Ändringar

Det blir visst ingen dagmamma imorgon =(. Hon har åkt på magsjuka stackarn. Så på onsdag blir det istället. Så jag får la pallra mig iväg till jobbet imorgon och hoppas att jag kan få ledigt en annan dag i veckan.
Så kan det gå!

Söndag

Fortfarande hemma hos mamma och pappa. Alicia sover middag just nu och vi var på Allum en sväng förut och kikade lite. Annars har det inte hänt så mycket.
CArro åkte till Thailand imorse och nästa tisdag åker mamma och pappa till Viet Nam. Fan vad piss tråkigt det är i sverige på vintern. Jag är trött på snön nu och vill ha vår! Mindre kläder, värme, blommade träd...

Jag har sökt två jobb. Det ena har jag goda chanser att få tror jag men det andra är det som jag verkligen verkligen vill ha. Dock är jag glad bara jag får ett jobb. Någon måste ju försörja familjen. Jag tycker dock att det är mannens jobb.... Kalla mig gammalmodig...

Så mina vänner. Nu hör ni inte mycket från mig på några dagar.
So long!
Kramar

Long tome no see!

Hej mina vänner! Ni har inte glömt av mig va?
Vi har fortfarande ingen dator vilket innebär att denna bloggen är nästintill död. Jag får försöka blogga så gott det går. Ikväll är jag och lillan hos mamma och pappa och sover över.
Vad händer annars? Jo jag har ju börjat jobba. Det har känts rätt OK. Denna veckan var jag hemma onsdag, torsdag och fredag eftersom jag åkte på en dunderförkyling. Inte så konstig när man kommer ut bland en massa folk efter att ha varit hemma så länge. Det är iallafall sjyssta snubbar jag jobbar med. Så dessa 5 veckor som nu är kvar borde gå rätt smärtfritt. Ser fram emot att få lön på onsdag iaf =). Det har varit skönt att få vara Anna för ett tag och inte bara "slaven" hemma. Det är härligt att komma hem på eftermiddagen till ett dukat bord med färdig middag och en dotter som utbrister "Mamma" helt glatt när man kommer innanför dörren. Det får vilken pissig dag som helst att bli strålande. ♥

På måndag börjar Alicia hos dagmamman. Det blir en tillfällig sådan på en tillfällig plats eftersom det inte finns tillräckligt med förskoleplatser i Göteborg. Så denna dagmamman kommer Alicia gå hos fram till sommaren och efter det skall hon få en annan plats. Förhoppnngsvis hos en annan dagmamma, men det beror ju helt på hur det ser ut med platser då. Dagmamman var hemma hos oss och hälsade på i måndags. Jag jobbade tyvärr men Chrille och Alicia träffade henne och det hade gått hur bra som helst! 2 minuter efter att dagmamma kommit in så satt Alicia i hennes knä. Ett mycket bra betyg! Jag träffade henne lite snabbt efter jobbet och hon känns varm, omtänksam och trygg. Härligt! Jag har tagit ledigt på måndag eftersom jag gärna vill vara med lillan på hennes första dag hos dagmamman.

Idag har vi varit hemma hos Malin på oriflame visning. Mycket trevligt. Jag köpte en mascara och ett läppglans. Det var två andra barn där så Alicia hade fullt upp. Det är kul att se att hon tar för sig bland andra barn och inte är den som står i ett hörn och tittar. Hon knör sig fram och tar det hon vill ha. Mitt fina fina hjärta! Du är så underbar!

Hoppas ni mår bra och att ni inte saknar mig allt för mycket ;).
Kramar

Lördag kväll

Hej allihop!
Jag och lillan är hemma hos mamma och pappa så jag har passat på att göra allt sånt som man inte kan göra när man inte har någon dator. Kollat FB, läst lite bloggar, uppdaterat om vad som hänt i världen, online shoppat en jacka till lillan (ooops) osv. Jag har iofs surfat på vårat PS3 men det är lite bökigare och jobbigt att läsa på TV skärmen. Men nöden har ingen lag.

Det är svinkallt är i GBG. Idag har det varit runt -14 och det går i princip bara att vara ute korta stunder. Att dragkedjan på min vinterjacka pajade idag också gör ju inte saken bättre. Inte det bästa som kan drabba en fattig. Jag får ta en tunnare jacka som jag har hemma och köra med tjocka tröjor under. Jag hade ändå bestämt att den vinterjackan jag har nu skulle gå i graven efter denna vintern men nu var ju lite väl dåligt tajming.
Jag och mamma var nere en sväng i Angered och kollade. Jag klöpte tjockare strumpor till Alicia då hennes fötter varit lite kalla de senaste dagarna. Hon fick även en sexig rånarluva (sötproppen, allt för att hålla henne varm) och en jättefin tröja från KappAhl. Det är roligt att handla till henne nu för man märker att hon blir glad. När jag får lön nästa månad så skall jag köpa en Musse mjukis till henne tror jag. Då blir hon överlycklig!

Lön nästa månad ja.... Herregud. På måndag skall jag börja jobba. ÅNGEST! Det känns som att jag skall avtjäna ett straff. 11e januari till den 1a mars = PISS!

Imorgon blir det nog en promenad med mamma och lillan i pulkan. Ja asså, mamma får gå men lillan får sitta i pulkan. Idag drog jag Alicia i pulkan hela vägen hem till en kompis (en promenad på 10 minuter typ) Smidigare att ta pulkan än barnvagnen när det är mycket snö måste jag säga. Dessutom tycker hon att det är kul!

Snart skall jag sova. Imorgon skall jag ta med kameran när vi går ut, så kanske det kommer in lite bilder om pappa har en sån USB sladd jag behöver.
Sov gott! ♥

Ingen dator

Från och med i eftermiddag så har jag ingen dator längre. Så ni kommer inte höra någonting ifrån mig på ett tag. Våran dator är ju sönder och den som jag har nu är brorsans volvo dator och den skall lämnas tillbaka imorgon.
Dessutom har den fått virus verkar det som så den är heeeeelt mongo. Så det är lilka bra att den försvinner haha.

Ha det gott mina vänner!

Tävlar

Jag är med och tävlar hos Malin om ett presentkort på Oriflame.
Tävla du med! LÄNK.

2010

Gott nytt år mina vänner!

Jag hade en lugn och skön nyårsafton, helt underbart! Det är så det skall vara. Nyår är så jävla överskattat!
På dagen var jag och lillan hemma hos mamma och pappa och fikade. Mamma fyllde år så vi var där och gratulerade henne en stund. Dessutom tog jag med mig Alicia på en pulkatur i skogen. Hos mamma och pappa är det hur mycket snö som helst. Vi bor två mil ifrån varandra och här finns ingenting! Eller nja, det har kommit lite lite snö nu ikväll, men det räknas knappt.

 



Bilder från vår pulkatur!

Vid 17 tiden gick jag, lillan och C och tittade på GP fyrverkerierna och sen åkte jag hem till Sara och vi käkade god mat och drack lite vin och gosade med tvillingpojkarna.
Mys!


December 2009

Vad har hänt i december? Jag tror faktiskt inte att det har hänt sådär överdrivet mycket roliga saker. Det har varit kallt vilket tyvärr inneburit att vi har varit hemma en del. Alicia åkte på tredagarsfeber och var ganska dålig, men det gav sig efter dag tre.
Till slut kom det äntligen lite snö så vi kunde gå ut och åka pulka med lillan. Julen var lugn och skön, precis som det skall vara!



Alicia på julafton.

Så vad har jag för förväntningar på 2010?
Jag hoppas ju självklart att både jag och Chrille får nya jobb. Att vi får en större lägenhet ligger ju också högt upp på önskelistan. Men mest av allt hoppas jag att alla mina nära och kära, familj och vänner får vara friska och ha en fint, minnesvärt år! ♥
Jag hoppas ju också såklart att Alicia kommer trivas hos sin dagmamma och att vi kommer trivas med henne. Tänk att min lilla tjej har blivit så stor!


RSS 2.0