Första natten utan napp...

Första natten utan napp gick kalasbra! Hon vaknade vid halv ett och var ledsen. Jag försökte trösta men det gick inte så hon fick lägga sig brevid mig och då somnade hon på 2 sekunder! Jag är mega mega stolt! ♥



Borås trippen

Jag är ju inte snabbast i stan men här kommer bilderna från när vi var i Borås. Tyvärr blev det inte så mycket bilder eftersom jag var så orutinerad och inte laddade kameran innan vi åkte så den dog efter en timma ungefär!



I bilen på väg till Borås, Alicia var taggad som få!

 

Väl framme och strax efter entrén hade dem "dinosaurie modeller" och andra stora djur uppställda. Här samtalar Alicia med elefanten som hon kallade den (Mammut) och berättade både det ena och det andra. Bla hörde jag henne berätta om sin kofta och att den skulle knäppas osv. Haha, sötpropp!

 

Alicia tittar på fåglarna som var lika roliga som alla de stora djuren.







På rundturen med tåget...
And that´s about it innan kameran dog....

Nappen går i graven

Idag var jag och Alicia hemma hos mina föräldrar och hälsade på och när vi åkte därifrån tvärdäckade Alicia i bilen, utan napp! Jag har den senaste tiden gått och funderat på att ta nappen ifrån henne och idag bestämde jag mig. Jag och Chrille pratade med henne och frågade om hon ville sluta med nappen. "Ja" svarade hon och vi förklarade att man kan lämna bort napparna vid ett nappträd eller till kaninerna på Liseberg och det sa hon att hon ville.
Så ikväll somnade hon utan nappen och det gick superbra! Hon låg och tjötade en bra stund men var inte ett dugg ledsen. Hon frågade efter den men då förklarade jag att vi skulle slänga napparna och att hon var stor flicka nu och inte behöver någon napp längre. Ja sa hon då. Jag är superstolt över henne!



I bilen på väg hem idag

Diggar



Sådan mor sådan dotter, samma musiksmak!

Om någon....

Om någon möjligtvis inte har den blekaste om vad Alicia önskar sig i present så berättade hon för mig idag att hon gärna vill ha ett sånt här sött födelsedagståg!



Detta hittade jag här men det finns säkert i någon vanlig leksaksaffär =).

Tröttfis

Alicia har slutat sova middag. Det händer väl någon gång ibland att hon sover en stund. Jag tog beslutet eftersom hon den senaste tiden tagit en till en och en halv timma på kvällarna att somna. Det går bra, och hon är faktiskt ett väldigt trevligt litet barn på dagarna ändå. Jag hade förväntat mig ett mini monster här hemma de första dagarna.
Men häromkvällen tog tröttheten över....





♥ ♥ ♥

Jeans blev shorts

Jag fick en snilleblixt idag och gjorde om ett bar baggyjeans (som efter jag var gravid inte är så baggy längre) till et par tighta lite längre jeansshorts.
Voila!

 

Ullevi 23 juli 2010


PINK!!!

Igår var jag på Pink. Hon spelade ju på Ullevi. Det var så sjukt jävla bra. Sicken röst hon har även live. Rolig show, tyvärr såg jag bara på skärmarna eftersom det var en hel del folk... Nackspärr hade jag också och den var inte bättre efter konserten. Stå och luta huvudet bakåt i 90 minuter med nackspärr rekommenderar jag inte.
Efter konserten gick jag, Helena och Marika ut. Vi fastnade på en bar med roliga människor. Vi drev med en full gubbe där och det var så jävla roligt haha. Jag som sällan är ute hade verkligen jätteroligt!!!



Utanför Ullevi



PINK!



Marika, Helena och jag på krogen

Helena och Marika har åkt hem till varberg nu. Tack brudar för en rolig kväll ♥!

Jag sitter och lyssnar på Pink (otippat) och slappar. Alicia är hos mamma och pappa och jag skall slappa pch ta det lugnt. Imon skall jag jobba igen...


Catching up

Å vad gött det var att promenera med Helena. Vi catchade upp på det vi missat den senaste tiden då hon flyttat...
Tyvärr blir det ingen bloggning om Borås ikväll eftersom jag fortfarande inte laddat kameran... Så en annan dag mina vänner.
Nu skall jag lägga mig och lyssna på Matilde.
Natta!

Borås

Idag har vi varit på Borås djurpark. Jag skall blogga och visa bilder lite senare. Dock blev det inte så många bilder eftersom kameran dog när vi hade varit där i en timma ungefär. FAN!
Snart skall jag gå ut och gå en promenad med Helena och hennes vovve Ellen.
Vi hörs sen!

Det tar ett tag....

Det tar ett tag att lära känna sin leksaker. Denna sko/bil/musik tjofräsen köpte jag till Alicia i Maj 2009. Det var en present från mig eftersom hon hade varit sjuk så mycket. Jag vill cheer her up helt enkelt.
Anyway, nu leker hon med den som aldrig förr! Ett år och två månader senare.


Smorgasbord

Idag har jag och lillan varit ute på äventyr. Vi åkte spårvagn hem till brorsan men lillan pallade inte så länge och somnade efter ett tag. Väl hemma hos Johan fick vi se lite bilder från Thailands resan. Sen begav vi oss mot stan för att gå och käka smörgåsbord på Liseberg. Det var gott men helvete vad mätt man blev! Vi rullade i princip därifrån. Alla förutom Alicia som var överlycklig över att vara på Liseberg. Hon ville rusa och träffa Kaninerna men vi sa att dem sov och skulle vakna när vi hade ätit färdigt haha. Stackars barn, men en vit lögn är väl Ok ibland va?

Vi gick iaf iväg sen så hon fick träffa sina kära kaniner. Morbror Håkan var snäll och köpte en kanin ballong till henne. Rena rånet. 70 spänn kostar en ballong. Johan handlade den åt Håkan eftersom man som anställd på Liseberg har 25% rabatt. Dryga 50 lappen är ju lite mer överkomligt.
Malin vann en söt Koala som hon gav till Alicia. Sött =)



Idag blev det elefantridning på ponnykarusellen!

Nu har ju även alla Gothia barn invaderat Göteborg och det märktes på vägen hem från stan.
Scheisse, ska det vara så här en vecka nu? Jag får helt enkelt cykla till jobbet onsdag och torsdag...

Man får passa vad man gör

Idag fes Chrille och Alicia sa:
"Pappa luktar bajs hela tiden".
"Jaså, tycker du det? frågade jag.
"JAA" svarade hon.
Haha.

Dags att passa sig nu...

Mini solstol

Jag har glömt visa er vad Alicia fått av sin mormor och morfar!



Alicia kallar det gungstol =)


Strandhäng

Idag åkte vi ut till Sisjön och solade och badade. Eller, det blev inte så mkt bad. Alicia vågade inte bada. Jag blev förvånad eftersom hon är helvild i plaskis. Antingen tycker hon att det är äckligt med sandbotten eller så är det för att sjön är så stor så hon får inget begrepp om vad som är vatten och vad som är strand (eller nåt? Vad vet jag) Gött hade vi det iaf. Fikade och åt pannkakor som jag stekte klockan 8 i morse. Hello bullmorsa!



Sötpropp äter kanelgiffel. Reunion med kanelgiffel kan man säga... Under hennes första timme i livet fick hon en kanelgiffel i huvudet haha. Jag låg i sängen med henne efter förlossningen och hennes käcka pappa skulle kasta en giffel till mig. Kombination av hans klumpighet och min icke bollkänsla gjorde att den en timma gamla tösen fick en giffel i huvudet (inte hårt) haha. Stackars liten ♥

Ledig!!!

Ååå vad skönt att sitta i soffan och veta att jag inte skall jobba på fem dagar (inte sex dagar som jag skrev i förra inlägget). Det är städat hemma, perfekt så slipper jag ägna mig åt det under ledigheten. Imorgon blir det en tripp till stranden. Jag gjorde pannkakssmet förut som står i kylen och så steker jag dem imon på morgonen. Perfekt strandmat.

Nu skall jag läga mig och lyssna på min bok. Jag somnade med den i öronen igår och vaknar 00:45 och fattade ingenting haha.
natti natt!

Onsdag...

Hej!

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Skall verkligen försöka skärpa mig.
Jag har jobbat idag. Dag 5 av 6 så imorgon är sista dagen sen är jag ledig i sex dagar. Jag hoppas på lika gött väder som det har varit de senaste dagarna så vi kan sola och bada! Har planerat en tripp till stranden på fredag och jag hoppas inte att vädret sviker.

Alicia har denna veckan börjat på sommardagis och skall gå där i tre veckor. Det verkar som att det går bra. I måndags stannade jag där med henne i två timmar, hade inte hjärta att bara lämna henne på ett nytt ställe och dra hem. Vi var med på samlingen och hon sjöng som bara den och önskade att dem skulle sjunga björnen sover som är hennes favorit just nu och hon kan hela sången =). Hon skall dit imorgon också och sen är hon ledig med mig i fem dagar.

Alicia valde idag bort middagsluren och jag tror att det är dags att sluta med den helt. Den senaste månaden så har hon inte somnat förren runt 21-21:30 tiden och det är på tok för sent. Idag somnade hon innan 20:30 så jag tror att det är dags att lägga ner en tupplur på dagen. Hon kanske kan sova nån gång emellanåt men inte varje dag. Jag skall se hur det går i helgen när jag är ledig.

Nu skall jag snart lägga mig och lyssna på min ljudbok. Lyssnar på Matilde av Denise Rudberg. Lyssnade nyss klart på Jenny S av samma författare och den var superbra!!

So long mina vänner. Vi hörs!

Frisk

Kanske är bäst att droppa en rad och skriva att jag mår bra igen. Men fy fan vad dåligt jag mått. Under helgen åkte jag på 40 graders feber. Det övergick sen i halsont och jag var bombsäker på att det var en halsfluss. Gick till läkaren i måndags men icke halsfluss. Jag fatta ingenting och tvingade dem att skicka en odling.I onsdags var halsen bra mycket bättre och igår mådde jag tip top. Misstänkte körtelfeber också men det verkar det ju inte ha varit. Thank God!

Annars är det bra här hemma. Alicia stter och tittar på barbapappa. Hennes nya favorit. Ganska mysigt =).
Idag vet jag inte vad vi skall hitta på, vädret är ju inte jätte spännande men jag ser en liten blå fläck på himlen. Kanske klarnar det upp. Jag hade tänkt gå ut och plocka blåbär faktiskt.... vi får se.

Ha en bra dag!!

Svettas

Just nu sitter jag hemmma hos mamma och pappa. Jag gick hem från jobbet idag för jag mådde verkligen inte bra. Har haft ett tryck över bröstet och ryggen när jag har andats. Oerhört obehagligt. Så vid 15 tiden åkte jag hem. Då var mamma och hämtade Alicia hos dagmamman så jag mötte upp dem hemma och så åkte vi hit. Mamma och pappa skulle passat Alicia hela helgen när jag jobbade. Men nu blir jag hemma resten av helgen.
Anyhow, trycket över bröstet har släppt liiite men nu har jag åkt på feber... Svettas kan jag meddela...

Mamma är ute med Alicia så jag får ta det lugnt. Hade lätt kunnat gå och lägga mig men får nog vänta  en timma till iaf. Tills Alicia har somnat.

Hoppas ni mår bra!
Svettiga kramar!

RSS 2.0