Att våga erkänna....

Jag har hatat Håkan Hellström. Alltså nu menar jag verkligen avskytt! Jag har känt ilska så fort någon nämnt hans nam. Jag har tyckt att han sjunger för jävligt, det kan jag dock fortfarande säga att jag till viss del tycker att han gör. MEN. Så hände något. Jag var på P3 guld galan i början på året. Håkan uppträdde med River en vacker dröm. Jävlar vad det svängde och jävlar vad bra det var! Det tog ett tag, jag ville inte erkänna att jag faktiskt tyckte att han var bra, men sen hade jag låten på min MP3. Idag har jag hela senaste plattan. Och jag tycker att den är så bra. Jag vågar erkänna det nu haha.








Julpynt light

Denna helgen är lillan hos Chrille så jag passade på att köra en ordentlig städning här hemma. Slängde upp mina ljusstakar också. Börjar längta till julen nu. Myspys ♥. Tyvärr är lillan med sin pappa denna julafton. Det kommer kännas tufft. Men vi ska fira lite på annandag jul med min familj istället.


Melissa Horn

I torsdags var jag och kollade på Melissa Horn som uppträdde i Konserthuset här i Göteborg. Hon var så jävla bra! Helt sjukt duktig tjej! Det är inte illa av en artist att kunna fängsla 1200 personer i publiken när musiken hon gör inte är någon svängig musik direkt. Men hon fångade mig kan jag säga. Helt fantastiskt bra!


Första vännen



Viktor och Alicia 7 och 4 månader gamla



Alicia och Viktor 7 och 10 månader gamla



Viktor och Alicia 3 år gamla ♥

Underbara goa ungar! Tänk att de har känt varandra hela livet. Jag hoppas verkligen att dessa två kan bygga en fin vänskap som håller livet ut!

Mindre fräck denna helgen

Var ute med några jobbarkompisar i fredags. Jävlar vad det dracks. Längesen jag var så full och nu vet jag varför. Kul hade vi iaf.
Började hemma hos Erik, där dracks på tok för mkt, men jag var smart och varvade med vatten och mådde rätt bra när kom in till stan. Sen skulle vi till Park Lane men där var sån jävla kö så det var helt sjukt! Så vi drog till gamla kompaniet. Ganska OK ställe. Skumt folk....



Igår mådde jag rätt jävla dåligt. Idag mår jag bättre. Var och tränade och svettades som en gris. Jag cyklade 40 min som blev 12 km och efter det var jag helt pissevåt så jag skämdes nästan och gick hem haha. Nu ska jag gå en promenad. Ikväll kommer lillan hem igen ♥

RSS 2.0