Det blir inte alltid som man tänkt sig

Lillan fick cykeln igår. Det var liiite fel läge att ge den på känner jag såhär i efterhand.
Hon kom hem med C från dagis. Trött, lättretlig och allmänt vrång. Hon blev iallafall glad för cykeln och tyckte den var fin och hela den biten.
Men när hon skulle cykla på den så började det med att hon slant och slog i låret lite grann. Sen var ktastrofen ett faktum.
- Wäää jag vill inte cykla. Wääää jag är för liten. Wääää jag måste vänta tills jag fyllt fyra. Jag måste bli så hääär lång (måttar med händerna). Jag försökte förklara att hon inte alls är för liten men att vi måste öva, öva, öva och att jag och pappa hjälper henne. Men nej. Det var ingen idé.
Så nu får cykeln stå i förrådet så gör vi et nytt försök om några dagar.




Så frågor och kommentarer om cykeln idag undanbedes vänligen.

Steghylla

Piffningen av vardagsrummet fortsätter och för ett tag sen så släpade jag hem denna steghyllan från hisingen. På bussen. Alicia var med. Konstigt att jag har ont i ryggen...




Skänk

Jag har varit på jakt efter en skänk ett bra tag nu. Letat begagnade på blocket men har inte hittat något eller så ha de jag har hittat varit alldeles för dyra. Så för några helger sen så bestämde jag mig för att åka till möbelgrossen och spana in en skänk som jag funderat på ett tag. Fanns den så skulle jag ha den.
Då är det leveranstid i juli på skänkfan! Waaah! What to do. Jag beställde den. Så i juli nån gång så ska den komma. Har jag klarat mig i nästan 1,5 år så kan jag la klara mig i tre månader till.

ARR-08 Byrå vit  100x45x114,5cm (rek 4900kr)
Bild: Mobelgrossen.se

Träningssugen

Å jag är så sugen på att börja träna igen. Just nu kan jag inte göra ett skit. Som grädde på moset är jag förstoppad som aldrig förr. Det är de här hemska citodon tabletterna som gör det. Har har inte kunnat lägga en ordentlig baj på en vecka. Det finns inte en människa som mår bra av det haha. Tror ni jag känner mig som en redig tjocksmock eller.

Nu tycker jag att detta får ge med sig. Har fortfarande rejält ont på vänster sida...
Idag skall jag ta mig ut till backaplan och köpa stödhjul, en liten cykelkorg och ett lås till en cykel jag köpte till lillan igår. Hon skall få den imorgon eftersom den inte är helt komplett utan alla tillbehör. Ser verkligen fram emot hennes reaktion. Tror att hon kommer älska den. Den är rosa. Såklart!

Ryggskott

I måndags förra veckan på jobbet så hade jag så jäkla ont i ryggen så jag bestämde mig för att stämpla ut tidigare, ringa läkaren och gå hem. Mina ryggproblem har eskalerat de senaste två månaderna och har nu blivit outhärdliga. Jag orkar inte ha det så längre. Så på onsdagen fick jag tag på läkaren och sa som det var. Att jag ville att han skulle sjukskriva mig i väntan på rehabsamtal. Jag fick en tid på fredagen.

Fredagen kom och jag vaknade tidigt som skam och tänkte att jaja, då tar jag en dusch innan jag skall til läkaren. Sagt och gjort. Men när jag stod och skulle smörja in mig så högg det till i nedre delen av ryggen och jag tappade nästan andan och höll på att svimma. Herregud vilken smärta. Jag har haft ryggskott en gång tidigare men då var det ett ryggskott som smög sig på. Detta är det värsta jag varit med om. Lord....
Tur i oturen så hade jag ju tid hos läkaren och han har nu sjukskrivit mig till den 15e april.

Idag hade jag rehabsamtal med läkaren, min chef och personalansvarig. Så nu är processen att byta avdelning i rullning. Äntligen. Jag hade förväntat mig tusen frågor från personal och motsättningar så jag hade läst på en del om mina rättigheter och volvos skyldigheter i situationen jag befinner mig i. Men allt flöt på riktigt bra. Så nu är det bara att vänta på att de skall hitta något. Hur lång tid det kommer att ta har jag ingen aning om. Men gå tillbaka till del 4 gör jag inte...

När jag fyller 30

Ja, jag vet.. 30. Men så äremäet...

Jag har iaf kommit på tre saker jag önskar mig. Så ni kan börja spara nu.

Symaskin
IPAD (eller nån annan surfplatta)
Tefal Quick and Hot (vattenkokare)


RSS 2.0