Lillan pratar

Den senaste tiden så har Alicias tal utvecklats nåt enormt! Hon har ett otroligt ordförråd och kan ibland till och med böja ord. Lärt sig räkna har hon också gjort. Häromdagen räknade hon till fyra.
- Ett, tå, tje, fija, sess" räknade hon.
- Duktig tjej! sa jag. Vad kommer sen?
- Su, åtta, nio fortsätter hon då. Och sen Tolb, tetton, foton!
Jag höll på att tappa hakan! Mitt lilla geni!

Det är så skönt och det underlättar enormt att kunna prata med henne. Roligt är det också såklart =).
Många goa skratt!


Promenad i skogen

Idag har jag jobbat! Minns inte om jag skrivit det men jag har fått jobb på Liseberg över sommaren. Det var brorsan som fixade det åt mig (Tack igen). Jag jobbar i personal restaurangen som restaurangbiträde. Med andra ord: Portionerar mat, torkar bord, håller ordning, diskar lite. Bambatant kan man la kalla mig =). Jag har jobbar ons, tors och fredag denna veckan och det var meningen att jag skulle jobbat förra helgen då Liseberg öppnade men vi åkte ju på magsjuka så det blev inte så mycket jobbande för min del....

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa eftersom dem har passat Alicia idag. Det var riktigt gött ute och Alicia vile vara ute och leka så vi var i sandlådan en stund och hon grävde och åkte rutschkana. Sen gick vi ner i skogen. jag tänkte att det skulle vara skoj för henne att promenera där nere. Plocka lite blommor och kottar och stenar osv. Stackars barn som växer upp i "stan". Hon stannar ju ibland och gräver med sin spann och spade mitt på asfalten haha. Hon verkade tycka att det var kul att promenera iallafall och vi gick en ganska lång promenad. Eller ja, den var lång för hennes små ben.

Nu sover lilla pärlan och har gjort det i en timma. Imorgon är det nya tag och jag hade tänkt gå en promenad i vitsippsdalen men det verkar som att det skall bli regn och kanske tom lite åska så vi får se...


Köpt dator!

Yey äntligen har jag köpt en dator så förhoppningsvis kommer det lite tätare inlägg nu =)
Ville bara droppa några rader och säga att vi lever och mår bra efter en helg med magsjuka, yuk! Både jag och Alicia låg däckade. Först hon, sen jag, som tur var! Skriver mer en annan dag!
Kram

Spotify Premium

Vill du har spotify Premium gratis? Gå in på denna länken, hur enkelt som helst och det funkar =)

Glad Påsk

Hej på er!

Här har det varit tyst som i graven den senaste tiden. Jag har ju fortfarande ingen dator och när jag kommer över en så känner jag inte för att uppdatera bloggen helt enkelt.
Men vi lever och mår bra. jag ahr slutat jobba på Volvo men har fått jobb på Liseberg över sommaren. Där börjar jag jobba i slutet på april. Så jag har fortfarande lite tid att glassa hemma =). Alicia går hos dagmamman och trivs hur bra som helst! Hon växer så det knakar och prtatr på för fullt. Nu kan man ha små koversationer med henne. Hon är superduktig verkligen!

Hoppas ni får en bra påsk. Jag skall försöka köpa en dator men det får dröja tills jag får min a-kassa pengar ilket troligtvis dröjer...
Kramar

RSS 2.0