Tankar



Ibland gör det lite ont i hjärtat.....

LCHF

Jag har ju kört LCHF i en månad nu och det har ju gått ganska bra. Har tappat fyra kilo. Mindre än vad mitt mål var men jag ahr börjat tänka om.
Dieten är kanon. God mat och den är effektiv. Om man har tiden och ekonomin för det. Det har inte jag. Jag får stå varje kväll och laga mat för att det finns ingen tid att göra det efter jobbet, när maten skall ätas direkt. Då är jag för hungrig och lillan med. Och dyr diet är det också. Jag överdriver inte när jag säger att mitt matkonto har ökat med 500-800 spänn i månaden. Det är inte värt det.
Så nu har jag funderat ut nåt annat. Jag skall käka vanlig mat och träna. Det är det bästa tror jag och det kommer funka bäst i längden för mig. Så på tisdag när jag skall lämna lilan till sin pappa igen så går jag och köper mig ett träningskort.

Söndag

Godmorgon soliga söndag!

Fasen vad härligt det är att titta ut och se solen skina! Man blir ju pigg och glad med en gång. Nästan iallafall.
Igår var jag och Alicia på en 4H gård. Sara, Tomas, Tristan och Anakin var också med. Supermysigt och underbart soligt väder. När mna hittade en plats där det var lä och solen gassade så var det riktigt varmt. Våren, du är välkommen! Stig på.
Alicia ville gärna rida på hästen som de hade där. Så det fick hon såklart. Fram kommer den största hästen. 154 i mankhöjd. Men det gick jättebra och hon höll i sig fint hela vägen runt. Så stolt hon var när hon hoppade av hästen =)



Spänd tjej innan ridningen. Med fina hjälmen på. "Nej inte den" sa hon när jag satte den på huvudet. "Jag vill ha en rosa...."







Trött tös i bilen på väg hem

Sen åkte vi och handlade och lillan tvärdäckade i bilen och sen sov hon sig igenom hela mataffären. Liggandes i kundvagnen. Jag försöker vänja henne av med barnvagnen nu. Till sommaen fyller hon ju tre. Då ska hon inte behöva ha vagn längre. Om man inte ska iväg längre sträckor såklart.
På kvällen var mamma, pappa, Håkan och Malin här och käkade middag. Jag gjorde flygande jacob, kladdkaka och så käkade vi godis och kollade på melodifestivalen. Fan vad jag gillar the Monikers låt "oh my God". En riktig energilåt! Alicia var överlycklig att få vara uppe nästan till 21,30 och käkade godis och popcorn som om det var hennes sista måltid hehe.
Lillan har för övrigt blivit jätteduktig med att gå på toaletten. Hemma skrotar hon runt i trosor nuförtiden men när vi är ute och när hon sover har hon blöja. Och när hon ska bajsa. För det vill hon inte göra på toaletten. Än.
Och pottan har hon dumpat också. Det ska vara toaletten. Lika bra det!

Vill önska er en härlig söndag! Njut av solen, det ska vi göra!


RSS 2.0