I made it

Jag kom iväg på galan igår!! Den var bra. Många artister som man aldrig ens hade hört talas om men det var grymma live framträdanden. Dessa ord vill jag egentligen inte uttala men.... Håkan Hellström var den första akten upp på scen och han rev av en låt som var riktigt bra live! Det trodde du aldrig att jag skulle säga Sara va?? River en vacker dröm hette den. Oskar Linnros var grym live, Familjen var bra, Tove Styrke hade en jävla röst för att inte tala om Robyn! Vilken energi och vilken jävla röst!! Helt fantastisk! Artister som kan sjunga riktigt bra live är sällsynta...

Det kändes dock lite i hjärtat att åka iväg för lillan mådde verkligen inte bra när jag skulle åka. Hennes pappa kom hit och satt här och passade henne. Hon såg lite förvirrad ut när han kom hit och skulle vara här. Hon förstod nog inte vad det var som pågick...
Jag var hemma vid 22:30 tiden ungefär och då hade hon vaknat och hade 39,8 graders feber. Stackars lilla pysen. Jag gjorde iordning mig och la mig med henne och vi somnade fort. Har sovit hela natten faktiskt. Men lillan vaknade med 39,3 graders feber =(
Så statusen här hemma idag är film och vila.


Pottframgång

Som jag skrev häromdagen så har ju Alicia börjat kissa lite på pottan. Och det går bra! Det går verkligen framåt. I förrgår kväll kissade hon, igår morse och igår kväll! Jag hade tänkt att hon skulle få skrutta runt i trosor här hemma idag för att se hur det gick men nu när hon blev sjuk så kände jag inte att det var rätt. Men skönt att det går framåt! =)

P3 guld?

Min snälla bror har dragit i lite trådar och fixat biljetter till P3 guld galan som är i Lisebergshallen ikväll. Jag har längtat och sett så mycket fram emot att gå, inte minst för att se Robyn! Vad händer idag? Jo, lillan som skulle vara hos sin mormor och morfar ikväll när jag skulle vara på galan, vaknar med feber. Så att lämna henne hos mormor och morfar är uteslutet eftersom de åker till Thailand på fredag. Först var det inte så hög feber så jag tänkte att äh, det kanske ger sig. Men efter nån timme så steg den och hon var mycket varmare...
Fick tag på hennes pappa och han kan nog passa henne och kanske sitta här hos oss. Det hade ju varit det bästa så slipper Alicia flänga runt. Jag vill jättegärna gå men blir hon sämre så får jag hoppa över det... tyvärr. Men lillan går ju först! ♥
Är jag dum om jag går?




2 gånger!

Ikväll när lillan kom berättade Chrille att hon kissat på pottan tidigare under dagen. En liten droppe hade det kommit som hon stolt visade upp för sin pappa. Sötpropp =) Så jag frågade henne om hon skulle kissa på pottan när vi skulle ta på pyamas och hon satte sig glatt. Jag såg på henne att hon verkligen koncentrerade sig idag och plötsligt så kom det! Pottan började spela och vi klappade händerna och tjoade!
Så stora tjejen har kissat två gånger på pottan idag! Mammas tös! ♥



Lillan i mataffären för nån vecka sen

27

Idag fick jag panikshoppa gummistövlar till Alicia. När jag kom och hämtade henne på förskolan förra måndagen och de hade varit ute hela dagen så var det en mindre ocean i lillans allvädersstövlar. Personalen hade så käckt ställt in stövlarna i ett icke påslaget torkskåp. Vad trött jag blev. Så den dagen fick lillan åka hem utan skor = kallt. Men det gick bra.
Fråga mig inte hur hon skall kuna springa runt och leka i gummistövlar utan att bryta benet. Men ett par gummistövlar skulle helst finnas på förskolan. Så dessa söta fick hon. Storlek 27, vart skall detta sluta. Ska hon få 45or som sin far?



Sen reade de ut dessa söta på ICA Maxi. Jag har kollat på dem innan men inte slagit till. Nu var de nedsatta från 129 kr till 49 kr. Det blir fint till våren =)



Jag vet en liten tjej som kommer bli glad när hon kommer ikväll =)


To systemet!

Nu har jag duschat och gjort mig iordning och skall traska iväg till systemet. Det måste ju finnas vin ikväll när Sara kommer. =)



Här är jag idag. Som för övrigt upptäcke ett blåmärke på min kropp (eller ännu ett ska jag säga). Jag har fått ett blåmärke typ på bröstkorgen. 4-5 cm nedanför nyckelbenet. Hur är det möjligt? Jobba volvo eller....

Sovmorgon

Godmorgon lördag!

La mig när snön vräkte ner igår lkväll och har vaknat några gånger av plogbilar och saltbilar men annars har jag sovit som en prinsessa. Slog upp mina blå kl 9,20. Lyxen med att ha barnledigt varannan helg är ju att man kan sova ut. Men åå vad jag saknar Alicia nu... Hon kommer imorgon kväll igen. =) Det är helgen som är jobbigast att vara ifrån henne... När man ändå inte har något att göra. Fast idag kommer Sara hit. Vi skall dricka vin, tjöta och käka gott! Myspys! Så för min del blir det snart en promenix till systemet.
Ville bara skriva några snabba rader.
Vi hörs av mina vänner. Ha en trevlig lördag!

Sjunga

Min lilla tös älskar verkligen att sjunga. Hon sjunger var som helst, när som helst, högt och tydligt! Jag bara måste hitta nån aktivitet där man går och sjunger nån dag i veckan. De sjunger ju på samligen på förskolan, men jag tänker typ nån fritidsaktivitet. Där det finns instrument och massa annat skoj.



Lillan fick en gitarr i julklapp. Mycket uppskattad men mycket ostämd....



Om någon vet något bra ställe så säg gärna till!

You lost me



Christina Aguilera - You lost me

Vårkläder

Lillan behöver lite nya kläder till våren. En jacka och skor framförallt.
Denna tuffa jackan är jag supersugen på till henne. Från H&M.



Jag vet en liten tjej som skulle älska denna klänningen



Jag tycker dessa skorna är ganska coola faktiskt:




Ååå kolla in denna söta koftan!!


Ingen shopping nu dock.. jag får vänta till längre fram...


Ny favoriträtt?

Idag har jag jobbat, som vanligt under veckorna. Inte så mycket spännande at skriva om det.
Hämtade lillan på dagis efter jobbet och vi åkte hem och stekte pannkakor. 5 st fick lillan ner i sin lilla mage. Ny favoriträtt tror jag minsann...
Nu har jag lämnat henne hos hennes pappa och hon kommer till mig på söndag kväll igen...

Har egentligen inte så mycket att skriva, ville bara droppa några rader.
Nu skall jag ta en dusch. Jag har en olaglig tåbira....


Alicia 2 år



Jag har ju glömt visa er det fina porträtt fotot som lillan tog hos dagmamman. Så stor min lilla tjej har blivit ♥
(har laddat över mina bilder från mobilen, därför bombaderar jag bloggen nu)

Att åka spårvagn med lillan...

Det är sällan tråkigt =)


Pulkaåkning

Vi tog oss ut förut och åkte pulka. Jättekul och mysigt =). Men fasen vad kall jag var efter, jag har ju inga termobyxor...



Tut-tut i backen...





Det är mycket snö nu!



Vi gjorde en snögubbe som lillan blev väldigt glad i. Hon kramade och pussade den =)

Det räcker nog nu va?

Tittar ut genom fönstret och är glad att jag är ledig idag! Helvete vad det snöar, det har nog kommit 20-25 cm snö sen igår. Räcker det inte nu? Jag hade tänkt gå till pulkabacken i slottskogen med lillan men nu vetifasen faktiskt. Det kommer vara ett helvete att ta sig fram på trottoaren. Igår när jag kom hem från jobbet hade dem inte ens plogat gångvägarna. Och detta betalar vi skattepengar för? Under all kritik om du frågar mig. Och bilvägarna på vägen hem från jobbet... Katastrof. Jag fastnade nästan i en korsning....

Har lovat Alicia lite pulkaåkning. Ångrar mig nu. Sa att vi skulle gå till slottskogen men jag går nog nånstans närmre hemma. Det är ju inte viktigt för henne vart vi är. Huvudsaken är att jag håller det jag lovat.
Återkommer kanske senare.
Ha en bra dag och ni som bor i Göteborg, håll er hemma om ni verkligen inte måste ut och köra bil.

Lägenheten

Jag börjar så smått komma iordning här hemma och jag tänkte bjuda på lite bilder av det som ser bra ut =)



På en liten vägg i hallen in mot lillans rum

 

Lillans rum. Hennes fina säng och sänghimmel. Detaljbild på fönstret.

 

Nu har vi kommit in i mitt sovrum.



Närbild på min sängkappa som jag fyndade på Ellos. Lakanen kommer också från Ellos Med deras grymma rabattkoder kan man göra riktiga fynd!



Fönstret i vardagsrummet.

 

Bakom min ena soffa (jag har två) har jag satt upp en hylla där jag har en lampa lite ramar och en ljuslykta. Väldigt mysigt!



Bakom min andra soffa har jag hängt upp en spegel. Den är från min mormor, sen hade mamma och pappa den och nu har jag den. Fast när den flyttade in här målades den vit! Den var brun innan.



Tv-hörnan. Jag behöver göra något drastiskt åt alla sladdar... TVn ska upp på väggen och det skall upp en tavellist med ramar och ljus ovanför.



Köksfönstret.



Detaljbild på hissgardinen som jag sytt av min mormors gamla bröllopslakan. Jag älskar den!

Där fick ni en liten inblick i hur vi har det här hemma jag och lillan. Bjuder på mer bilder när vi kommit mer iordning!
Lägenheten är supermysig och vi trivs så himla bra!

010111

Gott nytt år mina vänner!
Nya året firades in hos Sara och Tomas tillsammans med lite annat folk. Vi var sammanlagt 10 pers. Jag kom ner till Kungsbacka vid 13 tiden så åkte jag, Sara och två andra tjejer och handlade mat. Det blev en lyxig och billig nyår. 120 kronor per person! Grymt! Vi käkade trerätters. Till förrätt var det toast med hemmagjord skagenröra. Mycket gott. Till varmrätt hade vi fondue med bakpotatis, sallad och tre jättegoda såser. Det var supergott men vi var för många för fondue. Jag fick typ 2 köttbitar haha. De ramlade av från pinner och sen orkade jag inte mecka mer. Mätt blev jag ändå. Till efterrätt skulle vi äta toscapäron men det blev aldrig så. Vi blev för mätta. Jag, Sara och Tomas åt det idag istället. Så jävla gott.
Det var tråkigt att inte vara med Alicia, jag saknade henne jättemycket...

Jag kom hem idag vid 16 tiden och har mest slappat i soffan. Fick mig ett ryck förut och rotade igenom de sista flyttkartongerna som står kvar sen flytten. Det är änna dags att ta tag i det känns det som. Har bott här i två månader nu. Behöver köpa lite vit färg nu så jag kan måla min sekretär och mitt klädskåp. Har insett att jag behöver någon mer möbel i mitt sovrum. Jag har ett stooort sovrum och jag älskar det! Skulle gärna vilja ha en fåtölj...

Nu skall jag poppa popcorn och gotta mig framför tvn.
Kram till er!

RSS 2.0