Fredag

Sitter just nu och tittar på Idol. Jag hoppas att Rabih får lämna idag. Han suger!
(Nähä, det blev Erika, pretty fair hon var inte bra idag...)
Annars har dagen varit ganska effektiv. Vi passade grannens hund i några timmar så jag gick med lillan och Vera (hunden) på en långpromenad. En och en halv timma var vi ute. Jätteskönt. Alicia tycker dock inte att det är så roligt att sitta i vagnen så länge.

När vi kom hem så städade jag, dammade, dammsög och moppade. Sen en dusch, lite slappt innan lillan vaknade från sin nap. Då var det lek, bus och matlagning. Sen bestämde jag mig för att ta med henne till lekplatsen en stund. Klockan var strax efter 17 och det var mörkt men jag tänkte att det finns la lampor men icke. Där var nästan becksvart. Så lillan fick gunga en stund sen gick vi därifrån så fick hon strosa där det var lite gatubelysning haha.

Imorgon skall vi på fest hos min bror och hans fru. Alicia skall vara hos sin mormor och morfar och sen går vi dit och sover också eftersom det är i krokarna. Alicia kommer bli överlycklig över att se sin mormor och morfar...

091029

Idag har jag varit och tränat. Tränade i gymet idag. 30 minuter på crosstrainer och sen körde jag styrketräning. Ben, armar och rygg fick plågas idag. Gött! Jag tror inte att vågen kommer ha rubbat sig på lördag. Denna veckan har inte varit jättemyttig. Nån bulle här, lite godis där. Men så blir det ibland. Man får röra på fläsket bara.

Imorgon skall vi passa grannens hund. Dem skall ju flytta denna helgen. Usch vad sorgligt. Kul för dem såklart men vad vi kommer sakna dem! 
Så imorgon blir det långpromenad med hund och barnvagn och grejer. Herregud, hur skall detta gå....

Kärlek



Fan vad jag älskar denna lilla kraken! Hon har förändrat mitt liv så enormt, och det är så här livet skall vara. Som det är med henne.
Alicia, du är mitt allt. Mamma älskar dig mer än ord kan beskriva!


Upp och ner

Idag matade jag Alicia med banan. Jag bröt av små bitar som hon fick och hon tuggade. Men så tänkte jag att hon skulle få bita själv för att se om hon fixar det. Hon bet först av en gång. det blev en ganska stor bit men hon fixade att tugga och svälja den. Men när hon bet av nästa gång så satte hon den i halsen. Mitt hjärta stannade. Jag lovar, det verkligen stannade. Hon fick ingen luft. PANIK! Jag tog tag i hennes fötter och vände henne upp och ner och då kom bananfan upp. Fy fan vad rädd jag var!

Efteråt kom tårarna.... Mina tårar....

Parkering i Majorna?

Hahaha kolla här


Lås dörren!

Vad fan e detta för jävla svin!?

Babydisco

Jag bestämde mig för att ta med lillan på babydisco idag. Det stod om det i GP förra veckan och det verkade jättemysigt så vi drog dit jag och lillskiten.
Asså fy fan vilket skämt! Tänk er typ 15-20 barn med föräldrar på en ca 20 kvadratmeter stor yta. KAOS! Det var barn överallt! Man fick knappt plats att sitta på golvet. Jag trodde att det skulle vara en "fröken" där och sjunga lite och spela gitarr för det var så det stod i GP förra veckan. Men det var det inte. Visst, det var en fröken där, men hon minglade runt lite och i bakgrunden spelades en CD skiva med barnlåtar. På golvet stod det två bongotrummor och det låg några maracas där också. Det var allt.
Dessutom, 5 meter utanför dörren in till rummet där vi var, så var det en trappa ner i en källare eller nåt. Dörren stod öppen för alla hade la inte kommit än. Alicia tyckte det var kul att springa ut där och jag fick panik. Jag såg bara framför mig hur hon skulle trilla ner för den här jävla trappan. STOPPA HENNE ropade jag innan jag kommit upp på fötter och hoppat över alla ben och barn och allt vad det var, men ingen reagerade. Idioter. Som tur var sprang hon förbi trappan. Men hon kunde lika gärna halkat eller blivit putt av ett annat barn eller vad som helst.

Vi stannade i 20 minuter tror jag. Aldrig mer att jag sätter min fot där. Alicia tyckte inte ens att det var kul. Det var nog för mycket för henne också....


Förstoringar

Äntligen har jag satt upp dem tre förstoringarna jag beställde på Alicia.


 
Jag älskar dessa bilderna som jag tog på Alicia i april. Hon är alltså 8 månader gammal här. Sötnöt! ♥


Min dotter är bäst i hela världen!

Jag tog med mig Alicia och åkte ut till IKEA en sväng på eftermiddagen. Eller kvällen kanske man kallar det nu.. Becksvart kl 17:30! Vi strosade runt (läs jag strosade, lillan åkte kundvagn) och hon tyckte det var spännande med alla grejer och allt folk. Alicia måste helt seriöst vara den lättaste och snällaste lilla tjej man kan ha. Hon gnällde inte en enda gång, hon var på ett strålande humör hela tiden och vi busade lite. jag luktade på alla ljus och hon ville också lukta. När hon fick det så skrattade hon haha. SÖTIS!



Jag älskar dig så enormt mycket Alicia så det känns som att mitt hjärta skall spricka ibland. Du är så fin, snäll, underbar, rolig och smart! Du är det finaste jag har! ♥

Två nya ord har hon sagt nu också. Idag sa hon anka och igår sa hon kaka. Hon sa även "pappa pela (pappa spela)" idag! Första gången hon sätter ihop två ord! Jag är så stolt så jag exploderar!

Tränat

Jag har varit på gymet idag! Tränade skivstång. Fasen vad jag gillar det passet! Det tränar verkligen hela kroppen. När jag kom hem käkade jag lunch, tog en dusch och nu har jag gjort mig en kopp te och slagit mig ner vid datorn. Nu kan jag andas ut!



Idag har jag faktiskt på mig en top som jag köpte när jag var gravid. Det är bra med mamakläder som kan användas utan stor mage också!

Helgen har varit jättebra! Igår var Therese, Catrin och Jill här och vi hade knyt-fika! Jag hade bakat muffins, Jill hade bakat morotskaka och Tess och Catrin hade handlat lite fika. Fy f-n vad gott det var! Det måste vi göra fler gånger brudar!

Nu skall jag nuta av mitt te och tystnaden här hemma (Alicia sover). Lite senare skall jag åka till IKEA tänkte jag. Behöver bunkra upp med lite ljus =). Mys!

Ha en bra dag!


Vaccin eller ej

Jag är lite kluven om jag skall vaccinera mig mot svininfluensan eller inte. Det lutar åt att jag inte kommer att göra det eftersom jag tror att det är överdrivet och att det inte kommer bli så allvarligt som experterna förutspått. Men jag kan ju ha fel. Sen har jag ju läst en del om biverkningar efter vaccinet. Och skall man utsätta sig för att åka på att bli sjuk av en spruta när man kunde hållit sig frisk?

Så nu tänkte jag fråga er läsare hur skall ni göra? Skall ni vaccinera er? Motivera gärna varför eller varför inte.

Hos mamma och pappa

Jag och lillan är hemma hos mamma och pappa och hälsar på. Alicia ligger och sover och jag gör inte så mycket. Skönt med fredag! Även fast jag inte jobbar så är det ändå speciellt när helgen kommer. Och för mig är helgen fredag, lördag och söndag. Fast jag får bara äta gott lördag och söndag. Jag måste säga att jag är så stolt över mig själv. Jag känner verkligen skillnad på kroppen nu och för fyra veckor sedan. Idag provade jag ett par jeans som jag hade innan jag var gravid och dem passade! Visserligen var dem ganska baggy då men inte lika baggy nu men dem var helt OK ändå. Bra slit och släng jeans!

På söndag skall jag fika med Jill, Tess och Catrin Fy fan vad jag längtar. Det skall bli så gott =) Jag skall baka Äpplemuffins med Crumble. Eller om jag gör med blåbär... Jag får se.

Ikväll är det IDOL och det är rock tema. Fan vad ball! Och jag är ensam hemma med lillan. Ingen som sitter och suckar och frågar "när är det slut". Skönt!

Ha en underbar fredag gott folk!

Sandlådelek

Jag tog med mig lillan till lekplatsen en stund idag på morgonen. Det var en förskoleklass där och Alicia var så imponerad av alla de stora barnen. Sen kom en liten pojk (som också går på rytmiken) med sin pappa. Så fick Alicia någon att leka med och jag fick någon att tjöta med. Tiden har en förmåga att gå långsamt när man är på en lekplats hehe.

Nu ligger hon och sover och jag har surfat runt lite. har bestämt mig för att gå och träna ikväll. klockan 19:15 är det skivstångs pass som gäller. Min träningsvärk från i måndags är nästan borta nu ;)


Tradera

Jag har auktioner ute på tradera. Kanske är det något som lockar.
Kolla här!

21 okt

Jag har precis ätit lunch och Alicia har somnat för en liten middagslur. Onsdagar blir alltid röriga eftersom babyrytmiken är kl 11:30-12:00. Klockan 12 brukar hon sova egentligen. Så blir det ibland.
Nu tänkte jag njuta av lite egentid och kolla på några avsnitt av gossip girl säsong 2. Säsong 3 började ju i söndags på kanal 5 och jag såg avsnittet, men jag känner att det är rätt mycket jag missat så I have some catching up to do.

Ha en skön onsdag. I göteborg skiner solen och det är en vacker höstdag! Love it!



Jag idag!

Tisdag

Idag har jag sån sjuk träningsvärk i benen. Jag var och tränade skivstång igår och jääävla vilket jobbigt pass. men grym träning verkligen! Jag är så svag så det är löjligt. Innan jag blev gravid så hade jag starka ben. Nu orkar jag knappt ta mig upp från att ha suttit på hus haha.

Jag kom nyss hem från Therese. Jag, Catrin och Jill var där och kollade på desperate och tjötade och skrattade. Världens bästa brudar. Sällan skrattar jag så mycket som med er. Ni är underbara! ♥ På söndag skall vi träffas och fika. Fan vad gott =).

Jag var hos tandläkaren idag också. Ett hål hade jag. Inte så illa måste jag säga eftersom jag inte hade varit där på två år. Och då har jag varit gravid också och när man är gravid så får man känsligare tänder.
Nu skall jag lägga mig, imorgon är det babyrytmik och jag hade tänkt hinna med en promenad på morgonen också.

Puss på er!

Dagen

Vi var ju som jag skrev tidigare iväg på kalas till lilla Philippa som fyllde tre år idag! Grattis fina lilla tjejen! Denna lilla dam är helt otrolig, hon är tre år och pratar som en 5 åring. Hon kan så mycket ord och hon pratar helt rent! Smart är hon också den lilla skiten!



Dagens födelsedagsbarn i fina hårspännen och hårband som hon fick av oss i present.

Det bjöds på massa gott fika och det var mycket trevligt folk som jag aldrig träffat innan. Sånt är alltid roligt. Pratglada människor med bred göteborgska är härligt!
Alicia hade hur kul som helst med sin kusin och alla andra. Att få fika till middag är inte fel (vi glömde barnmat och även plånboken så vi kunde inte stanna och handla... oops) Jag sa till Chrille när vi åkte hem att det är så skönt att vara så hemma i föräldrarollen att man rycker på axlarna åt en sån grej (som att ha glömt maten.) Hade det varit ett halvår tillbaka så hade jag tyckt att det var en katastrof. Att få fika till middag en dag i sitt liv dör man inte av. Det blev gröt när vi kom hem istället.

 

Titta så impad Alicia är av sin kusin =).



Sen var det spring i korridoren (kalaset hölls i en lokal) och barnen hade hur kul som helst...



Min lilla stjänra!



Kusinkärlek ♥

Nu sover lilla pysen och har gjort det sen strax innan klockan 20. Hon var helt slut efter en väldigt aktiv dag!
Imorgon skall jag gå och träna skivstång. Jag kommer antagligen inte kunna gå på tisdag haha.
Sov gott allesammans!

Kalasdax

Idag skall vi på kalas till Chrilles systerdotter som fyller 3 år. Alicia sover middag just nu så vi hoppas på en glad pigg tjej sen. Det borde hon vara. Jag är förvånad att hon somnade såpass tidigt (runt 13) med tanke på att hon slog upp sina fina blå klockan 8:50 imorse. Underbart att få sova så länge!

Vi har varit ute på lekplatsen med Helena och Lovisa en stund. Jag hade med mig varm choklad och Helena hade med sig kakor. Men det är inte direkt så att man kan sitta still och fika när man har två små flickor med sig haha. Spring spring spring!

Hoppas ni får en härlig dag!


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Jenny!

Regler: Kopiera detta till din blogg. Utmana fem personer i bloggen och berätta detta för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, du får inte hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Anna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla
3. Flicknamn: Alicia
4. Pojknamn: Anakin (blink blink Sara)
5. Yrke: Advokat
6. Färg: Askgrå
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Apelsin
9. Sak i badrummet: Aceton
10. Plats/stad: Alaska
11. En orsak att vara sen: 
12. Något man skriker: AJ!
13. Film: A night at the roxbury
14. Något man dricker: Alkohol
15. Band: Aerosmith
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Amiralitetsgatan (i Göteborg)
18. Bil: Aston Martin
19. Sång: A moment like this - Kelly Clarkson

Nu utmanar jag: Jill, Therese, Sara, Malin och Evelina

Alicia på promenad



Alicia är ute och promenerar med vagnen.


Mår illa!

Jag har sån huvudvärk så jag mår fan illa. Usch... Värktabletterna var slut också såklart. Tur att jag har Malin, min granne. Jag fick Ipren av henne.
Idag har jag varit och tränat. Jätteskönt. Jag cyklade i 30 minuter och sen tränade jag styrketräning, ben och armar och lite mage. Vilket nog inte var så smart eftersom det inte var så längesen jag opererade min navel. Jag är lite öm där nu.
Vi gick en liten kvällspromenad vid röda sten förut. Jag, Chrille och lillan. Helt underbart.

 



Kolla in den vackra solnedgången! Vi bor helt underbart!


Nya pjux

Jag kunde inte motstå dessa overknee stövlar från Ellos. När jag dessutom fick ett 40% rabatt erbjudande så är dem nu på väg hem till mig!






Ela, Pela

Alicia har fyllt på sitt ordförråd med ännu ett ord. Ela. Det betyder Läsa.
Så nu är det Ela och Pela (Läsa och spela musik) som gäller här hemma. Haha hon är underbar.

Och Musse Pigg är en storfavorit också. Hon brukar titta på Musses Klubbhus på Playhouse Disney och hon försvinner in i en annan värld för en stund. Chrille berättade att när jag var iväg och tränade förut så  hade Alicia suttit inne i sovrummet och grejade en stund. Men när Musse kom på så släppte hon allt hon höll på med och sprang till TVn.
Så söt hon är. Mammas lilla sockertopp!

 


Tränat

Ikväll var jag och tränade. Provade på ett nytt pass som heter Ki-Balans. Det var lite yoga/pilates över det. Det kändes inte riktigt som träning men jag skall inte ropa hej än. Kanske har jag sån värk imorgon i muskler som jag inte ens vet existerar. Det var ganska kul iaf och jag borde nog gå titt som tätt eftersom mina muskler är spända. De behöver tänjas och stretchas!

Annars har dagen bestått av städning. Jag fick ordning i sovrummet idag, har haft banankartonger ståendes där i flera veckor som skulle upp på garderoben. I vardagsrummet blev alla soffdynor avdammade och vädrade ute på balkongen och golven dammsögs och moppades. Igår dammade jag så nu är det helfräscht hemma. Underbar känsla. Ett rent hem och levande ljus är avslappning för mig!

Imorgon skall vi gå på babyrytmik. Efter det är det raka vägen hem för att lillan skall få sova och sen runt 16 tiden så skall vi åka och hälsa på Sara, Tomas och tvillingarna! Det skall bli så spännande att se hur Alicia reagerar på så små bebisar.

Sov gott mina vänner!

Vill du köpa träningskort?

Min kompis skall sälja sitt träningskort som gäller på LIFE . Det är ett guldkort som säljs, eller överlåts för 299 kronor i månaden.
Med guldkortet har du tillgång till allt detta och 299 är ett kanonpris då kortet annars kostar 499 kronor i månaden. Det är alltså autogiro som gäller.

Är du intresserad? Kommentera i detta inlägg eller på Therese´s blogg.
Kortet gäller på alla Life och det finns anläggningar i:

Storås
Lerum
Kortedala
Ale
Majorna
Långedrag
Gårda
Åby
GBG centrum
Hisings Backa


Ny barnvagn

Jag vill ha en ny barnvagn. Just nu har vi en Emmaljunga citycross och en chicco sulky. Men sulkyn används mindre och mindre nu och i vinter kommer den åka in i källaren. jag är trött på Emmaljunga vagnen. Den är stor och klumpig. Nu när jag vet lite mer hade jag helat ha en trehjuling eller i alla fall en vagn med svängbara hjul.
Jag hittade en vagn på blocket som jag funderat lite på. En babytravel är det. Hon ville ha 2000 kr för den. Helt ok...



Är det någon som har erfarenhet av denna vagn?

Jag kan tänka mig denna också.



Emmaljunga cangaroo. Lite dyrare men riktigt nice.
Ska nog ta och lägga ut vår vagn på blocket tror jag....

Ingen som är intresserad av en Emmaljunga citycross årsmodell 2008. Beige camo färg. Skötväska medföljer.
4800 kronor.

Surprise!

Detta var ju otippat.... Hon som ser så straight ut....

Vilken underbar dag!

Vi har haft en jätte härlig kväll med min släkt och vi käkade massa god mat. Jag åt Entrecote med vitlökssmör och stekt potatis. Mätt som fasen är jag fortfarande! Det blev ju god tårta uppe hos farmor och farfar och del godis på det också =). En perfekt lördag med andra ord.
Alicia har varit så duktig. Hon är fantastisk att ha med. Hon är alltid så lugn och snäll och nöjd. Inte ett enda gnäll eller gråt på hela kvällen. Jag har aldrig stött på ett så glatt barn som hon är! Hon strosade runt hos farmor och farfar och lekte med sin kortlek som hon har där, och det blev godiskalas för lilla damen idag. Första gången hon fått smaka på godis. Hon tog sig ett litet choklad hjärta den lilla skiten....

Imorgon har jag tänkt gå på friskis gympa faktiskt. Hurtigt värre!
Nu blir det snart sängen. Sov gott allesammans!
Kram

Relax



Mika - Relax, take it easy.
Grym låt, det var längesen jag lyssnade på den... Jag gillar Mika över huvudtaget. Man blir glad av hans musik.

Iväg

Idag skall vi på kalas hos farmor, hon och min kusin skall fira sina födelsedagar idag. I vår släkt fyller många så tätt så vi brukar slå ihop våra kalas. Vi skall faktiskt ut och äta idag. Gott!

10e oktober var också dagen så jag skulle få lova att äta godis igen, men jag åt ju en dag förra helgen så det sumpade jag. Men när jag ställde mig på vågen imorse så hade jag gått ner ytterligare 2,2 kilo! Nu har jag tappat 4,3 kilo på två veckor! Det är helt underbart! Jag provade ett par jeans förut som jag hade innan jag blev gravid och jag fick på mig dem! Fatta vad glad jag är. Jag är så taggad att tappa alla mina kilon nu. 5 kvar. Nästa vecka skall jag gå och träna också, har ju inte kunnat det eftersom jag opererades och sen åkte jag på en förkylning. Dessutom skall Therese börja träna på Friskis också. Då blir det MYCKET roligare att träna =).

Hoppas ni får en underbar dag idag. Det skall vi ha!

 

Puss!

Hos mor och far

Jag och lillan åkte hem till mamma och pappa igår eftermiddags och sov över. Jag sa till Chrille att ha  kunde ta hem lite kompisar så kunde dem spela TV-spel halva natten. Eftersom vi bara bor i en tvåa så är hans kompisar rädda att störa.

Nu tar lillan en tupplur, hon hade svårt att somna men nu är det tyst där nere verkar det som. Jag var ute på Allum en sväng förut. Skulle lämna tillbaka en kjol på indiska som jag inte var så nöjd med. Dessutom hade mina skor pajat som jag köpte på skopunkten för ca en månad sen. Jag hade inget kvitto men det var inga problem. Så jag kom hem med ett par nya skor. Hoppas att dem håller bättre. Det trodde hon i butiken iallafall.



Titta på min lilla köttbulle, första dagen i livet =)
Hittade den på pappas dator. Söööötis. Jag saknar bebisen i Alicia faktiskt. Hon är underbar nu men när hon var så liten så var allt så lugnt och stillsamt. Nu är det full rulle hela tiden.

Onsdag

Idag har jag varit så extremt godis sugen. Jag sitter och tänker på choklad, lösgodis, coca cola och massa god mat... Jag har följt min diet och inte käkat något onyttigt men jag skulle nästan döda för godis nu. Man måste kunna motstå...

Vi har varit på babyrytmik idag. Alicia tycker det är jätteroligt! Hon sitter som ett ljus mitt i ringen när vi sjunger och hela tiden så tittar hon på fröken. När vi sjunger Imse Vimse Spindel så hänger hon med lite lätt i rörelserna när vi kommer till "upp stiger solen, torkar bort allt regn....". Hon dansar lite lätt och klappar händerna. Min lilla sötpropp. Jag är så stolt över henne!

Efter middagen gick jag och lillan en stund upp till lekplatsen så hon fick göra av med lite energi innan läggdags. Hon gick runt med sin spade och spann och det var några andra barn där också.

   

Hon är inte lätt att fånga på bild längre den här lilla filuren. Snabbt går hon åt andra håller när kameran kommer upp.... Buse!

Besök

Idag var Helena här och hälsade på. Vi strosade i stan och käkade lunch i Haga. Vi satt tom ute. Fast det var rätt kallt. Så kallt så jag var tvungen att gå och köpa mig ett par vantar haha. Alicia var så snäll hela dagen och satt i vagnen, sov en liten stund och sprang på stan en liten stund. Min duktiga tjej.

Nu sitter jag och väntar på att Desperate skall börja....
Gotta run =)

Ge-Kås

Idag har jag och mamma spenderat en heldag i Ullared. Hon hämtade mig klockan 9 imorse och vi var inte hemma förren klockan 18 haha. Herregud, det är samma sak varje gång vi är i Ullared.
Jag har i alla fall fått shoppat allt som behövdes (och liiite till faktiskt) Alicia har fått sig ett fleecefodrat regnställ, ett par extra galonbyxor, overall, thermobyxor (behöver bara köpa en matchande jacka), mockasiner, mössor, vantar, kläder, en potta (som spelar när det kommer kiss i haha så sött så!) en pall, cykelhjälm och en massa massa annat. Jag sa precis till Chrille att han måste montera på cykelstolen imorgon eller något så att vi ka ta en cykeltur. Det tror jag lillan kommer gilla.

Alicia har haft en mysig dag hemma med sin pappa. Dem har tvättat och Alicia hade visst hjälpt till att lägga tvätten i torktumlaren. Hon är så duktig våran lilla fis!

Imorgon kommer Helena hit från Varberg. Så jag och lillan skall åka in och möta henne i stan för en fika och lite tjöt.

Nu blir det nog sängen snart.
Godnatt!

Söndag

Just nu sitter jag och äter lunch. Gårdagens middag. Potatisplättar med räkor och gräddfil. Jättegott verkligen! Det är det som är bra med viktklubb, man får äta god mat. All mat. Det går ut på att räkna kalorier. Visst måste det finnas en balans mellan kolhydrater, proteiner och fett men jag brukar alltid på till det.
Jag ställde mig på vågen imorse igen (jag vet, man skall inte bli besatt) men jag gjorde det. Och jag har gått ner 0,5 kilo till! Bara sen igår. Herregud asså! Detta är ju helt sjukt! 2,6 kilo son i måndags.
Heja mig!

Vi var bjudna på MeandI party idag (barnkläder) men hon som skulle hålla i det är sjuk så det blev inställt. Så nu blev dagen helt planlös. Lillan sover nu och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det blåser som fasen, men jag kanske tar mig ut på en promenad ändå.
Den som lever får se....


Tävla om en mössa

Jag är med och tävlar hos Evelina om en söt fleece mössa fån mexam.se.
Var med och tävla du med, sista dagen idag. Skynda skynda!

Tävlingen hittar du här.

Vi tog oss ut

Jag och lillan tog en promenad trots regnrusket. Men vi hade tur, för det kom inte så mycket regn. Och jag hade klätt på mig hur mycket som helst så jag höll på att svettas ihjäl haha. Det var nämligen bara 6 grader imorse vid 10 när jag och lillan åkte och handlade, så jag trodde att det skulle vara kallt hela dagen. Men icke!

 

I slottskogen. Jag älskar hösten!

På vägen hem stannade vi och kollade på en fotbollsmatch. Väldigt spännande tyckte Alicia och sa "Pela Pela" (spela) hela tiden haha. Hon är så rolig min lilla fis!

-2,1

Jag har börjat med viktklubb igen. Jag körde det förra vintern ju. Gick ner 8 kilo då men sen gick jag tyvärr upp 5 av dem igen. Så nu startar jag på ny kula och idag när jag vägde mig visade vågen -2,1 kg! Sen i måndags. hur bra som helst. Men idag är jag sugen på all möjlig skit. Jag var och handlade mat förut men inget onyttigt fick följa med hem. Tråkigt när man inte får äta massa gott haha. Nästa lördag skall jag på kalas och då får jag äta har jag bestämt. Jag längtar...

Annars har det la inte hänt så mkt. Det är värsta pissvädret ute idag. Typiskt jag som är sugen på en promenad! Det är barnmarknad här i majorna också som jag hade tänkt gå på, men inte i detta vädret. Det blir en innedag verkar det som...
Hoppas ni mår bra =)
Kram

Yey!

Imon skall jag ta bort stygnen på naveln. Äntligen! Det skall bli spännande att se resultatet.
Nu skall jag äta en apelsin och sen skall jag lägga mig i sängen och titta på TV. Fan vad nice =)

RSS 2.0