Annandag påsk

Vad härligt det är att vara ledig idag också!
Igår hämtade jag lillan hos hennes pappa och så åkte vi hem till Tess, Tommy, Melissa och Lucas och myste. Vi blev bjuda på grillat mums mums och barnen lekte. Nu får vi hålla tummarna att vi inte åker på någon förkylning. Både Melissa och Tommy var snuviga. Hoppas hoppas...

När vi kom hem hade jag två påskpaket till lillan. Jag brydde mig inte om att köpa något påskägg. Hon har redan fått tre stycken. Ett av sin morbror och hans fru, ett av sin pappa och ett av min faster. Jag hade beställt två böcker till henne. Alicia älskar böcker och kan sitta och bläddra hur länge som helst. En gång när vi var på biblioteket så ånade vi en bok som heter "Melvin - Viktigast i världen". Som hon älskade den boken. Sen var vi ju tvugna att lämna tillbaka den. Och hon har frågat efter den flera gånger. Så nu har hon sin egen.
"Som jag har längtat" utbrast hon igår när hon fick den och Den skimrande barnkammarboken haha. Hon är inte lite lillgammal min dotter ♥.
 

Lillan tar en lång sovmorgon idag. Pratade precis med Sara och hon kommer hit med Tristan och Anakin vid 10 tiden. Så blir det antingen en tur till slottskogen eller så håller vi oss och leker på innegården. Vi får se hur lata vi känner oss =)

Ha en härlig dag mina vänner!

Bästa dagen på länge

Jag tog cykeln och cyklade ut till Saltholmen förut. Å vad underbart jag hade det. Bara låg på klipporna och njöt. Solade, lyssnade på musik, läste en tidning och käkade lite picnic som jag hade packat ner. Lugn och ro. Avslappnande. Underbart!



 

Livet har ju känts jobbigare om man säger så....

Glad Påsk




Glad påsk mina vänner!
Tyvärr är den här söta lilla påskkärringen hos sin pappa denna helgen och jag saknar ihjäl mig efter henne. Bilden är från i onsdags när de hade lite påsklunch på förskolan.

Jag sitter och äter frukost just nu och planerar min dag... Slappardag blir det. Solen skiner men det drar in lite moln. Jag funderar på att ta cykeln till havet och gotta mig. Om molnen drar bort förstås.
Hoppas ni får en härlig påskafton!



Tidig morgon

Godmorgon långfredag!

Solen skiner och det ser ut att bli en toppendag! Jag vaknade kl 7:15 idag. Typsikt när man kan sova ut. Men jag la mig vid 23 igår så om man ser till antal timmars sömn så får jag la vara nöjd.
Idag står träning, städ, ev tvätt (om maskinerna är igång), promenad med Therese och Catrin, fika hos mig och solning på schemat. Våren är här med besked och jag älskar det!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Tävling


Alla barn i början



Idag tog vi ut trehjulingen för första gången. Man behöver inte trampa. Man kan promenera med den också ♥

Disträ

Idag när jag hämtade lillan på förskolan så hade de precis kommit in efter att ha lekt ute och när jag kom in genom dörren glad som en lärka så sa en fröken att "Å vi kom precis in och skall fika lite".
Fika tänkte jag. Smart drag att säga till barnen att de skall få fika klockan 16:30 när det är dags för de flesta barnen att gå hem.
"Kan ni inte stanna en stund?" frågade fröken.
"Alltså, nej vi ska hem och äta och greja"
Så jag sa till lillan att vi kunde gå och köpa varsin glass efter middagen istället. Det nappade hon på så vi åkte hem. Så när vi kommer hem så kommer jag på att det var ju öppet hus idag på förskolan. Pinsamt haha. Jag ba Nej vi ska hem!!! Haha.
Jag får förklara mig imorgon tror jag....

Men vi hade en supermysig eftermiddag jag och lillan... premiär käkade en glass vid Mariaplan och där var det full action då en spårvagn och en bil krockade. Allt gick bra som tur var.





Goa unge!!!

Soliga härliga söndag

Å vad underbart att vakna upp av solen som skiner in i sovrummet. Det lyckas på något sätt bli galet ljust även fast jag har en svart rullgardin...
Jag har lite träningsvärk i magen idag, Härligt men känner ingenting i varken armar eller axlar. Jag trodde inte jag skulle kunna röra mina armar idag eftersom det brände rejält när jag körde biceps igår. Jag skall gå och träna idag med, gymet öppnar kl 10 och då hänger jag på låset. Sen skall jag dra och pumpa min cykel och cykla ut till nåt göttigt ställe och chilla.
Kl 17 kommer lilltjejen hem igen = Glad mamma

Ha en underbar dag =)

Renovering av köket

Nu har jag äntligen grejat i mitt kök och resultatet blev kanon.



Köket före



Och efter... Nya luckor och målat kakel.



Nu är det bara nytt golv som skall läggas och en ny gardin som skall sys. Men tyg har jag köpt. Hittade jätefint tyg på rusta faktiskt. Så jag skall sy hissgardin till mitt sovrum och till köket. Jag är väldigt inne på hissgardiner. Det är så fint.

Lång helg

Hade ledig fredag igår. Underbart gött men fasen vad jag saknar Alicia! Hon är hos sin pappa denna helgen. Normalt så brukar ju fredagkvällen bli slapp när jag är barnledig och sen har jag hela lördagen för mig själv vilket brukar vara gött att få andas ut. Men nu var jag utan henne hela fredagen och hela dagen idag. Mitt hjärta värker av saknad =(

Igår kväll hade jag Jill, Therese, Catrin och Sara på middag. Jag gjorde tacogratäng och toscapäron till efterrätt. Så jävla gott! Vi satt och tjötade till halv två tiden tror jag. Jättekul som vanligt =)
Idag släpade jag iväg min lata röv till gymet. Äntligen! Jag har gått flera veckor och sagt att jag skall köpa gymkort men jag får aldrig tummen ur röven. Men idag så =) Jag gick 5 km på bandet och sen körde jag lite styrka. Axlar, armar och mage.

Kom hem och städade undan efter gårdagens festligheter. Sen en dusch och sen gick jag ut och satte mig med en bok. Men det blåste kallt och var inte så skönt som jag trodde. Så det blev en två timmars tupplur på soffan istället haha.

Imorgon är det söndag och jag har inga planer men Alicia kommer hem på kvällen ♥
Jag längtar....



En nyduschad liten tös för några veckor sen... ♥

Vill ha

Fasen vad jag vill ha en sån här i min hall....

HEMNES Byrå med 8 lådor vit Bredd: 162 cm Djup: 51 cm Höjd: 97 cm

(ikea.se)
Med en välkommen skylt på...

Och lite fina ljus... och nån fin plåtburk..
Och en söt liten ram....


Sen vill jag ha en matta på golvet men jag hittar inga fina långa. Min hall är fem meter lång så det får ju vara en som är hyfsat lång....

RSS 2.0