Träna!

Yeah! Lyckade sova till 8:50 imorse. Gött med sovmorgon. Fast jag kom inte i säng förren klockan var 1 så jag har ju inte fått så mycket mer sömn ändå.. men men.
Idag känner jag för att dra och träna. Och när lusten infinner sig så är det lika bra att slå till. Det blir 1-1.5 timme på gymet. Det fanns inga pass lediga. Sen skall jag åka och köpa ny mobil.
Äntligen! Det blir en samsung galaxy s2




Flyttdag

Idag har jag hjälpt min faster att flytta. Hon har fått världens finaste lägenhet i Haga. Den är to die for. Hon är så värd den. Flytten gick smidigt. Ikväll har jag bara degat på soffan. Skönt.

Igår var vi ute med jobbet. vi hade lite aktiviteter på jobbet, käk och hela den biten och sen kom det en buss och hämtade oss så åkte vi till biljardpalatset. Några lirade lite biljard. Jag stannade inte så länge. Dels för att jag inte kände för det. Det var skönt att kunna skylla på att jag skulle vara flytthjälp idag haha.



Jag igår. Hade på mig en ny blus från ellos. Undebar grön färg. Jag älskar gröna blusar jag jag kommit på. Jag har fyra stycken i min garderob haha. Denna är verkligen grön. Det var en kille på jobbet som sa att mina blus såg radioaktiv ut. Haha okej...?


Snöpremiär

Jajamen, så har ju då snön kommit till Götet. Och för att stanna verkar det som. Men här har det töat idag och sen frusit på så det är ren isbana en sträcka från spårvagnshållplatsen och hem till mig. Det var samma sak förra året. Det är utanför HSB lägenheterna. Jag skall ringa och klaga imorgon.



Lillan i lördags när vi åkte hem till mamma och pappa



Ute och åker pulka hos mamma och pappa



Idag hjälpte lillan mormor att skotta snö!

p3 guld

Jag var på P3 guld galan igår med min snälla bror som fixade in oss bakvägen. Det var grymt, och det bästa på hela kvällen var på såklart allas våran kapten som kammade hem båda priserna han var nominerad till. Att ha blivit så stor som han blivit med bara ett litet independent bolag i ryggen är inte illa pinkat! Han förtjänar alla priser han kan få tycker jag!



Här får han pris för årets artist





Nu är vi hemma hos mamma och pappa jag och lillan. Vi har sovit här inatt. Igår kom snön till Göteborg och vi var ute och åkte pulka jag och lillan. Hon hade sååå roligt. När man ser den glädjen i sitt barns ögon kan man ju inte låta bli att tycka om snön. Lite iallafall... Nu kollar hon på snövit med sin mormor och sen skall vi ut i snön.

Kram på er

Lista

Snodde denna listan från Sara


1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?

Oj, då var det januari 2002. Jag bodde i USA. Jobbade som au pair och hade the time of my life. Mycket galna fester. Många underbara människor. Massa roliga minnen som jag kommer bära nära mitt hjärta resten av mitt liv. Saknar USA varje dag!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

För ett år sen var jag hyffsat nyinflyttad i denna lägenheten. Jobbade på Volvo lastvagnar då med.

3) 5 SNACKS DU GILLAR

1. Cashewnötter
2. Jordnötsringar
3. Chilinötter
4. Chips (typ alla sorter haha)
5. Popcorn

4) 5 SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL

Jag gör det enkelt för mig. Typ alla Melissa Horns låtar. Och alla Kapten Röds låtar. Och alla Oskar Linnros låtar. Och typ 786 barnlåtar. Jag är en riktig textnörd. Lyssnar mycket på texter och kollar på nätet =)


5) 5 SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR

1. Betala de få skulder jag har.
2. Göra iordning min lägenhet precis så som jag vill ha den.
3. Skänka pengar till välgörenhet och familj.
4. En fet slant till pension.
5. Resa med Alicia.

 

6) 5 DÅLIGA VANOR


1. Pillar på mina nagelband.
2. Svag för godis.
3. Kort stubin.
4. Slösa pengar
5. ?

7) 5 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA


1. Promenera
2. Träna
3. Shoppa
4. Bada och sola
5. Vara med Alicia ♥
 

8) 5 SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA

1. Benvärmare
2. Moonboots
3. Snickar/hängslebyxor
4. Såna där tröjor som man hade för typ 15 år sen. Med hål i. Gärne över bröstet. Hur tänkte man där?
5. Snowjoggings
 

9) 5 FAVORITLEKSAKER

Asså jag har typ inga såna grejer. Jag har en dator. That´s it typ.
 

10) 10 PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR LISTAN

Gört om du känner fört


Humor



Jag måste berätta...

Denna reklamaffischen sitter på spårvagnshållplatsen vid Alicias förskola. När vi åkte hem en dag förra veckan och Alicia fick se skylten sa hon:
- Usch, han såg verkligen inte fräsch ut den killen.
Jag skrattade och sa:
- Jaså. Tycker du inte? Men det är en tjej...
- Är det en TJEJ?!? sa hon förvånat.
- Ja, sa jag. Det står Evelina där.
- Det var den fulaste jag har sett, säger hon då.
Nu håller jag på att bryta ihop av skratt men biter mig i läppen och säger:
- Men Alicia. Så säger man inte.
- Men det är ju inte på riktigt, säger hon då. Nu fattar jag att hon inte kopplar att personen på bilden inte finns på riktigt.
- Jo, hon finns på rikigt förklarar jag. Det är någon som har tagit ett foto på henne med en kamera.
- Vadå har hon vart här elle? frågar hon då lite nonchalant.

Asså den ungen. Hon är ju för underbar ♥


Disney on ice

I söndags var jag, lillan och hennes morbror Johan på Disney on ice i Scandinavium. Alicia fick det i julklapp av Johan och jag var sugen på att gå med också. Har aldrig sett det. Så jag köpte en biljett till mig också.
Det var så fint! Alicia tyckte det var jätteroligt och spännande. Hon tittade med stora ögon och klappade händerna vilt och skrattade. Det var verkligen en perfekt julklapp!



Dvärgarna från Snövit



Skönheten och Odjuret



Musse, Mimmi och Långben var med. De var favoriterna enligt Alicia.



Ariel, Blunder och Sebastian från Den lilla sjöjungrun.

Det blev inga fantastiska kort tyvärr men några stycken som minne iaf. Det var svårt att fota därinne för att få rätt stämning i bilderna. Jag vill gå en fotokurs!

Ibland har man tur

Alicia gick i gymnastik under förra hösten. Hon har tyckt att det har varit jätterolig men tyvärr är gymnastiken onsdagar 16:45-17:30. Den har med andra ord gett mig ett mindre magsår eftersom nästan varenda onsdag har varit stressig som tusan... Hämta henne på förskolan, hinna upp till gymnastiksalen, få i henne något att äta. Allt inom 45 minuter. Så tyvärr fick jag meddela att hon inte kommer att fortsätta där denna terminen.. kändes skittråkigt eftersom Alicia har tyckt att det har varit så roligt!
MEN
Idag fick jag mail att hon har fått en plats på ett annat gymnastikförbund som har gympa på söndagar kl 17! Perfekt med andra ord. Å vad glad jag blev. Dessutom är det i Haga så då kan man ju gå och ta en mysig fika efter gymnastiken. Fasen vad bra det kommer bli =)

Nu blev jag lättad!

 

Kärlek!



Världens finaste tös på nyår! ♥


Dagens piffning


 

Vaxduk till köksbordet. Gillar den jättemycket! Två nya ljuslyktor för (håll i er) 5 kr styck! I vardagsrummet blev det en fårskinnsfäll som ska ligga i fåtöljen och se sådär mysig ut. En ny lampskärm också.



Dessa ramarna har jag tagit från mamma och pappa. Gamla tavlor som skulle slängas var det i. Jag framkallade fyra bilder på lillan. Sen har jag märkt att de gamla ramarna inte gick att sätta ihop igen... Så jag fick en briljant idé igår att fasen, man kan ju ha spetsband runt. Resultatet ser ni ovan. Jag tyckte det blev riktigt charmigt faktiskt!



Suddig bild men ni ser idén iaf

 

Nya gardiner åkte upp när julen åkte ut... så ser ni min utsikt från soffan också ;)


Tillbaka till verkligheten

ÅNGEST!
Nu är det slut på ledigheten. Imon börjar jag jobba idag. FUCK säger jag bara. Har riktig jävla avis på det stället. På folket. Alla är så jävla rediga så jag vill spy på dem hela bunten! Jag hoppas på att kunna sova inatt. Det kunde jag inte natten till idag. Jag somnade kl vid midnatt. Vaknade kl 2 och var vaken till 5 ungefär. Kunde.Inte.Somna.om. Hade satt klockan på 7 dessutom eftersom jag tänkte att jag och lillan måste vara trötta ikväll så att vi somnar. Men jag fick flytta fram den en timma. Lillan slog igen sina blå kl 18:45 ikväll. Gottegris.

Idag har vi varit ute på bäckebol och på IKEA en sväng. Har investerat i lite mysprylar till vardagsrummet. Nu måste jag få klart där. Jag har sett en underbar skänk/skåp i en second hand butik här i Majorna. Han vill ha 2600 för den. men jag vet att den har stått ett tag så jag tänkte gå dit imon och fråga om jag kan få den billigare =)


Regniga lördag!

Godmorgon!

Här slog jag upp mina blå/grå/gröna strax före nio. Har kollat på TV och slappat nu på morgonen. Fått i mig lite frukost och ÄNTLIGEN fått sålt mitt soffbord som jag köpte på blocket när jag flyttade in här. Hade stora planer på att måla det vitt osv men insåg att det skulle bli ett jädra meck. Jag köpte det för 1000. Har haft det ute för samma summa men inte fått sålt det. Igår la jag ut det för 500 och skrev bättre pris vid snabb affär. Det var precis en dam här och köpte det. Jag gav henne det för 300. Grym förlust men jag blir inte rikare av att det står på vinden och dammar...

Nu skall jag iväg och handla lite. Nästa vecka tar jag upp Viktväktarna igen. Kan ju säga att jag legat liiiite på latsidan nu under jul och nyår. Men nu känner jag mig peppad att börja igen. Jag vill ju ner alla mina kilon innan våren. Och det ska la inte vara några problem.

Kl 14 kommer min lilla godbit hem igen och vid 17 tiden kommer mamma och pappa på middag. Alicia har fått bestämma mat. ♥ Försöker låte henne vara med och bestämma lite såna grejer. Tror det får henne att känna sig stor!

Ha en bra dag mina vänner!

Liten



Å mitt hjärta! Sät söt! Helt tjock ♥



Arg? Bestämd?



Fisk?



Tröttis... ♥



FB gone

Jag inaktiverade mitt FB konto idag om nån undrar vart jag tagit vägen. Jag känner att så fort jag inte har något att göra så går jag in där och kollar. Jag orkar inte med det längre. Så nu håller jag därifrån. Kanske bara ett tag, kanske länge. Det får jag se. Kanske börjar blogga lite mera nu istället =)


Gott nytt år!

God fortsättning och gott nytt år på er mina vänner!

Har inte skrivit något detta året ju... Nyår var rätt skit faktiskt. En större del av sällskapet var väldigt trevlig en en del av sällskapet kunde inte respektera att det var barn med och tyckte att det var OK att spela TVÄRHÖG musik. Så nyårsafton kunde kvittat känner jag... Men men. Jag, Sara och Tomas åkte hem med barnen vid 00,30 tror jag haha. Åkte hem, la barnen och satte och och spelade monopol. Det var det roligaste under hela kvällen tycker jag haha =)

Vad har vi annars gjort dessa dagarna? Lekt. Jag och lillan var på Tjörn och hälsade på Malin och Victor. Barnen lekte jättemycket och jag och Malin fick tjatat ikapp förlorad tid. Härligt ♥
Igår var jag, Chrille, Alicia, Tommy, Tess, Lucas och Melissa på lek o buslandet. Vi överrraskade flickorna och de hade såå kul! Det var överlyckliga när de såg varann och gav varandra en varm kram. Likadant när vi skijdes åt och skulle hem. Sötongar. De är så fina tillsammans. Leker så fint och är så snälla mot varandra. Där har vi nog en vänskap för alltid tror jag ♥.


  

Flickorna pärlar och har fredagsmys sist Melissa och Tess var här och sov över ♥


RSS 2.0