Gunga

Idag tog jag en liten paus från hemmet och åkte ut till 421 alldeles själv. Jag bytte hängslejeansen som jag köpte till Alicia för dem var lite väl små. Kollade lite på H&M också eftersom jag hade en värdecheck på 150. Men självklart så hittade jag ingenting.

När jag kom hem så gick vi ut med Alicia och hon fick gunga för första gången. Denna gången på en riktigt babygunga. Å vad hon gillade det! Hon skrattade från första stunden! Helt underbart. Jag hade med mig kameran såklart.



   



Helt underbar!

Efter lillan gungat så gick vi ner mot vattnet och svängde in och drack kaffe/Te. En mysig familjedag helt enkelt!

Igår

Igår kväll kom Jill och Therese och lilla Nikita hit och hälsade på. Vi köpte Thai mat här nere och tog med oss hem till mig och käkade. Yes, äntligen har dem öppnat efter att det brann i restaurangen i december eller när det nu var.
Men dem jävlarna har fan höjt rätterna med 11 spänn! Dem är inte blygsamma. Hög självrisk eller?
Alicia var jätteglad i Nikita som vanligt, och Nikita var lika glad i Alicia som vanligt. Det roligaste var när Alicia fick tag i hundens tass och kollade på den och sedan förde den till munnen hahaha. Vi hann stoppa henne. Allt skall in i munnen på den lilla.


 


Smaka?



Kompisar!


Love Love Love

I like like like. Ikväll var det ju absolut dem bästa låtarna i alla deltävlingarna. Jag håller ju såklart på Agnes. Tyckte om den låten jättemycket!

- Dålig kropp, sa jag till Chrille när Agnes sjöng.
- Vad fan har hon på sig? svarade han.
- En sån hade jag också haft om jag hade haft den kroppen. Till ICA!

Romantisk

Hittade en sida på nätet med massa fina saker till hemmet.
Synd att man inte skiter pengar alltså.
Jag vill ha!

     

Äntligen torsdag

och ÄNTLIGEN färdigmålat! Brorsan var här och drog på det sista lagret idag medans jag och min svägerska åkte till IKEA och handlade ljus. Kan aldrig få för mycket ljus!
Jag är verkligen nöjd med den vita färgen. Det blir så ljust och fräscht och nu skall jag förnya med lite nya foton i ramarna som står på tavellisten. Den kommer komma bättre till sin rätt nu med den enfärgad vägg bakom och inte en mönstrad som det var innan.
Vi bjöd målaren och hans fru på Chili con carne. Mycket gott.

Vi har försökt att möblera om här hemma men jag bara dissar alla Chrilles förslag. Men jag tycker inte att det är trevligt att komma in i ett rum och det första man ser är en soffrygg. Så det får nog bli åter till det vi hade innan målningen.

Tack snälla Håkan för att du målade åt oss! Världens bästa bror!

Onsdag

Det blev ingen babyrytmik idag. Jag har fått sån irriterande hosta och då känns det dumt att gå dit. Riskera att smitta alla andra barnen liksom. Så vi stannade hemma och åkte ut och handlade lite mat förut. Älskar ett välfyllt kylskåp.
Imorgon kommer brorsan och målar klart det sista. Ååå vad underbart att få slippa leva i detta kaos. På lördag skall jag storstäda och Chrille åker iväg med Alicia så får jag städa utan att bli störd. Är det normalt att se fram emot det?

Cubus baby

Cubus har fått in babykläder! Jättefina saker till helt OK priser. Alicia fick ett par snickar jeans därifrån igår. Hur söta som helst.
Men storlekarna verkar små. Jag köpte storlek 74 till lillan (hon är ca 70 cm lång) och dem är inte speciellt stora.

Haha

Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.  
Den första, en australiensisk kirurg, berättade:  -Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.  
-Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. -Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var
håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.  
Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:
-En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...

It´s a keeper

Idag åkte jag och Alicia ut till backaplan för jag bestämde mig för att ta en titt på barnvagnen som jag ville köpa.
Jag vill verkligen tacka den rara försäljaren Nids4kids som var ärlig och inte bara tänkte på att tjäna pengar.
Hon sa att den vagnen vi har idag är sååå mycket bättre. Brio sing som jag ville ha, har för det första ingen fjädring. Hon sa att tänk dig själv att sitta i en bil utan fjädring. Man skulle ju få ont i ryggen efter en stund. Dessutom märkte jag att bakhjulen satt bredare isär än vad dem gör på vår vagn idag, och jag är inte säker på att den skulle få plats i bilen. Jag tror att det skiljde ca 5-10 cm faktiskt.
Sittdelen gick inte att fälla helt utan man tiltade den liksom. Jag tror inte att det är nyttigt för ett barn att "sitta" och tex sova i vagnen om man är ute på långpromenader. Och eftersom det inte heller var någon fjädring så blir det jobbit att ta sig upp för att tvåtusenelva trottoarer/refuger som omringar oss här hemma.
Allt talade verkligen mot den. Nu förvånar det mig inte om jag vinner den eftersom jag tävlar om en sån vagn nu.
Men isåfall behåller jag båda haha.

Kaos

Det täckte inte med ett lager färg till, så nu måste vi måla en gång till. Och brorsan jobbar tisdag onsdag så inte förren torsdag kan vi få ordning här hemma. Fatta vilket kaos det är. Chrille åkte till varberg förut men  jag tvingade honom att koppla alla kontakter och sätta på alla skydd och sånt först. Håkan hade lyckats paja vår antennkabel men som tur var kom grannen till undsättning. Dem hade en extra.
Vi var uppe hos Malin och Victor en sväng förut så Alicia fick leka ordentligt.

Nu har lillan somnat och jag kollar runt lite på nätet.
Kanske bloggar mer sen.


Ett lager

Idag var brorsan här och målade ett lager på väggarna i vardagsrummet. Det blir ljust och fräscht! Det är just nu kaos här hemma men så får det vara till mitten av veckan. Jag mår fan dåligt av det bara. Panik och jag känner irritationen komma krypandes. Det är fan inte lätt att vara så ordningsam.
Håkan kommer tillbaka imon och slänger på det andra lagret. Sen ska la saken vara biff.
Vi åker på babymassagen imorgon jag och Alicia. Funderade på att stanna hemma eftersom hon är snuvig. Men nu har hon varit det sen i torsdags och jag tror inte att hon smittar då. Feber har hon inte haft sen i fredags så. Dessutom tror jag att allt hänger ihop med tänderna. Inget virus med andra ord. Hon är lite gnällig nämligen.

Jag försöker komma på om vi kan möblera på något annat sätt men jag tror fasen inte att det går alltså. Vi har bara en helvägg. Två väggar har dörröppningar och en är ju fönstervägg så det blir så svårt att möblera. Sofforna är så jäkla stora. Jag skulle vilja ta bort den lilla soffan men Chrille säger nej. Dessutom finns det ingenstans att förvara den. Säljer den gör jag absolut inte. Jag älskar dem men det blir för mycket i detta lilla vardagsrummet. Det hade vart sött med en liten lekhörna för Alicia istället.
Men nån gång i framtiden skall hon få ett eget rum. Fatta vad jag skall inreda då. Gå loss!

Idag beställde jag en ny gardinstång. Kan ju inte ha en svart nu när det målas vitt.


Den fick det bli från ellos.se

Vi hörs imorgon igen gott folk.
Sov gött!

Ojdå

Nicole Richie skall visst ha en bebis till!


Kraftig kvinna.....

Stolt

Satt och läste igenom lite kommentarer som jag fick efter att Alicia föddes. Massa grattis och beröm över hur fin hon är. Rörande!
Jag är så stolt över henne. Nu ligger hon och sover här på soffan. Jag bara tittar på henne och ler.
Världens finaste!



Alicia 2 månader.
Ett av de första leenden som fångades på bild.

Sånt här gör mig förbannad

Jag skulle gärna vilja veta vad vägskatten vi betalar går till. För inte fan är det till att ploga och salta och underhålla vägarna iallafall.
När jag körde hem från mina föräldrar förut så snöade det som fan. Jag fick köra i 60 hela vägen hem. Ok, visserligen tar jag det väldigt lugnt för jag hatar snöiga vägar, men man kan aldrig vara för försiktig. Speciellt med Alicia i bilen.
Men seriöst, dem hade fan inte plogat nånstans! Och inte var det någon nyhet att det skulle snöa idag.
För mig var det, men alla andra visste tydligen haha.

Pissa på vägverket gör jag. Ploga vägarna för i helvete är det så mycket begärt.
Förresten var det många timmar sen jag hörde en spårvagn köra förbi nu. Otippat.

Ny frilla

Idag var jag hemma hos Catrin och fick mitt hår fixat. Klippning och slingor så nu är jag ljusblond igen. Det är så jag trivs bäst. Klippte håret en bra bit också faktiskt.
Jill och Therese var med också och som vanligt var det hyfsat onormala konversationer. Haha. Tidelag hahaha.
Fan vad jag gillar er brudar!


Rihanna

Ingen har väl missat att Rihanna har åkt på stryk av sin pojkvän. Shcysst kille den där Chris Brown.
Nu har det läckt ut bilder och jag hittade en här. Ouch. Stackars tjej asså.

Jag hade aldrig tänkt tanken att Chris Brown skulle vara nån slags kvinnomisshandlare. Jag har faktiskt inte tänkt på han alls direkt, gillar inte killens musik. Men nu när man fått reda på detta så blir jag faktiskt inte förvånad. Nu kan jag tänka mig att han har dem där dragen.
Ett jävla as är han i alla fall.

Bättre

Jag la mig strax efter 22 igår kväll och somnade nästan direkt. Alicia har sovit bättre inatt och har ingen feber längre. Skönt! Näsan rinner dock rätt friskt. Så inatt har vi sovit bra!
Idag tror jag att det blir en promenad. Funderar på att promenera in till stan och köpa jackan till Alicia. Eller så åker jag och köper den och tar en promenad lite senare.
Ingen vägning denna veckan för det har gått åt helvete. Nya tag nästa vecka.

Sponsra mig

Jag vill ha en ny barnvagn. Så, där kom det. Tog ett halvår bara.
Jag tycker att den vi har nu är för klumpig. Jag var ju så himla anti mot vagnar med svängbara hjul eller vagnar med tre hjul men nu är det en sån vagn jag vill ha. En BRIO sing vill jag ha.
Man lär sig med tiden...


 
Så nu behöver jag skrapa ihop lite cash då....
Sponsra mig!

Torsdag

Dagen har spenderats här hemma såklart. Alicia harvarvat mellan att sova, vara pigg och ledsen. Men hon är en klippa. En stark tjej!
Jag åkte iväg en sväng förut och handlade mat. Det var då jag svängde in på H&M och hittade den fina jackan. Vad roligt att ni lämnar kommentarer om den, det är skitkul att se vad alla andra tycker. Men det blir den rosa. Eftersom barnvagnen är beige så kommer hon se ut som ett med jorden om hon har en beige jacka. Hon har dessutom en väst till våren som är lite cremefärgad. Så rosa blir tjusigt.

Ikväll blir det nog sängen tidigt. Jag tror dock att vi får sova bättre inatt. Alicia känns lite stabilare idag än igår kväll.
Imorgon skall jag ut till H&M och köpa jackan tänkte jag =).
Min / Alicias vinst kom på posten idag. Jättefint!


Just nu här hemma

Inte kan man tro att detta lilla trollet är sjuk?

 
 

Vårjacka

Jag har hittat den perfekta vårjackan till Alicia. Såg den på H&M förut och jag visade för Chrille när jag kom hem och han tyckte om den också.
Nu är dilemmat om vi skall köpa rosa eller beige?





Bilder från HM.com

Det får nog bli den rosa känner jag nu när jag ser dem igen... Bryter av med en tuffare mössa bara.
Mormor sticka? =)

Lillan sjuk

Det var nog så igår att Alicia inte kände sig i toppforn och det var nog därför hon inte kunde sova. Hon var så täppt i näsan att hon fick somna utan nappen. Saltlösning och utsugaren hjälpte knappt.
Hon hade lite feber när vi somnade, ingen större fara men inatt när hon vaknade så var hon glödhet. Hon fick alvedon och somnade om. Nu känner jag mig också halvdålig. Vet inte om det beror på dålig sömn inatt eller om Alicia smittat mig. Nu sover hon iallafall, lilla prinsessan. Hoppas hon mår bättre när hon vaknar.
Hon är dock rätt pigg och glad och har skrattat och snurrat runt här på golvet. Skönt. Det är det man får gå på.


Stackars krake

Vilken kväll vi har haft här hemma. Vi la Alicia vid 19 tiden och det var lite tårar och skrik men hon somnade efter en stund. Men har vaknat hela kvällen och gråtit helt hysteriskt. Hon är snuvig, så antingen beror det på att hon har svårt att andas, eller så är det tänder. Runt 21 tiden somnade hon igen och då sa jag att vaknar hon igen så får hon välling. En timme senare vaknade hon, jätteledsen, så hon fick mat och somnade i min famn.

Jag blir så ledsen när hon bara gråter och gråter och ingenting man gör hjälper. Undrar om hon håller på att bli sjuk eller om hon bara är ur form. Jag hoppas på det andra.
Stackars liten...

Nu skall jag lägga mig. Kanske blir en lång natt. Vem vet?

Ändrats

Här är Alicia den 29e augusti. Alltså drygt en månad gammal. Så liten och så annorlunda hon ser ut!



Min fina fina älskade ögonsten!

Ett barn

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma
Ett barn som får stryk lär sig att slåss
Ett barn som hånas lär sig blyghet
Ett barn som utsätts för ironi får dåligt samvete
Men ett barn som får uppmuntran lär sig förtroende
Ett barn som möts med tolerans lär sig tålamod
Ett barn som får beröm lär sig att uppskatta
Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa
Ett barn som får känna vänskap lär sig vänlighet
Ett barn som får uppleva trygghet lär sig tilltro
Ett barn som blir omtyckt och kramat lär sig att känna kärlek i världen



Bild: Jag

Vän

Pratade precis i telefon med en gammal vän, Linda. Det var så längesen vi pratade och nu hoppas jag att vi kan ses snart! Jag vill träffa dem små barnen, och jag vill att dem skall träffa Alicia såklart!


Besök

Vi har precis haft Tess, Tommy och Melissa på besök. Alicia var en satunge och drog Melissa i håret. Hon gjorde liksadant på Sigrid igår när vi träffade mammagruppen. Vad gör man? Hon fattar inte nej och när jag säger till henne flinar hon åt mig. Hmmm.
Imorse gick jag och Malin en långpromenad med Alicia och Viktor. Vi var ute nästan två timmar. Det var riktigt gött. Vi gick i skogen, skönt att andas frisk luft. Bort från avgaserna.

Igår var vi som sagt hemma hos en av mammorna i föräldrargruppen. Hon bjöd på grekisk sallad och paj. Mycket gott. Jag kan ju säga att denna veckans bantning går sådär. Jag har noll motivation och har värsta PMS känningarna. Jag vill bara äta allt som kommer i min väg. Irreterad är jag också. Kul. Känns verkligen roligt.
Jag hade gått ner 0,3 kg förra veckan.

Jag tror att detta är vad jag bjuder på just nu.
Hoppas ni har det bättre än jag.

Titt ut!

Alicia har börjat ta sig fram, eller bak kanske jag skall skriva, riktigt bra här hemma. Hon pressar ifrån med armarna och backar. Ibland får hon upp sig själv på alla fyra. När vi berömmer henne och klappar händerna så flinar hon jättestort.
Idag hittade jag halva henne bakom gardinen.
Titt ut!


 

Igår

Igår gick jag och Therese en promenad. Vi var ute i två timmar. Det var riktigt gött. Vi promenerade till slottskogen och sen gick vi lite i kungsladugård också. Guidade runt Therese lite. Hon hade med sig Nikita som faktiskt orkade gå hela tiden trots dem små korta benen. Hon är så söt.
Alicia fick sovit en skön tupplur i vagnen men vaknade lagom till att vi nästan var hemma. Så hon fick gunga för första gången. Dem hade ingen sån där babygunga men denna gick ju lika bra.

    



Nikita fick vara med och gunga på ett hörn

På kvällen slappade jag och åt lite godis och götta mig. Jag och Alicia tog ett bad men hon stupade i säng ganska tidigt. Hon var nog trött av all frisk luft.

omeh

Agnes var ju inte alls med idag. Fan vad lurad jag är.
Vilka jävla skitlåtar. Amy Diamond, fan vad jag hatar den skitungen. Kan man vara käckare?

Stor idé att banta för att sen hetsäta på helgen

Japp, det är så mitt liv är upplagt. På veckorna är jag hälsosam och äter nyttigt och tränar duktigt. Men när helgen kommer, då jävlar skall det firas att det är helg.
Idag var jag och Alicia hemma hos Catrin och fikade. Alicia måste tycka vi är världens tråkigaste som bara skall äta hela tiden haha. Catrin fick en parfym av mig som jag hade hemma men Chrille inte pallar med, han tycker att den luktar illa (vilket den inte gör). Men mamma, jag gav den till Catrin för den hade varit alldeles för tung för dig.
Och jag fick en klänning av Catrin som inte passade henne. Jättefin. jag skall visa er.

När jag kom hem gjorde Chrille tacos och jag matade Alicia. Nu är det snart melodifestivalen. Måste fixa godisskålen...

Melodifestival

Japp, snart skall jag plåga Chrille med melodifestivalen. Plåga, det är väl sånt man gör på årets mest överskattade dag? Det verkade vara en del bra artister med ikväll. Agnes skall ju vara med!
Jag älskar Agnes! Minns när hon vann idol. Då grät jag som ett barn. Get a life liksom.


Snygg är hon den däringa Agnes

Fredag

Alicia ville ha välling klockan 6:15 imorse så det var bara att se glad ut och stiga upp. Hon somnade dock om vid 6:45 och jag tänkte yes, nu sover hon säkert ett par timmar. Men 45 minuter blev det. Jag var så trött så Chrille gick faktiskt upp med henne och jag sov till 10.

Vi gick ner till röda sten och käkade lunch idag. Åt nån fiskgryta. Den var helt OK men i slutet blev det för mycket fisk liksom. Efter det gick Chrille hem för han orkade inte promenera så långt och jag gick i en och en halv timma med Alicia. Det var så skönt och soligt. Jag satte mig nere vid röda sten en stund också. Nere vid vattnet var det alldeles stilla. Där var en man som flög drake också. Coolt det har jag aldrig sett live. Det händer alltid nåt här omkring.

Imorgon skall jag och Alicia hälsa på Catrin. Nu blir det sängen för mig. Trötter.
Sov gott!


Torsdagen

Idag var det dags för babysim igen. Alicia var inte så glad denna gången heller. Det är lite för mycket under vatten tror jag. Vi körde dyket ffrån kanten denna gången och det gick bra tre gånger. Men när vi sedan skulle ha barnen som en "ryggsäck" på vår rygg så var det inte kul att hamna uner vatten mer. Meningen var att barnen skall lära sig att hålla fast. Sen höll hon ett järngrepp om mig när jag hade henne i famnen. Hon la båda armarna om min hals och satte sin mun mot min kind. Aaaw, Jag tror att hon ville säga "Mamma släpp mig inte mera" så resten av passet så badade vi mest bara hon och jag. När jag märker att hon inte vill så tvingar jag henne inte i vattnet.

Vi åkte till tapetmagasinet och hämtade färg och allt annat tillbehör också. Meningen var att brorsan skulle komma hit imorgon och måla men vi har skjutit på det en vecka för vi är lite halvkassa i magen. Eller jag var det förut men nu känns det bra men Chrille mår inte toppen. Inget kräkande i alla fall. Alicia mår bra iallafall. Ta i trä...
Imorgon är det vägning igen. Undrar hur det har gått denna veckan. Jag har ju inte tränat så mycket som jag hade tänkt mig. Kosten har jag skött dock. Om det är gött väder imon så får det bli en lång promenad.

Ha det gott!

Diskmaskin såld

Det var precis en kille här och hämtade diskmaskinen. 800 spänn fick vi för den. Bra, då är den här månaden räddad haha. Tragiskt för fan.

Det är lustigt det där när det ringer folk till en som man aldrig sett så skapar man sig en bild genom att höra personens röst. Den här personen stämde inte med min bild för fem öre.
Jo, jag hadfe tippat att han skulle vara i 30 års åldern. Han verkade sådär genom snäll och kom hit med sin pappa. Nu tycker jag så synd om han. Jag får alltid för mig att såna människor är så ensamma och att dem inte har någon.
Nu har jag fått för mig att han är en ensam person som inte har något liv. Han åkte liksom från Munkedal till göteborg för att hämta en diskmaskin. Sent på kvällen. Och han tog med sig sin pappa.
Stackarn.
Nu har jag dåligt samvete för att han inte fick den för 700 som han ville.
Jag skall ju definitivt aldrig bli affärskvinna...

Volumaster

Jag fick hem min volumaster från OBH Nordica igår som jag köpte på Tradera. Jag provade den lite snabbt och den ger en jävligt bra effekt men jag måste nog öva lite för man såg liksom kruset. Inte så snyggt.


Godmorgon!

Hur mår ni idag?  Här är det bra. Min näsa rinner men jag känner mig inte sjuk men Chrille mår visst inte toppen.
Jag har precis ätit min dagliga gröt och dricker en kopp te. Alicia ligger på golvet och backar, snurrar runt och tjoar. Nu fick hon dock nog och sitter i soffan med Chrille.
Japp, idag är vi uppe tillsammans hela familjen. Det kräver jag faktiskt nu när han inte längre jobbar. Idag var det hans tur att bada på babysimmet, men nu mår han ju inte så bra. Så det blir nog jag som får plaska ändå.

Ha en skön dag!


Onsdag

Idag var det ingen babyrytmik då dem små liven hade sportlov =). Ganska skönt måste jag säga för jag hade lite att stå i här hemma. Jag gick och tränade på morgonen och kom hem, tog en dusch käkade lite lunch och sen åkte vi till engelska tapetmagasinet för att hämta färg. Chrille vill inte ha vitt här hemma men nu har han gett upp kampen och det blir en vit färg. Egg hette den. Jag skall dock kolla en gång till imorgon när vi skall dit igen. Hade nog velat ha en liiiite mer cremefärgad. Brorsan kommer hit och målar på fredag och ev lördag också.

Vi var ute och handlade lite mat också.
Annars har det vart en lugn hemmadag. Alicia den lilla slöfocken sov middag i nästan tre timmat förut. Vi fick väcka henne när klockan närmade sig 17:00. Ändå somnade hon utan protester klockan 19:30. Hon är sin far upp i dagen när det kommer till att sova.

Vi har henne en del på magen på golvet nu så att hon skall öva på att förflytta sig. Och det gör hon verkligen. Hon backar. Idag fick hon tag i en sladd så jag tog henne och flyttade på henne till mitten av rummet. Sen gick jag in i sovrummet och bäddade och drog upp persiennerna. När jag kom ut igen så var hon på sladden igen. Den lilla spjuvern! Hon hade antagligen som mål att få tag på sladden och det fick hon. Dags att barnsäkra. Nu kanske äntligen Chrille spikar fast sladden som jag bett han om i ett år....
Annars när hon ligger på golvet och kämpar och blir trött så lägger hon huvudet på sne och drar en suck. Det är så sött haha.

Nu skall jag lägga mig och läsa lite.
Glad över min vinst är jag =)
Godnatt gott folk och välkomna alla nya som strömmar in!

The winner takes it all

Jag var med i en tävling på Josefines blogg och jag vann ett fint tallriksset till Alicia!
Vad roligt och vad glad jag är! Tack Josefine!

Det blir ju fint till lilla damen. Det skall hon får för att hon är så duktig!



Gott med blåbär!


Bänkdiskmaskin säljes

Vi skall sälja vår bänkdiskmaskin för vi har ingen plats för den.
Det är en Electrolux Miljöklass A och den är väldig sparsamt använd.
1000 kr vill vi ha för den.
Tyvärr har jag ingen bild men den är i fint skick!

Lämna en kommentar eller maila på [email protected] om du är intresserad. Diskmaskinen hämtas hemma hos oss.

Utmaning

Hittade en utmaning på nätet jag som tog mig an.
Leta upp den 6e bilden från 6e albumet på din dator och kommentera bilden.
Hmm nu skall vi se här....



Ha, det blev den här bilden från Håkan och Malins bröllop den 31a maj 2008. Mästerfotografen Chrille som varit framme... Jag ville ha lite fina bilder på mig och magen eftersom jag hade piffat till mig och donat. Men han skulle hålla på och jävlas och vägrar använda zoom på kameran.
Ööö han skulle liksom ta en bild på mig, varför är hela jävla skogen med?
Gravid i sjunde månaden här. Här var jag fortfarande fint gravid kommer jag ihåg.

Nu vill jag att Sandra, Julia, Sara, Therese och Malin gör detta också.
Inget fusk nu :P

Mitt allt!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Utan dig min fina är jag inte hel....

Hämtat sessan

Det var så underbart att se Alicia igen och att få krama henne! Och att hon log och skrattade när hon såg oss fick mig att nästan börja gråta! Jag sa till Chrille innan vi åkte att tänk om hon inte känner igen oss. Eller typ börjar gråta eller nåt sånt. Då hade jag verkligen mått dåligt och aldrig åkt ifrån henne igen. Men nu blev hon glad och det var en lättnad!
Vi fick kallops hos mamma och pappa och det var riktigt gott.

Sitter och funderar lite över sommarkläder. Jag behöver nog lite nytt. Men denna sommaren får jag nog tänka mer praktiskt än snyggt. Eller ja, det går jag faktiskt att kombiner praktiskt och snyggt. Men antagligen kommer Alicia vara en liten vilding så det får bli lite byxor och linnen i schyssta färger. Tygskor skall också inhandlas. Och sandaler.
Vi får se vad mitt höftmått slutar på när jag har gått ner mina kilon. Jag tror nämligen att jag har blivit betydligt bredare efter förlossningen. Kul jag som hade hyfsat breda höfter innan. Lardass.

Planer denna veckan?
Imorgon är det babymassage och Chrilles morfar fyller år så vi skall hem till dem och hälsa på.
Ingen rytmik denna veckan då det är sportlov. Så sött, bebisarna har sportlov :P.
Babysim på torsdag. Så jag hinner nog träna en del denna veckan. Kanske kan träna tre dagar under veckan och en dag på helgen... Vi får se.

Nu blir det snart sängen iallafall.
Sov gott.


Söndag

Jag kunde faktiskt sova ut idag. Vaknade 9:30! Har vaknat några gånger inatt, en gång kollade jag efter Alicia haha. Jag saknar henne som fan nu. Vi skall hämta henne sen, vid tre tiden typ.
Drog och tränade med en gång när jag vaknade imorse. 30 minuter cykling och sen lite styrketräning. Jag gillar dock inte när det är så mycket folk i gymet. Jag får prestationsångest. Speciellt när jag inte kan alla maskiner och sånt. Vill inte sätta mig och göra fel och så tror alla att man är helt blåst haha. Jag har bokat tid med en personlig tränare men det är inte förren i mitten av februari.

När jag kom hem från gymet så var Chrille vaken och vi åt en god frukost.
Resten av dagen blir lugn, får middag hemma hos mamma och pappa och ikväll skall jag mysa med min fina dotter!

Vi är hemma

Dyngraka trillade vi in i hallen för en stund sen. Chrille har däckat på toagolvet och här sitter jag och yrar.

Eller inte....

Vi kom hem klockan 21:00 hahaha. Vi är officiella party bajsare. Första gången vi är barnlediga också drar vi hem från festen astidigt. Nej, det berodde faktiskt på att Chrille inte är helt bra i sin mage. Inte fylla eller nåt utan han känner som om han ska spy och ahr haft så hela dagen typ. Inte så jävla ball att vara på fest då. Jag skall inte sticka under stol med att det är grymt skönt att vara hemma tidigt. Nu hoppas jag bara att jag får sova ut ordentligt imorgon.
Så här såg jag ut ikväll.



Fuck vad jag saknar mina lockar. Kanske dem kommer tillbaka om jag blir gravid igen. Hoppas.
Här har jag lockat med min vågtång från OBH Nordica.

Vi hade i alla fall trevligt på festen. Chrilles kompis blev överraskad sa han men jag vette fan. Det var ju definitivt inte samma reaktion som vi fick av Håkan på hans 30 års fest haha. Den minen är ju värd att betala för att få se igen.
Fick träffa en del av Chrilles gamla klasskamrater och har hört en del galna och hysteriskt roliga historier. Man skall nog vara glad att man inte varit lärare åt dem dårarna.
Ha en mysig kväll.

Ps. Nu saknar jag Alicia.... ♥ Ååå vad jag skall puss på henne imorgon!

Helgfrukost

Nu har jag precis ätit en god helg frukost som jag kallar det. Ingen äcklig fiberhavregrynsgröt som jag äter varje dag under veckan. Nej, idag blev det fruktsallad på kiwi, banan och apelsin, rostade mackor, te och ett glas mjölk. En stadig frukost för en lång dag.
Jag hade svårt att somna igår, somnade klockan 1 typ och 7:15 vaknade Alicia, som för övrigt ligger och sover med sin pappa nu. Mysfisar. Jag kunde inte somna för jag var hungrig så jag gick upp. Skönt att få sitta i lugn och ro, knappra lite på datorn.

Mellan 14 och 15 kommer mamma och pappa och hämtar lilla damen. Kanske går jag och Chrille ut och äter innan festen. Vi får se vad plånboken tillåter.
Skall ta en bild på mig sen innan vi åker så får ni se.
Tjing så länge.



Busfisen!

Fredagen som gick

Var i stan en sväng idag. Bytte ett par jeans tights som jag köpte häromdagen. Köpte ljusa men nu bytte jag dem till mörka istället. Träffade Catrin också en snabb och fick mina locktänger.
Alicia satt så snällt i vagnen och gnällde inte en enda gång. Hon tycker bara att det är spännande att se på allt. Att åka spårvagn är hur spännande som helst!

Resten av dagen har spenderats hemma. Lagat middag städat lite och vart med Alicia.
Imorgon kommer mamma och pappa och hämtar henne vid 14-15 tiden och sen skall hon vara hos dem och sova där när vi åker till Chrilles kompis. Undrar hur det kommer att kännas att vara ifrån henne över en hel natt. Än så länge har jag ingen ångest. Men jag vet ju att hon kommer ha det jättebra hos mormor och morfar. Antagligen bättre än här hemma för mormor kommer nog inte sova en blund haha.

Halvvägs

Fredag innebär vägdag.
Denna veckan hade jag tappat 0,8 kg och det innebär att jag nu har gått ner 6,2 kilo.
Mitt mål är 13 kilo alltså är jag nästan halvvägs!
Jag satte som mål att tappa 13 kilo på 27 veckor. Jag har hållit på i sex veckor.
Jag kan verkligen rekommendera viktklubb.se!
Tack Catrin för att du tipsade mig!

Jag ser verkligen nu att jag har gått ner. Det börjar visa sig en midja, magen är nästan borta och i ansiktet ser jag verkligen att jag tappat vikt.
Igår när jag var på BVC så sa vår sköterska att Alicia går upp och jag går ner. Hon är en av dem få (förutom Therese och Catrin) som nämner att det syns att jag gått ner. Varför är folk såna? När man vet att någon kämpar med sin vikt varför säger man då inte Vad duktig du är och det syns verkligen att du gått ner i vikt nu!
Ingen nämner någonting. Har folk så svårt att unna en annan människa lite beröm?
Så typiskt svenskt.....

God morgon med glädjetårar

Shit vad blödig jag har blivit då haha.
Jag följer denna tjejens blogg och inatt blev dem föräldrar igen! När jag kom in på bloglovin imorse och läste det så kom tårarna! Helt fantastiskt. Ingen klen brud det där, bebisen föddes i receptionen på sjukhuset men var på väg ut redan i snön!
Stort grattis till Joefine och hennes familj!
Hur sjukt jävla ont det än gör att föda barn så längtar jag lite efter att få ge Alicia ett syskon. Inte än (håll i hatten) men i framtiden. Hoppas vi får äran till det.

Annars då?
Sitter här och äter frukost, Alicia somnade om efter lite babymassage. Funkar nog bättre att ge det på morgonen tror jag. På kvällen är hon alldeles för bökig och skall vända på sig och leka med sina fötter hela tiden. Småjobbigt när det är benen jag masserar.
Så nu jag har klätt på mig och tvättat av mig (duschade ju igår kväll) och har faktiskt inte sån träningsvärk idag som jag trodde. Bara jääääävligt ont i röven av den där spinning sadeln.
Men det löser sig sa gubben som sket i valhalla.

Idag skall jag in till stan en sväng. Möta Catrin för att få mina locktänger så att jag kan piffa te maj på lördag när det är party.
Bloggar kanske mer senare.
Puss på er ♥



Bästa dagen i vårt liv!

Oh what a day...

Sicken jäkla dag asså.
Imorse hade vi tid på BVC klockan 9:45. Läkarundersökning och det gick bra. Alicia har blivit en redig biff. Dags att börja motionera henne tror jag haha.
Efter BVC hade vi babysim. Klockan 12 dock men jag var ute och gick med Alici ia i hopp om att hon skulle somna. Men icke. Så sim blev det och hon var inte så jätteglad idag. Man kan inte vara på topp alla dagar.
Efter simningen åkte jag ut till Backaplan en sväng och shoppade lite kläder till mig. Två BHar också för det var verkligen behövligt. Gick in i en affär där dem hjälpte mig att ta fram min rätta storlek. Jag är fortfarande i chock. Innan har jag köpt BH i storlek 80C eller 85B. Nu skulle jag ha 70F! Men jag tog 75 för jag kunde fan inte andas med 70 runt.
Kan verkligen tipsa er som inte kollat att göra det. Vilken skillnad. Nu sitter pattarna på bröstkorgen inte vid magen hahaha.
Hittade tre tunikor som dem hade sänkt till 49 kr styck på Gina Tricot. Jag kunde till och med köpa Medium! Making progress!

Ikväll var jag och Therese på spinning. Jag är helt slut. Orkar knappt skriva ens haha. Så nu skall jag borsta tänderna och lägga mig och läsa. Imorgon kommer jag antagligen inte kunna röra mig.
Sov gott!

Yo!


Halvårskalas del 2

Nu har jag laddat min kamera och här kommer blider från kalaset i söndags.



En glad tjej med paket!





Den smarriga tårtan!







I bollhavet hon fick av morbror Håkan och Malin



Med morbror Johan



Mmmmm smakar tårta!!!



Åååå så gott!

Lunch

Jag gick till gymet strax efter klockan 8 imorse. Fan vad gött att träna så tidigt. Det var inte många på gymet alls. Jag hann mest med kondition/fettförbränning och lite mage också.

Just nu sitter jag och äter lunch. Kålpudding, resterna från gårdagens middag. Gött som fasen. Tyvärr får jag ju skippa lingonsylten nu när jag är nyttig. Blir ett par knäckemackor till istället.
Idag skall vi nog träffa Malin och Viktor en sväng. jag sparade en bit tårta till honom från kalaset i söndags. Kanske han kan smaska i sig sen.

Nej, nu skall jag njuta av min kålpudding.

Halvårskalas

Igår blev vår lilla prinsessa 6 månader! Vi firade henne hr hemma med släkten. Hyfsat trångt med 13 pers i vår lilla lya. Men det ordna ju upp sig ganska bra. Gamlingarna blev placerade i köket och sen satt det folk lite överallt i vardagsrummet. Några på TV-bänken, jag på golvet och resten i soffan haha. Alicia fick smaka på tårtan jag bakade och det spilldes ingenting vill jag lova. Hon sa MMMM haha mamma upp i dagen. Presenter fick hon också. 2 par skor, ett bollhav i en badbalja, men du Håkan den där baljan är lite liten. När kommer sköldpaddorna in? Hon fick kläder, en liten rolig elefant av morbror Johan och filmer. En bok också. Knacka på hette den. Söt liten bok där det på varannan sida döljer sig en dörr man skall knacka på och på nästa blad så får man se vad som gömmer sig bakom dörren. Väldigt sött!
Jag hade tänkt visa bilder men min kamera kolade vippen. Batteriet dog. Så jag får ta det imorgon eller nåt.

Idag var vi på babymassage. Det var mysigt och Alicia verkade gilla det. Hon var inte äldst som jag trodde. Det var en bebis som var ungefär lika gammal och en annan bebis som var 8 månader. Resten var små skitar. Så nu skall vi öva massage här hemma. En gång om dagen och vi skall hitta en tid som passar oss bra. Skulle väl tippa på att kvällen blir bäst.

Imorgon skall jag träna. Tidigt. Chrille skall iväg vid halv 10 så jag får gå till gymmet innan det. Men det gör mig ingenting. Jag tränar gärna tidigt, hellre det än på eftermiddagen i alla fall.
Kanske är dags att krypa till sängs nu.
Sov gott allihop!


RSS 2.0