Borta ett tag

Jag har ingen lust med bloggen som ni kanske märkt den senaste veckan.
Men jag återkommer la om ett tag kanske.
So long fuckers!


Borta ett tag

Jag har ingen lust med bloggen som ni kanske märkt den senaste veckan.
Men jag återkommer la om ett tag kanske.
So long fuckers!


Skjut dem!

Jag läste precis detta på GP.se.

Asså, jag blir så jäääävla trött! Vad är det för jävla pissungar? Dem borde skaffa sig ett liv! Polisen borde ta i med hårdhandskarna också. Sluta vara såna jävla fjollor! Skjut dem allihop! På rad, pang pang pang så är det fan bra sen. Så slipper vi såna jävla skitungar. Dem kostar oss bara en massa pengar. Vem bryr sig om nån sätter ett skott i benet på dem? Inte jag i alla fall.
Jävla mes sverige!

Fy fan

Jag avr ju på fest igår som ni kanske vet. Vi hade jättetrevligt m,en fy fan vad dålig jag har varit idag! Jag har spytt som en gris. 6-7 gånger tror jag. Skönt att C har tagit hand om lillan för jag har bara legat utslagen. NU mår jag i alla fall helt OK. Jag bloggar mer imorgon om festen. Vi kollar på en film just nu.
Kram på er.

Fest imorgon

Imorgon skall jag på fest hos min vän Jillbert (läs Jill). Hon skall ha inflyttningsfest/födelsedagsfest. Jag var idag och köpte present till henne, denna dam är INTE lätt att handla till. Hoppas det jag köpte blir bra...
Det skall bli kul att festa till det lite imorgon. Alicia skall vara hemma med sin pappa. Vad fan skall jg ha på mig då? Jag får nog ta en tur ut och kika efter något. Jag har några alternativ hemma men jag kanske kan hitta nåt bättre hehe.

Florist Javisst!




Jag har lyckats få min orkidé som jag fick av tjejerna förra året till advent att blomma om! Helt otroligt. Vet ni vad det fantastiska är? Att jag inte har gjort någonting med den. Den har fått en skvätt vatten varannan vecka ungefär.
Det finns nog en liten florist kvar inne i mig... Jag har två till som står, undra om det kommer blommor på dem också så småningom...

Torsdag Fredag

Igar var det helt otroligt varmt ute och jag och Alicia hade bestämt date med Tess och Melissa i slottskogen. Vi gick aldrig upp för att titta på djuren för vi orkade inte gå upp för backen haha. Nej men asså det var fööör varmt! Barnen lekte på Plikta sen satt vi i gräset i skuggan och hade picnic. Där var det behagligt. Jag fick inte sitta så mycket dock. Alicia skulle envist ut till vägen hela tiden. Så jag fick hämta henne och då blev hon jättearg och så höll det på. Full fart nu!

     

Vi hade en jättemysig dag i hettan!
Är det bara jag som längtar efter hösten? Jag tycker att hösten är så fin med alla löven i olika färger och när morgonen är sådär småkylig men under dagen blir det riktigt behagligt. Soliga höstdagar är otroligt fina!

Idag har vi varit och lekt lite med Malin och Victor. Vi var ute på 421 en sväng på eftermiddagen och sen tog jag med Alicia upp till lekplatsen här uppe. Sen fick vi gå hem och duscha för det var sand överallt!
Nu skall jag läsa lite bloggar, sen skall vi kolla på film! Ha en mysig kväll!


Jag saknar dig

Jag saknar dig ibland Alicia när du ligger och sover. Ikväll är en sådan kväll. Jag vill bara ta upp dig, väcka dig och krama och pussa på dig. Men jag skall inte störa dig i din sömn... Vi kramas imorgon när du vaknar. Som vi alltid gör på morgonen. Du står och tittar på mig i din säng och jag är så trött så trött och vill bara sova haha. Men när jag reser mig upp så blir du så glad och skrattar. Och vi kramas! Dagen kan inte starta bättre!

Jag älskar dig min docka! Du är så underbar!


Marley and Me

Jag har just tittat på filmen Marley and Me. Gud vad jag grät! Jag gråter sällan till filmer men den här filmen fick mig verkligen att gråta!
Ååå vilken fin film! Se den om ni inte sett den redan!


Vilding

Nu när Alicia lärt sig att gå så är det full fart. Hemma går hon för det mesta. När hon ramlar så ställer hon sig upp och går vidare. Men ute när hon ramlar så väljer hon ofta att krypa vidare. Lathet?






BVC

Nu har vi varit på BVC. Alicia väger 10920 och är 75,5 cm lång. Jag trodde att hon skulle vara längre faktiskt.
På längdkurvan ligger hon precis på medel men på vikten ligger hon lite över medelkurvan. Min lilla tjocksmock =)



På skansen

Tänder

Stackars Alicia, hon har varit jättegnällig idag och det kan ju bero på att det kommer två tänder i överkäken nu. Men hon är så duktig ändå!
Imorgon skall vi till BVC, det skall bli så spännande att se hur stor hon är nu!
Skriver mer imorgon!
Godnatt!

Stockholm dag 4

Sista dagen gick vi till ett musikmuseum som en kvinna på tåget tipsade oss om. Hon sa att det var bra för barn. Och eftersom Alicia vart så duktig och stått ut med att sitta i vagn och gå i affärer så mycket så tyckte vi att hon var värd ett par timmar på museum =).





Först fanns det små hål/fack som man kunde stoppa in händerna i och då kom det olika ljud, sen kom man in i ett rum där det fanns en ficklampa och en stjärnhimmel. När man lyste upp på stjärnorna så spelades det olika harmoniska melodier. Mysigt! Och Alicia tyckte det var spännande.





Alicia spelar på någon slags "orgel".



Vad gör du mormor?



Wow! Vad roligt!





Ni ser ju hur roligt det var!





Musikmuseet kan jag verkligen rekommendera om ni är i stockholm och har barn med er! Ligger på sibyllegatan.

Sen hade vi inte så många timmar kvar innan tåget gick hem. Men vi hann med några affärer till och hamnade nästan mitt upp i ett rånförsök på en bank på Hamngatan. Nejdå, så dramatsikt var det faktiskt inte men det var shit load med poliser och ambulanser och dem hade spärrat av när vi gick förbi. Tur att vi inte kom mitt upp i dramat.

Vi har haft det så underbart! Tack mamma och tack min lilla Alicia för en underbar resa med er. Detta gör vi om tycker jag!



Hejdå Stockholm!

Stockholm dag 3

På torsdagen när vi slog upp våra ögon så var det helt klarblå himmel och strålande sol så vi bestämde oss för en tur till Skansen.

 

Alicia tittar på fåren.



Muuuu





Inne på Lill-Skansen får man klappa djuren. Alicia knödde sig emellan dem andra barnen för att få klappa  haha. Kul att se att hon tar för sig!

 

Världens bästa mamma/mormor!

 

Brunnen med nappar dit barnen kan skicka sina när dem slutar med napp. Alicia gick runt runt runt, jag vet inte hur många varv för att försöka få tag på en haha. Torsk.

 

Brrrr kallt!



Stockholm är otroligt vackert!

På vägen hem sov Alicia över två timmar. Hon behövde verkligen det, lillfisen. Vi stannade på ett varuhus vid karlaplan och shoppade lite =). På kvällen hade vi bestämt oss för att gå ut och äta på TGI Fridays i Kungsträdgården, men strax efter att vi kom tillbaka till hotellet på eftermiddagen så öppnade himlen sig och det började ösregna och åska ganska ordentligt. Så vi hade nästan bestämt oss för att stanna ch äta på hotellet. Men så slutade det regna och vi åkte ut ändå.
Mmmm älskade Fridays!



Lillan på väg hem från skansen.

Stockholm dag 2

Efter en kväll med en liten docka som tyckte att det var väldigt roligt att "prata" med sin mamma och mormor när hon egentligen skulle sova så var jag extremt trött när vi vaknade. Jag och mamma duschade och gjorde oss klara. Vi fick tom vänta på att Alicia skulle vakna haha. Så är det när man håller igång till klcoakn 23. Vi käkade frukost och rörde oss ner mot stan. På onsdagen gick vi på stan hela dagen.

   

I Gamla Stan och i skyltfönstren till Bukowski affären. Dem har så fina saker!

Det blev en del shopping, både till mig och Alicia. Vi käkade middag på en restaurang i gamla stan där vi frågade servitrisen om det fanns någon bra lekplats för Alicia, hon tipsade oss om Humlegården och vi tog oss dit. Vilken lekplats! Herregud, hur stor som helst och den var uppdelad i sektioner från äldre till mindre. Där fanns verkligen allt. Alicia åkte rutchkana, gungade och käkade sand haha. Hon träffade en liten kompis också. Liv hette hon. Alicia var snabb att gosa in sig i Livs hår. Vi stannde på lekplatsen en bra stund så att Alicia skulle få göra av med energi efter att ha suttit i vagnen större delen av dagen.

   



Tjohooo!





Efter Humlegården blev klockan mycket och vi gick tillbaka till hotellet och åt en gång till haha. Om det ändå är gratis så. Dessutom var det taco buffé....

Dag 3 skriver jag om imorgon. Nu är jag för trött. Godnatt!


Stockholm dag 1

Vi kom fram med tåget till stockholm vid 15 tiden på tisdagen. Resan gick förvånansvärt bra! Alicia var så duktig, tänk er att behöva sitta still i 5 timmar när man nyss lärt sig gå. Små promenader fram och tillbaka mellan tågsätena fick det bli.
Vi tog oss till Hotellet som låg på östermalm, vid Stadion nästan. Väldigt bra läge!
Vi gjorde oss hemmastadda på rummet, packade upp lite och lillan fick springa av sig all energi hon hade i benen. Sen tog vi en promenad ner till stan. Det tog ca en halvtimma att gå ner och då gick vi i ett ganska lugnt tempo. Stannade och kikade i butiker osv. Det var kulturvecka i stockholm när vi var där så det var en jäääävla massa sketungar på stan. Vi gick lite i gamla stan och kikade i butiker sen traskade vi tillbaka i regnet till hotellet och åt kvällsfika som dem bjöd på.

Vi är hemma!

Vi kom från stockholm igår kväll. Vi har haft det helt underbart! Nu hade jag tänkt blogga om resan men precis när jag börjar skriva så dör kamerabatteriet, jag höll på att föra över alla bilder. Så jag får skriva om resan imorgon istället. Det är roligare med bilder.

Idag upptäckte jag att Alicia har fått en tand i överkäken! Lustigt, för jag kollade igår och då såg jag inte ett spår av en tand. Men idag helt plötsligt så stack det fram en vit liten pigg. Nu har hon tre tänder nere och en uppe. Sötis. Och hon är så duktig när dem skall borstas. Hon skrattar och blir jätteglad när jag tar fram tandborsten haha. Världens bästa unge har jag!

And off we go!

Imorgon bitti åker jag, Alicia och min mamma till stockholm. Vi kommer hem på fredag kväll. Vi hörs då!
Kram kram


Tråkig dag

Idag är en riktig tråkdag! Mulet ute, dock väldigt varmt. Jag gick ut med lillan en sväng förut men det började regna så vi gick bara upp till affären och tillbaka hem igen. Nu sover hon en stund, kanske går ut igen om det inte regnar mer...
Jag är trött idag och längtar till på tisdag när vi åker till stockholm!

Kalas nummer tre

Igår hade jag kalas nummer tre för lillan. Carro, Donya, Sara, Therese och Catrin var här. Vi fikade och tjötade och garvade och flickorna lekte lite. Jag hade bakat kärleksmums, kladdkaka och köpt ballerina.
Alicia fick jättefina presenter.



Alicia öppnar presenten hon fick av Therese

 

Där i låg detta fina halsbandet och ett fint litet smycke etui!

   

Sara hade med sig en jättefin klänning med strumbyxor och en "Min första boksamling" med små pekböcker. Jättefint!



Donya var en glad liten fis!

  


Lite senare kom Catrin och hon hade med sig en docka från henne och Jill (som tyvärr jobbade och inte kunde komma.) Alicia hade precis badat på balkongen så hon var en liten nakenfis!
Alicia tycker om den jättemycket och jag frågade henne idag vad den heter och hon sa Dada =)


Sara stannade över natten och Catrin var här till 23 tiden ungefär. Vi köpte varsin kebabtallrik och satt och tjötade och hade jättetrevligt.
Tack för att ni kom och för alla fina presenter till lillan! Ni är så snälla allihop!

Grattis

Grattis Catrin på födelsedagen! Hoppas du blivit uppvaktad med presenter och en feeeet tårta! Puss från mig och Alicia

Jag blev så ledsen och arg

Framför oss på stranden idag så satt det en pappa och hans dotter som jag gissar var 4 år ungefär. d.Sättet den här pappan hade mot sin dotter gjorde mig så arg och så ledsen.
Den här lillan flickan lekte med händerna i sanden och sen ville hon hålla i sin pappa men då säger han ARGT till henne: Du lägger inte dem händerna på mig!!!! och jag hörde han även säga: Hur dum är du egentligen?! Jag tyckte att det såg ut som att han slog henne i rumpan också men det kan har varit att han borstade bort sand. Jag satt där och tittade på dem och jag iaktog den lillan flickan och tänkte att gör han en grej till så går jag fan fram och frågar vad hans problem är! Jag ville bara ropa på henne att: Kom och sätt dig på våran filt här med oss!
Dem hade sedan varit och köpt glass och när dem gick tillbaka till sin filt så gick pappan ca 2-3 meter framför sin dotter.

Jag blev så ledsen när jag såg detta så det kom faktiskt tårar i mina ögon. Hur kan man vara så elak mot en liten flicka? Hon var så söt och jag tycker så synd om henne som har en sådan pappa. Han verkade bara vara irriterad på henne hela tiden.

Att se såna här saker gör mig så ont och har blivit ännu mer påtagligt sen Alicia föddes. Jag tänker att om någon skulle behandla Alicia så, då skulle jag flippa över! Jag skulle bli så jävla arg!
Stackars lilla tjej, jag tänker på henne fortfarande...

På stranden

Jag tog lillan med mig och åkte och badade idag. Hade tänkt åka själv och Chrille skulle vara hemma med lillan men eftersom hon älskar att bada så tog jag med henne. Hon är ju så lätt och vi bara roligt tillsammans. Hon klickade med två flickor, 4 och 10 år gamla. Så dem satt med oss på våran filt och lekte med Alicia en stund. Vi var ute från 9:30 till 13 ungefär. Så jag har fått ganska mycket färg om man säger så =).

 

När vi kom hem duschade vi och sen åkte vi och handlade lite. Det blev tacos till middag och jag har bakat inför kalas nummer tre imorgon. Carro, Sara och förhoppningsvis Therese kommer. Och Catrin kommer efter jobbet. Så det blir en mysig dag imorgon. Lillan kommer gilla uppmärksamheten =).

Nu sitter jag bara och tar det lugnt. Har suttit ute på balkongen en stund. Det är helt underbart varmt ute och klockan är nästan 23:30!

Varberg

Jag och lillan kom ner till varberg vid 11 tiden och vi hämtade upp Helena och åkte ut till Getterön. Där har jag aldrig varit innan. Det var jättefint. Gräs, sand och klippor. Jag föredrar gräset. Sanden är jobbig för man har den överallt när man åker hem (det hade vi ändå dock) och klippor är för hårt. Obekvämt.
Vi fick en bra plats och götta oss, tjötade och badade.





Lillan tyckte om att bada idag med. Hon tjoade, skrek och skrattade haha. Dock var det inte så poppis att bada med badringen. Bara nära mig.

Efter vi varit på stranden så åkte vi hem till Helena och duschade och Alicia sov middag en stund. Vi promenerade sedan ner till stan och gick och satte oss på en restaurang. Jag åt lax med potatis och skagenröra. Det var jättegott! Alicia hade alla ögon på sig på restaurangen när hon stojade runt. Hon fick gå ner från stolen och gick in där baren var. Där spelades musik och hon började dansa och klappa händerna haha. Sen träffade hon en liten kompis, en pojk som var sex månader.  Hon klappade jättefint på hans huvud och la kinden mot och sedan fick han en puss. Aaaw så söt hon är! Hon var väldigt försiktig och det är ju jättebra!
Jag har bilder men lägger inte upp dem här då jag inte vet om det är OK med den lilla pojkens föräldrar.

Vi kom hem till Göteborg igen vid 20:30 ungefär. Alicia var vaken hela vägen, hon fick inte sova eftersom hon skulle sova för natten när vi kom hem. Hon var gnällig ett tag men då satte jag på Barnkammarboken och hon blev så glad och skrattade och klappade händerna haha! Hon är underbar!

Och ikväll somnade hon jättesnällt. Jag la henne och gick ut och hon sa inte ett pip. Det har verkligen varit en underbar dag. Förutom att jag fick 500 spänn i P-bot. Men what the fuck...
Tack Helena för en underbar dag!


Dagsutflykt

Nu käkar jag lite frukost och om 45 minuter så skall jag och lillan åka till Varberg och hälsa på Helena. Det blir stranden =).
Ha en underbar dag, det skall vi ha!

Mästerfotografen

Idag fick min mamma stå bakom kameran. Lyckades få till en del bra bilder. Men ungefär lika många halvbra...



Här åker vi ponnykarusellen. Ni kan se min haka ovanför den svarta hästens huvud.



Och här åker VI (jag var med också ja) trummeliten.



Full fart haha

Tack mamma, det blev faktiskt fler bra bilder än dåliga =) Puss

Sur Surare Surast



Mamma gav lillan citron...



Hmmm ganska gott..



Men huuu vad surt! Haha

Liseberg

Idag var jag, Alicia, mamma och min faster på Liseberg. Det var meningen att jag, Chrille och lillan skulle gå men C har blivit förkyld och vi vet ju alla hur karlar med förkylning beter sig.
Vi gick först till Johan och käkade där Johans arbetskamrater passade upp på lillan. Bar och matade med smörgås. Alla visste vem Alicia var. Så sött att Johan är så stolt och pratar om henne =). Som vanligt var det jävligt god mat.
Sen gick vi ut i parken. Det var hur mycket folk som helst. Inte så konstigt med det vädret som varit idag. Helt underbart!



På ponnykarusellen



Träffade kaninerna. Men dem var INTE populära.



Här lyckades hon få på ett smile haha



Vi var och spelade hos min kusin i plopphjulet. Jag gick vinstlös hem idag.



Åker trummeliten



Mamma och Ewa



Liseberg är jätteroligt!

Tack mamma, lillan och faster för en härlig dag!

Så fin!



Å sån denna låten är...

Beyonce - Broken-Hearted girl

Barnledig

Jag har precis vart och lämnat av lillan hos mamma och pappa som ville låna henne i några timmar. Så nu skall jag vara barnledig hela dagen. Vad skall jag hitta på tro? Pissigt väder är det också... Jag skall dammsuga iallafall. Bara lite lättsådär. Jag dammsög igår men lillan tyckte att brödrosten var spännande imorse och drog ut den ur skåpet. Smuligt allan.

Blev stoppad av polisen när jag åkte hem från mamma och pappa. Det är första gången EVER (jag blev jo fotad i den där jävla kameran förra året men det räknas inte.) Jag fick mitt körkort 2001 kan tilläggas. Jag fick blåsa och hon kollade kortet bara. Inget avancerat. Givetvis fick jag köra vidare.

Nu skall jag stilla min Facebook abstinens...
So long my friends!

Nita henne!

Satte precis på TVn och zappade lite. På femman är det där Quizzo med hon den bruden som spydde i TV. Asså seriöst, slå henne! Jag klarar fan inte av bruden. Helt psycho, och hon beter sig som att det programmet är på blodigt allvar. Att hennes liv hänger på en skör tråd.
Hon är fan dum i huvudet.

Sömn surprise

Ikväll när jag la lillan så la hon sig tillrätta och låg alldeles stilla men hon somnade aldrig! Jag satt där inne i 40 minuter tills jag till slut inte orkade mer och tänkte att nu låter jag henne vara. Jag gick ut ur rummet och förväntade mig ett jävla liv. Men hon sa inte ett pip. Hon somnade. Det är första gången det sker!

Duktig tjej. Hoppas hon har fattat att det inte tjänar nåt till att kämpa emot. Mamma vinner alltid sömnkampen!'
(eller ja, nästan alltid)

Bustjej



Bus med mammas hår



Nu sticker jag!



Busunge!

Kalas igen

Idag hade vi kalas igen. Det var Chrilles mormor, morfar och morbror med familj som kom och firde lilla fjärten idag. Alicia fick present av morbror med familj när vi var i sälen men av gamla mormor och gamla morfar fick hon en gullig liten mjukis katt och pengar. Perfekt för vi behöver köpa lite nya kläder till henne.



Dagens kalaspingla!



Konversation med gamla mormor. Kanske tackar lillan för katten.



Lyx med kalas!



Alicia tycker verkligen om sin syssling Philips hår. Hon klappar och gosar in sig i det. Hur sött som helst!

Tack för en mysig dag!


Grattis

Grattis Carro på födelsedagen. Eftersom jag varit hos dig vet jag att den varit soft =)
Puss och kram



Carro med Donya

Lillans presenter

   1  2
   3  4
   5  6
   7  8
   910
  1112

-Klänningen och kjolen på bild 1 och 3 fick Alicia av sin faster med familj
-Tröjan på bild nr 2 fick hon av gamlafarmors och gamlafarfars granne Eva.
-Av morbror Håkan och Malin fick hon alla barnkammarboken skivorna samt en CD spelare. Det skall börjas i tid =)
-Gamla faster Ewa och kusin (min kusin) Lisa kom med Majas Alfabet, mysig bok med skiva (som lillan somnade till ikväll.) Dessutom fick hon tillökning i sin tomtebobarnen servis (bild nr 6)
-Den fina stolen på bild nr 7 fick hon av sin mormor och morfar som också gav henne lyckoamuletten på bild nr 12
-Den stora nallen på bild 8 kom från min kusin Lisa.
-Armband och halsband på bild 9 och 10 är från gamlafarmor och gamlafarfar.
- Klossar i former fick lillan av morbror Johan.

Tack för alla fina presenter till lillan!


Ett års kalas

Vilken dag vi har haft! Den har varit helt underbar! Alicia har blivit så uppvaktad och hon har verkligen njutit av all uppmärksamhet. Och så mycket fina saker som hon fått.

Morgonen började här hemma vid 7:30. Lillan fick två presenter av oss på morgonen.

   

Av oss fick Alicia två ljudböcker, duplo och ett par Adidas dojor. Fast skorna fick hon redan för ett par dagar sedan. Duplot är verkligen populärt!

Vi har haft kalas för henne hemma hos mina föräldrar eftersom vi bor så jäkla trångt. Jag, Chrille och lillan kom hem till dem vid 10:30 i förmiddags och började förbereda lite smått. Lillan fick gröt för att sedan sova en tupplur för att vara pigg på kalaset. Hon sov en timma och en kvart och var jätteglad när hon vaknade. Perfekt!
Vid 14 tiden kom alla gäster. Dem hade så fina presenter med sig. Jag skall ta bilder på allt och visa er.
Vi fikade, jag hade bakat cupcakes, chocolate chip cookies och tårta och köpt havrekakor. Tårtan var helt sjukt god och så simpel att göra. Ni skall få recept på den.. Enklare tårta kan man nog inte hitta.

 
 

Smarrigt fika

  


Efter att lillan fick gå lös på tårtan och käka själv med händerna haha. Men å vad nöjd hon var och det är huvudsaken!



Jag och lillan.



Ballongkul! Hon lyckades att inte smälla en enda. Helt otroligt så som hon slet och bet i dem.



4 genertioner. Min farmor, jag, min pappa och Alicia.



Mina föräldrar, jag och lillan



Mamma, pappa, barn



Gos med stora nallen hon fick av Lisa

  
 

Efter kalaset så stannade vi, mina syskon och Malin kvar och grillade. Det var grymt gott. Morbror Håkan körde runt Alicia i skottkärran. Superkul tyckte hon!

Tack alla som har varit med och gjort denna dagen minnesvärd! I mina ögon så har den varit helt perfekt. Alicia har varit duktig och inte gnällt någonting. Tack för alla fina presenter till Alicia. Hon har varit supernöjd!

Min docka

Grattis till min fina Alicia som fyller ett år idag!

Alicia, min fina! Jag önskar så att jag kunde förklara så att du verkligen skulle förstå hur mycket du betyder för mig. Hur mycket jag älskar dig och hur mycket glädje du ger mig varje dag. Varje gång du ler och skrattar så blir jag alldeles varm och kärleken nästan bubblar över. Innan du kom så hade jag ingen aning att man kan älska någon så här mycket!
Jag är så stolt över dig och allt du gör! Du är så duktig och du kan så mycket redan, och än har du så mycket kvar att lära av livet.
Jag är så glad att du är min! Min skatt!




Detta är det nya nu, peka på ALLT! Allt är dä!
Klänningen hon har på sig är riktig vintage. den hade jag på min ett års dag för 26 år sedan.

Vi har haft en underbar dag och jag tänkte skriva ett inlägg om den nu. Kika in om en stund.


RSS 2.0