterligare 3 kilo till. Det är lättare att kämpa när man ser resultat.
Dock har jag blivit så bred över höfterna efter graviditeten. Bäckenet ändras ju säger dem och det har nog mitt gjort. Jag kan knappt få på mig jeans ju.

Idag har jag träffat Carro och Donya en sväng på Backaplan också. Hon bjöd mig på sallad på paprika. Tack gumman.
Nu skall jag städa toaletten här hemma. Som jag längtat hela dagen....

Bianca 1 år

Grattis till min fina älskade guddotter Bianca om fyller 1 år idag! Å vad jag minns den här dagen för ett år sen!
Eftersom lilla Bianca föddes med kejsarsnitt tidigt på morgonen så gick jag hela dagen och tänkte på Linda och lill tjejen. På kvällen kom det ett MMS med den lilla sötnosen. Jag var så glad!

Jag är stolt över att vara din gudmor! Snart kommer jag och Alicia och hälsar på dig gumman!
Puss Puss


Tänker...

Jag har fått kontakt igen med massa gamla vänner från USA genom Facebook. Det är så roligt att få veta vad alla gör nu. Idag fick jag reda på att en vän där borta numer har fyra barn! Wow. Då tänkte jag shit hur har han hunnit det? Men sen slog det mig att det är 8 år sen jag avr där! Vart fasen har tiden tagit vägen?
Jag längtar tillbaka till USA helt otroligt mycket. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur det var där borta. Jag kan inte säga att jag saknar den livsstilen som jag och Linda levde där borta. Herregud, festa fem dagar i veckan. Det hade jag aldrig pallat idag!

Men jag drömmer verkligen om att få åka tillbaka med Linda. Att vi får sitta på Red Stallion en kväll. Sörpla goda drinkar. Melon ball, Jolly Rancher, White russian. Dricka rosé vin. Mmmm. Haha jag låter som jag har alkohol abstinens haha.
Jag vill träffa alla igen. Thomas, Marc, Joe, Vanessa, Melissa, Al, Phil Collins (smeknam), Coolingen.
Faaan vad jag saknar!
Linda, vi måste komma iväg!



Onsdag

Idag tog jag med mig lillan och promenerade till farmor och farfar. Det blev en redig promenad på en timma och en kvart. Men det var helt underbart väder ute. Gick längs med vattnet hela vägen in till stan.
Farmor och farfar var så glada att få träffa lillskiten och hon fick ett påskägg med en liten mjukis kyckling i.
Vi stannade tills klockan var närmre tre, hade tänkt ta en promenad hem också men jag gick in till stan och sen mötte jag Catrin vid domkyrkan och vi hade sällskap på vagnen.

Stackars lilla Alicia, diarre, ingen matlust och gråter. Ni som vet, det måste la vara tänder eller?
Hoppas det blir lika gött väder imorgon. Då skall jag vara ute hela dagen med Alicia.



Min gosefis! ♥

Grattis!

Grattis Pappa på din stora dag!
Hoppas ni har det bra i Thailand. Saknar er!
Puss puss



Världens bästa pappa och morfar!

Nej det är faktiskt inget skämt. Han fyller idag!

RSS 2.0