dan före dan

Idag åker jag upp till dalsland med Sara, Tomas och pojkarna för att imorgon få vara med och dela deras stora dag tillsammans med dem! Jag har fått äran att vara en av Saras tärnor ♥ och om det pirrar i min mage undrar då hur det känns för Sara och Tomas. =)
Som sagt vi åker upp idag till Saras föräldrars sommarstuga så det blir övernattning där några nätter för min del. Ska inte sticka under stol med att det skall bli gött att komma ut på landet några dagar. Ikväll blir det att pimpa festlokalen och fixa allt så att det inte är något för Sara och Tomas att tänka på imon. Mer än att säga ja till varandra! ♥

Jag lovar att återkomma med bilder såklart. Är hemma på måndag igen!
kram på er, och snälla håll tummarna för fint väder!

Presenttips

Om någon vill ha presenttips till lillan när hon fyller år så finns det otroligt fina tavlor härifrån som skulle pryda hennes rum så fint. Det finns massa fina motiv men här är några favoriter..

 



Grilldebut

Idag gjorde jag min grilldebut! Therese, Catrin och Nikita var här och vi grillade kyckling och åt det med sallad. Galet gott var det. Jag är stolt över min grilldebut om man räknar bnån liten bit som visst inte var helt klar (oops). Men vi hann se det innan vi käkade det..



Alicia busar med Nikita



Therese stod för spex haha



Varför står mitt barn upp vid matbordet?!?

16 kilo kärlek











Att den här lilla (inte så liten längre) kan ge så mycket kärlek och lycka är galet. Jag har sagt det miljarder gånger och jag säger det igen; Man vet inte vad kärlek är förren man får barn!
Nu har lillan börjat ösa kärlek över mig också. Mamma jag älskar dig säger hon. Jag älskar dig med svarar jag!
Häromdagen frågade jag henne:
-Hur känns det när man älskar någon?
-Det känns bra, svarade hon. Sötis!

Semester!

Äntligen semester! Första dagen idag. Jag har lillan hela veckan och skall njuta av varje sekund! Ta igen förlorad tid och bara vara. Idag har vi lekt med Astrid. Både ute och inne. Alicia var hur trött som helst när vi kom. Jag hade tänkt en tur till plaskis efter middagen men vi chillade i soffan istället. Är det semester så är det =).
Det skall bli så skönt att bara vara hemma i sommar. Om 12 dagar så gifter sig min barndomsvän och bästa vän Sara och jag har fått äran att vara en av hennes tärnor. Jag ser så fram emot bröllopet och är så glad att hon har hittat mannen i sitt liv! ♥

Imorgon skall vi träffa Carro och Donya. Det var verkligen inte igår =)



Sötfia ♥

RSS 2.0