Dagen som gått

I förmiddags fick vi storbesök av Sara med vildingarna i magen! Den en tvillingen sparkade lite på min hand och jag mindes tillbaka hur det var när Alicia låg i magen. Gud vad jag kan sakna dem små sparkarna inne i magen. Det lustiga är att jag kände igen Alicias rörelser inifrån magen när hon kom ut om ni förstår hur jag menar. Hon brukade krafsa med sina fingrar i nedre delen av magen på mig, och när hon kom ut så krafsade hon också alltid på saker och ting. Dessutom puttade hon alltid på magen med sin rumpa. Precis så sträckte hon på sig när hon kom ut. Som en båge liksom. Coolt det där..
Oj, nu skenade jag iväg. Det var inte det jag skulle skriva om ju haha.

Vi hade trevligt, fikade och satt och tjötade, mest om att vara gravid såklart men även om hur det är efteråt. Du har något grymt framför dig Sara! Coolt att vi som känt varann hela livet får barn som kommer att känna varann hela livet!
Sara åkte hem strax runt 16:30 och då drog jag, C och lillan hem till Tommy, Tess och Melissa. Där fick vi fika (haha mycket fika på mig idag) och Alicia fick födelsedagspresenter. Så gulligt av dem, men dumma vi hade inte köpt till Melissa som fyllde i början på juli. Det går fler tåg...



Melissa och Alicia



Mmmm Melissa vad har du? En kaka? Det har jag aldrig prövat...



Yum



Melissa var ingen snåljåp inte, varför inte ge Alicia en egen kaka haha



Flickorna leker med Alicias presenter. En telefon och ett pussel. Tack så hemskt mycket!



Alicia tycker väldigt mycket om Melissa och det ville hon visa, många gånger. Dock tyckte inte Melissa om det lika mycket hehe.
Tack för en trevlig eftermiddag Tess och Tommy.

Nu blir det avslut för kvällen för min del. Jag har en grej kvar att göra inför lillans födelsedag imorgon.
Får se när jag har tid att blogga imon. Men vänta er shit load med bilder.

Kram och sov gott!

Ledsen ett åring

Alicia är inte riktigt kry tror jag, hennes näsa rinner hela tiden och hon är jätteledsen just nu. Hon somnade men vaknade igen. Varför? Är vi tillbaka på ruta noll igen efter tre-fyra kvällar då hon sovit utan att vakna. Suck... Nu kanske det beror på att hon är sjuk. Jag vet inte.

Å nu blev hon tyst... Återkommer....

Dagen före den STORA dagen

Imon är det den stora dagen, när vår lilla tjej blir stora tjejen. Då är hon ett barn, ingen bebis längre. Fast hon kommer alltid vara min bebis.

Igår mötte jag mamma och pappa i angered så handlade vi allt jag behövde för att baka till kalaset. Jag bakade hemma hos dem. Större kök och diskmaskin. Det blev jättebra det som jag bakade. The final touch får jag göra imorgon. Då även tårtan skall göras. Mmm så smarrigt det kommer att bli =).

På kvällen åkte jag hem till Carro, trevligt att få umgås utan barn. Chrille var hemma med lillan och Donya sov ju så vi satt mest och flummade som vanligt. Jag är så glad att jag och Carro är vänner. Och att vi bara har känt varandra i 3 år kan man inte tro. Jag kan berätta allt för henne och det är så skönt! En sann vän!

Idag skall jag och lillan träffa Sara och tvillingarna i magen. Jag vill känns och buffa på dem lite =) Att Sara också skall få barn är så roligt. Och så häftigt. Och hon skall alltid vara värst så hon satsar på två med en gång haha. Why not liksom?
I eftermiddag skall vi till Tommy och Tess, eller om dem kommer hit. Vi får se hur det blir.

Skriver nog mer ikväll.
Ha en bra dag!


Skallig

Idag har vi varit och köpt födelsedagspresent till lillfisen som fyller på lördag =) Vad får ni se då. Det blir inte många presenter. Inte från oss iaf. Men än så länge så förstår hon inte det ändå.

Sen åkte jag och lillan till Carro och Donya. Vi gick en promenad och sen var vi hemma hos dem och barnen trakasserade varandra som vanligt haha. Eller det är Donya som trakasserar Alicia hehe. Idag var Donya i sin gåstol och Alicia brevid henne. Alicia gnällde lite och jag tittade dit och det var ingen fara så jag sa till henne att gå eller krypa därifrån om Donya var jobbig (jag stekte omelett). Så kom hon krypandes till mig och sen ser Carro vad Donya har i handen. VÄRSTA hårtussen haha. Hon har dratt av en bit hår från min lilla flicka. Satunge! :P

Annars har det inte hänt så mycket. Igår hade vi sju maskiner tvätt och var hos brorsan och Malin en sväng. Ett sent gratulerande från oss. Alicia charmade som vanligt och åt blåbärspaj. Gottegrisen, som för övrigt nu blir arg när godsakerna tar slut. Och då menar jag verkligen arg!

Imon skall jag baka till kalaset på lördag. Vet inte om jag åker hem till mamma och pappa och bakar eller om jag är här hemma. Dem skulle komma hem från danmark idag men jag har inte hört något än. Vart är ni nånstans?

Vår semester

Vi kom hem strax efter klockan 17 igår. Det är så skönt att vara hemma. Vi har haft det bra även fast det har vart rätt pissigt väder. Onsdag, torsdag och fredag var det helt OK men resten av dagarna var det mulet och regnigt. Det kändes som höst igår när vi åkte hem. 10 grader och blåsigt som fasen.

Vi har inte gjort många knop. Promenader när vädret tillåtit, jag mitt dumma as glömde min regnjacka... En dag var vi och badade, då det var riktigt varmt och gött. Alicia älskade det och ville hoppa i poolen med en gång =). I lördags var vi i Malung och tittade. det fanns inte mycket att se men vi fördrev tiden iaf. På kvällen var vi och käkade grillbuffé. Det var hela sjuuukt gott. det godaste jag har ätit på länge tror jag.
Dem hade en fäbod med djur (ingen fäbojänta dock haha) dit jag och lillan gick en dag och tittade på djur. det avr grisar, hästar, kaniner och getter. Alicia tyckte det var jätte kul, hon älskar ju djur!

 

Söt get. Och söt tjej. Jag hade Alicia i famnen men hon skulle prompt ner ochhälsa på geten. När den närmade sig så skrttade hon men höll tag om mig ändå =). Vilket tjöt det kommer vara från henne när hon bli större "Mamma kan jag få ett djur". Och jag som inte är ett fan....

Stugan vi bodde i var liten och OK. 35 kvadrat tror jag att den var men det räckte bra till oss. Jag har dock lite svårt att bo sådär. I en stuga där andra männsikor, som man inte vet vilka dem är, har bott innan. Jag tycker att allt är äckligt. Jag har tvättat mina händer så mycket där uppe så jag var tvungen att gå och köpa mig en handkräm efter bara två dagar haha. Hade svårt att sova också för jag tyckte att det var äclkigt runt omkring haha. Våningssäng och äcklig kudde fastän jag hade egna sängkläder med mig. Normalt beteende....
Alicia har också sovit rätt dåligt, eller hon har somnat sent rättare sagt. Runt 22 tiden. Fast då har hon sovit til 8:30 också. Se det har ju faktiskt varit gött. Men igår när vi kom hem så somnade hon jättesnällt i sin säng. Hon har nog längtat hem. Det är tryggt här hemma. Lillfisen.



Jag och lillan när vi var ute och käkade i lördags.

 

Alicia har fått sin första födelsedagspresent redan. En "goseälg" av Göran, Björg, Fanny och Philip. Jättegulligt av dem.



Chrille köpte sig ett par STOOOORA gummistövlar. Haha jag skrattade åt dem för de se ut som stövlar som tillhör en mördare i en skräckfilm. Han har ju gigantiska fötter. Storlek 45 var för stort på lillan iallafall. Hon nådde inte ens ner med fötterna haha. Nappen har hamnat snyggt där också...

Vi har haft en skön semester! Gött att komma bort från alla måsten! Men riktigt gött att vara hemma igen.

Vart tog tiden vägen?

På lördag fyller Alicia 1 år! Jag kan inte fatta att tiden har gått så otroligt fort.

När jag tänker på att hon redan är ett år så hoppar hjärtat ett extra litet slag. Jag får en liten panikkänsla samtidigt som det känns så underbart. Paniken beror nog på tankar som har jag verkligen tagit vara på varenda dag med Alicia? Har vi börjat "forma" henne till en fin väluppfostrad flicka? Gör vi rätt?

Men denna lycka att ha henne i mitt liv är oändlig. Jag är så otroligt stolt över henne. Jag sa till Chrille nu när vi var på semester att jag önskar att jag kunde förklara för Alicia så att hon kan förstå hur duktig hon är. Världens bästa tjej! Till exempel när vi var på restaurang i sälen. Alicia var jättetrött men gjorde inte ett ljud ifrån sig under tiden vi satt och åt. Inte ett ljud! Hon fick några vindruvor medans vi åt och dem satt hon och pillade och åt av. Helnöjd och glad. Världens bästa.

Jag undrar hur kalaset på lördag skall bli, för jag kan inte ens hålla tårarna tillbaka när jag skriver detta. =)
Min underbara tjej! Hur skall jag visa henne hur mycket jag älskar henne! Ord räcker inte till!



Jag gör allt för dig mitt lilla troll!

"Emo och Partille Johnny"

När vi var i Sälen så var även Chrilles morbror, hans fru och deras två barn 11 och 13 år gamla med. Den ena energisk som få och den andra sådär tyst som tonåringar är. Slösar inte på leenden osv. Inget ont och barnen, dem är jättegoa och fina! Vi har fått lära oss en del jag och Chrille.

Att det finns en typ av ungdomar som dem kallar "EMO" visste jag innan. Det är såna svartklädda, svart hår, lite speciella. Emotionella kan man la kalla dem.
Sen finns det även en typ som kallas "Partille Johnny" haha. Det är killar som har luggen sådär lite slickad mot pannan och resten av håret spretigt. Dem har gummiband längst ner på byxorna, visar halva röven. Såna där randiga plastiga solbrillor är visst också ett kännetecken.

Hahaha Partille Johnny. Så jävla roligt.

På väg hem!

Nu är vi på väg hem! Chrille kör så jag bloggar lite. Vi har passerat sunne precis, och åkte från sälen vid 11 ungefär. Alicia har sovit hela vägen hittills. Tröttfis. Kanske skriver mer ikväll. Kram på er

Semester

Hej på er! Vi har det bra här uppe i dalarna. Det har dock regnat hela söndag, hela måndag och hela tisdag men idag har det varit sol och ca 20 grader varmt. Alicia går jättemycket nu. Hon säger mamma HELA tiden, pappa. Titta, där och det är en tredje tand på väg. Hon är underbar! Idag har vi varit vid en pool och badat och solat lite. Om en timma ska vi över till Chrilles morbror och dem och grilla. Gött. Hoppas ni alla mår bra. Kram kram

11

Så! Nu står väskorna packade, det sista får vi fylla på imorgon bitti, det är rent och städat här hemma, lillan sover och det borde jag också göra snart. Vi har ca 60 mil att köra imorgon. Fy fan vad segt....

Idag tog Alicia elva steg! Nya rekordet. Hon ställde sig upp själv och skulle stappla in till mig i sovrummet. Ramlade dock innan hon kom fram. Men vad duktig hon är! Jag tror att när vi kommer hem från dalarna om en vecka så kommer hon gå! Hoppas!
Hon skulle ta sin napp som låg på golvet förut också. Jag tittade på henne och såg att hon var på väg att krypa fram till den. Men ångrade sig och istället reste hon sig och tog några steg. =)

Kanske bloggar jag lite från mobilen uppe i dalarna. Annars får ni kika in igen nästa söndag.
Ha det gott allihop!

Kramar

Fixar

Jag håller på och tvättar nu. Kan inte börja packa förrens det är torrt ändå så nu sitter jag mest och försöker få tiden att gå. Har nog besökt alla intressanta (för mig) sidor på nätet. Chrille och Alicia sover och har gjort det i en och en halv timma ungefär.

Klockan 0:30 somnade Alicia om igår. Så hade hon varit vaken sen 21:30 ungefär. Jag fattar inte varför hon gör så! Hon hade bara sovit en gång igår på dagen också så hon borde varit helt slut. Barn är gåtor.

Jag har fastnat för en smyckeserie som heter "Pearls for girls".

     
Jag ÄLSKAR ringen (bild nr 3) Och dem små söta berlockerna på bild 4. Födelsedags tips! Finns på dimoda i Allum eller på frölunda torg. Eller på blingit.se

Alla bilder kommer från blingit.se

Piggelin

Just nu ligger Alicia inne i sovrummet och pratar och har sig. Lite fel tid på dygnet att vara vaken. jag låg där inne med henne i minuter men hon somnade inte om. Till slut gav jag upp. Chrille är där inne nu.

Idag har jag och lillan haft en mysdag. Efter en lång tupplur så gick vi ner till röda sten och satte oss på en filt och tittade på fåglar och båtar. Det var jättevarmt och mycket folk ute. Vi träffade på Therese som var ute med hundarna (hundvakt till Hjördis haha. För gulligt namn på en hund asså) Vi köpte en glass också som vi göttade oss med på serveringen där nere. Sen gick vi vidare och stannade på en lekplats så Alicia fick gunga. Sen en tripp till apoteket och affären och vidare hem för att laga mat. Efter middagen åkte vi till 421 och handlade lite nödvändigheter inför vår resa på söndag (vi åker till sälen en vecka) Köpte tre pyamasar till lillan med lång ärm och långa ben, kanske kan skydda lite från myggen iallafall. Man får ju inte ha myggmedel på barn under tre år visst..

Imorgon ska vi tvätta sen blir det la att packa och städa. Vi åker tidigt på söndag.
Sov gott.


Morgonkul!



Sån här är statusen hemma hos oss just nu. Hoppas ni har en godmorgon och får en skön dag!
Det är sol och varmt i Göteborg idag. Vi får se vad som hittas på idag.

Kul...

Ser på SMHI att det skall bli 9 grader och regn i sälen på måndag. Kul. Kanske skall hyra skidor lika gärna då?
Nu vill jag inte åka...

Spikmatta

Jag har på senaste tiden (speciellt på kvällen när jag tar det lugnt) fått extremt ont i min nacke. Det värker ända ner i axeln och upp i skallen. Jag vill ha en spikmatta. En shaktimatta. Många säger att den är bluff men jag har bara hört gott om den. Jag tror att jag skall investera i en. Den kostar lite bara.... Närmre 600 spänn.



Info och bilder från bodystore.com

"De 6000 akupressurpiggarna gör Shakti spikmatta till ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning.

Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt.

Spikmattan ökar blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk mm."

Grymt just nu



Beyonce - Sweet dreams



xKanye west, Ne Yo, Keri Hilson - Knock you down (kunde inte hitta videon)



Cidinho & Doca - Rap Das Armas

Update: Såg att jag lagt in Beyonce tre gånger. Jag var nog ganska trött. Nu stämmer det iaf.
Haha jag gillar faktiskt denna. Fråga mig inte varför, men jag blir glad av den.
Nu vet jag att min bror Johan suckar högt haha. Eller hur!?

Nu åskar det så jag måste stänga ner här.

Godnatt

Nu är det snart natten för mig. Dröm sött!



Osminkad och rufsig i håret, men hey, that´s me nowdays!

Minnen

Jag har suttit och läst igenom bloggen, augusti 2008, då Alicia föddes ♥. Det är så mycket minnen och det är så bra att ha en blogg där allt finns arkiverat. Hoppas att Alicia när hon är stor kan gå in och läsa här. Där kan hon se hur det var när hon låg i min mage. Hur mycket vi längtade efter henne. Jag minns den där känslan när hon låg i min mage, pirret varje gång jag tänkte på att vi snart skulle få träffa henne. Att ha henne sparkandes i magen. Svårt att föklara men på något sätt var det en känsla avv man aldrig var ensam. När hon var för lugn så blev jag orolig oich buffade på henne. Då fick jag hennes lilla rumpa tryckande mot magen. Underbart! Och när hon sen bestämde sig för att träffa oss. Det var ännu bättre!

Att man kan älska någon på ett ögonblick sådär är fantastiskt.
Jag hoppas verkligen att vi får äran att ge Alicia ett syskon. Att jag fåt äran att bära ett barn till i min mage, Att vi 3 får bli 4.
Men ta det lugn! Inte än!



Vecka 39

Och ett par veckor senare...



Älskar dig över allt annat mitt hjärta! ♥

Dem är uppe!

Idag hängde vi upp lamporna! I love it och vi var SÅ försiktiga!





Tudliu!

Kort i taket!

Idag gick jag och tränade faktiskt! Helt otroligt. Jag cyklade en halvtimma och sen gjorde jag styrketräning. Jag är helt slut. Min armar skakar haha. Men det känns så skönt efteråt!

Nu sitter jag äter lite lunch. En omelett med skinka och tomat och lite smält ost. Gott gott.
Vi skall ut och bada med Victor och Malin sen. Det är jättevarmt och soligt!

Ha en underbar dag!

Glad

För ett tag sen så köpte jag jättefina lampor från Indiska som jag skulle hänga i köksfönstret. Så en dag för ett par veckor sen så skulle Chrille ÄNTLIGEN hjälpa mig att koppla ihop dem (så att två lampor bara blir en sladd om ni fattar). Då tappar han den ena så den går sönder! Fan vad sur jag blev. OK det var inte meningen men jag gillade verkligen dem lamporna. Så jag har varit på jakt efter en ny och idag fick jag äntligen tag på en. Det fanns en enda kvar i kungsbacka. Så jag och Alicia åkte på en road trip och hämtade lampan. Den är så fin.



Så nu skall dem bara upp i köksfönstret.

Jag köpte nya krukor för ett tag sen också.



Och flyttade ut två ljusstakar från vardagsrummet som inte får vara i fred för Alicia. Dem gjorde sig bra i köksfönstret!


Tävlar

Mamma tipsade mig om en tävling, bästa sommarbilden. Så nu är jag med och tävlar om 5000 kronor med denna bilden:



Det är inget fantastisk foto, men gulligt =)
Jag har ju haft tur i tävlingar tidigare. I julas vann jag ju en mobiltelefon på GPs tävling "Bästa julbilden": Jag har vunnit ett fotografi av Emelie Ohlsson, en fotografering av Madde, ett tallrikset och en klänning till lillan hos prinsessans dagbok. Så tur har jag ju faktiskt. Håll tummarna för mig nu då! 5000 spänn skulle jag verkligen behöva!


Slö dag

I dag sov Alicia till 8:15! Kors i taket! Kan bero på att hon vaknade igår kväll runt 22 tiden. Somnade när vi satt där inne med henne men så fort vi lämnade rummet så skrek hon. Så nu verkar det som att det helvetet vi hade för någon månad sen har börjat om. Se det positivt, jag kom i säng 22:30 för jag fick lägga mig med henne. Ååå vad hon kramade om mig då!

Planen idag varv att dra till gymet. Den planen sprack.
Vi skall leka med Victor och Malin istället. Gymet kan jag ta en annan dag haha.



Alicia spanar på karlarna som repearerar taket på huset mittemot

Slottskogen

Sorry, jag har tagit en paus från bloggandet i några dagar. Inte haft någon lust, men nu är jag här med lite mer att berätta också. Det blir roligare så!

Idag gjorde vi en utflykt till slottskogen. Jag, Chrille och lillan. Vi kom lagom tills dem matade sälarna. Alicia tyckte det var ganska kul att se när dem fick fisk och när dem slängde sig i vattnet. Men att stå stilla på ett och samma ställe för länge blir tråkigt.

   

Sälmatning. Vi fick väldigt fint väder på våran utflykt i alla fall.



Alicia står och tittar ner på dem galna pingvinerna. Fy fan vad dem luktar illa! Eller deras bajs är det la som luktar.





Pippi Pelikan. Vi såg när dem matades också. Dem svalde hela fiskar dem gamarna. Det såg rätt creepy ut faktiskt!

Sen gick vi upp till barnens zoo. Favoriten bland alla barn. Där kan man gå in och klappa grisar, getter, kaniner, titta på fåglar. Väldigt rolig idé faktiskt!



   

Klappa geten, jaga grisen och käka gruset var ungefär det Alicia gjorde där inne.



Efter slottskogen åkte jag och Alicia hem till mamma och pappa och hälsade på en sväng. Käkade pizza. Mmmm...
Vi har haft en jättemysig dag idag! Hur har er dag varit?

American pancakes

Igår blev det amerikanska pannkakor till frukost. Så gott! Lönnsirap till såklart. Den hade gått ut i februari i år men vi åt den ändå haha. Hellre magsjuk än pannkakor utan sirap :P. Men det var ingen fara.

   

Det är meckigt att steka pannkakor med en bebis som klättrar och drar i en. Så på första bilden ser ni att hon fick egna redskap och "lagade mat" tillsammans med mamma. På sista bilden fick hon smaka. Dock utan sirap men det gillades ändå! Hon älskar att få äta själv. Hade hon fått välja så skulle hon äta all mat sjäv = katastrof här hemma.
När brukar barn lära sig att äta själva med sked och hur lär man dem? Någon som kan berätta?

______________________________________________________________________________________

Update: 

Här är receptet på pannkakorna som jag brukar göra:

3 dl vetemjöl
1 msk socker
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat (utan bikarbonat blir pannkakorna inte så fluffiga)
3 dl filmjölk 3%
1 ägg
1 msk smält smör

Blanda mjöl, socker, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke. Rör ner filmjölk, ägg och smält fett. Det blir en ganska tjock smet. Värm en stekpanna och lägg i lite fett. Det blir ca 10 pannkakor 15-20 cm i diameter. Grädda på ganska svag värme. Vänd pannkakorna när de jäst upp och ytan börjat stelna och bli bubblig.
Servera med lönnsirap eller bär.

Längtar

Jag längtar tills jag, mamma och lillan skall åka till stockholm. Vi skall ha det jättemysigt, bara vi tjejer =). Äta på TGI Fridays är ett måste. Shoppa, sevärdheter, skansen kanske?
Det skall bli så kul i alla fall!

När skall fridays komma till Göteborg förresten? Nu finns det i både stockholm och Malmö. Varför är vi så jävla efter?

Godmorgon från oss



Hoppas ni får en bra dag! Vi har inga planer idag. Jag mår lite bättre men har hostat extremt mycket inatt. Jag fick gå upp och ta mer cocilana (hostmedicin) sen somnade jag... då tror jag klockan var tre.

Hissgardin


HISSGARDIN  Vackert Broderi  Lantlig Shabby Chic!

Denna hissgardinen har jag fastnat för. Den hade passat så fint i vårt kök. Jag hittade den på tradera och funderar på att buda....

Ny servis

Jag skulle vilja ha en ny matservis. Har fastnat för serien ARV på IKEA.

  ARV Servis 18 delar ARV Skål

En bra födelsedagspresent till mig kanske? Vitt skall det vara, eller antikvit eller vad det nu är.

För ett par timmar sen

Chrille skulle ha upp Tv jäveln. Alicia var väldig impad av alla pappas verktyg!



Byggare Bob!



Sen skulle det borras och då åkte dessa på haha. Dem satt inte många sekunder dock och hon grät när Chrille borrade. Stackarn.

Just nu

Jag var i affären förut och det lockade extremt mycket med en chokladkaka men jag köpte frukt och gjorde mig en fruktsallad istället.
Honungsmelon, äpple, nektarin och banan fick det bli. Jättegott!


Michael Jackson

Jag tittade på minnes ceremonin för Michael Jackson alldeles nyss.
Det är lustigt att folk som är kritiserade under deras karriär plötsligt när dem dör blir värsta hjältarna! Själv trodde jag aldrig på pedofil anklagelserna. Han må har varit extremt skum, men stackarn har aldrig haft en barndom. Han har haft en tyrann till far och folk är kapabla till allt. Folk är pengakåta.

När hans dotter gick fram till mikrofonen i slutet och bröt ihop så brast det även för mig. Stackars barn! Dem har förlorat sin pappa. Kan ni tänka er så hemskt? Och att behöva dela detta med hela världen, att inte få ha en liten privat ceremoni....
Vila i frid Michael Jackson.


Han har köpt en TV

och jag är så sur!

Sjuk igen

Det har varit lite glesa uppdateringar det senaste. Jag har blivit sjuk igen. Världens hemskaste hosta och inatt hade jag feber också. Så jag är hemma och ligger och latar mig på soffan bara. Sov större delen av morgonen, Chrille fick ta lillan. Jag orkar ingenting.

Igår var jag, Jill, Catrin och Therese ute och käkade middag på Maharani. En indisk restaurang på järntorget. Det var min extremt försenade födelsedagspresent till Therese haha. Hon fyllde år 23e mars ;). Vi hade jättekul. Tjöta och garva och drog våra kassa skämt. Det tog nog helt seriöst en halvtimma för oss att bestämma vad vi skille äta. Vi kollade menyn, började tjöta, kom av oss, servitören kom och vi fick börja om haha. Längre ner hahaha (Internskämt!)



Hela ligan!



Jag och Therese



Jill och Catrin



Min dessert. Nånting panacotta. Jävligt god iallafall.

Vi hade det jättemysigt! Kan verkligen rekommendera den restaurangen. Nu måste jag dra mig!

Flippar över

Jag tror att Chrille är och köper en TV och då FLIPPAR JAG FAN ÖVER! Jag skall slå han med tv:n om han kommer hem med en.
Eller nej, jag skall isolera mig i sovrummet med den gamla TV:n och sluta prata med honom....

Runaway

Denna låten ger mig rysningar!



Darin - Runaway

Favoriter



Pink - Please don´t leave me.
Underbart bra! Älskar hennes röst.



Erik Hassle - Hurtful. Svensk kille med exklusiv röst som jag verkligen fastnat för.
Han har gjort denna låten också...




Lyssna på refrängen. Så fin!

Rekord!

Idag tog lillan hela sex steg! Alldeles själv! Jag är så stolt och hon är så duktig!

Ensam

Jag är ensam hemma nu. Eller ja, Alicia är hemma men hon sover. Stackarn har åkt på en förkylning och jag med känner jag nu. Min hals känns funky och näsan rinner. Suck.
Jag spanar bloggar och njuter av en cider efter städ, disk, plock och en dusch.
Hoppas ni har en skön kväll!



Prova denna goda cidern! Persika vanilj. YUM!

Njuter

Just du sitter vi på Carros altan och dricker vin, äter chips och skrattar. Det är helt ljummet ute! Hennes man fixar vattenpipan åt oss. Svart vinbärssmak. Jag har det gött men saknar min lilla familj. Ha en skön kväll!

Torsdag

Solen skiner och det är varmt idag också. Underbart!
Idag har jag tid på gilda skolan klockan 14:00 för att färga mina ögonfransar och ögonbryn. Gött att göra det på sommaren så ser man lite normal ut även utan smink. Jag sminkar mig knappt nu ändå. Lite solpuder och läppglans typ.

Ikväll skall jag hem till Carro och grilla. Hur nu detta skall gå till haha. Jag har aldrig tänt en grill och inte hon heller. Vi får la gå över till en granne om det e nåt haha. Jag skall köpa med mig lite vin så skall vi gotta oss. Alicia skall vara hemma med Chrille så jag skall bara njuta och slappa. Antagligen sover jag hos Carro, jag kan ju inte köra hem om jag har druckit. Vi får se.

Ha en skön dag och njut av solen.



Jag saknar detta underbara rosévin som jag drack i USA. Det finns inte att få tag på i sverige längre. Förr kunde jag beställa det på systemet men nu är det slut hos leverantör säger dem... Det är som saft. Helt gudomligt gott!

I fixed it!

Jag lyckades fixa det jag hade fuckat upp. Så Julia, never mind =)


JUlia Hjälp mig!

Jag har kukat till det här på bloggen. Jag var inne och gjorde något med min kodmall så ny syns inte där Alla inlägg står uppraddade.
Kan du hjälpa mig? Jag mailar login och lösen.
PUSS!!!!

11 månader

Grattis vårt lilla troll på din 11 månaders dag! Vi älskar dig och kan inte fatta att du snart är ett år! Tiden går så fort men det är så underbart att du är vår fina lilla tjej! Vi kan inte tänka oss ett liv utan dig!


Tänk om jag hade en liten liten apa.....

Kolla in stilen på lillstumpan när hon kryper i gräs.



Usch vad äckligt med gräs!



Hon är helskön vårn lilla apa!

Stranddag!

Jag hämtade upp brorsan (Johan) vid 10 tiden imorse och sen åkte vi tillbaka hit och hämtade sömntutan (Chrille) och därefter åkte vi vidare ut till sisjön. Det har blivit ett nytt favoritställe! Det är så bra för Alicia, en liten sandstrand och stor gräsmatta. Barnvänligt med andra ord. Och att vattnet var ca 21 grader för ju inte saken värre!
Vi badade flera gånger. Alicia tyckte det var lika kul som vanligt.



Hmm vad har hänt i världen då?





Lillan blev trött och tog en tupplur på stranden.

Efter stranden åkte vi alla hem till oss och jag, Chrille och Alicia tog en dusch. Johan matade lillan och sen åkte vi hem till honom och köpte pizza på en grymt god pizzeria i närheten där han bor. Vi satte oss utanför honom och käkade. Helt underbart!





Vi har haft en jättemysig dag =) Jag älskar värmen!

RSS 2.0