Fotbollsfrun

Jag har tidigare läst fotbollsfruns blogg. Jag tyckte att hon skrev roligt och hade alltid var på tal när folk la dumma kommentarer. Men nu måste jag fan säga att hon är en sån jobbig jävla kossa!
Hon födde barn i september och givetvis handlar ju bloggen mycket om hennes bebis. Inget ont i det, det göt ju min blogg med. Men efter bebisen så handlar bloggen om att hon ammar här och där högt och lågt. Vem fan bryr sig? Hon tror att hon är häftig när hon ammar på NK. Seriöst!? Lever hon på 70-talet eller? Tror hon att folk blir förnärmade och bryr sig när en kvinna drar fram sitt bröst för att mata sitt barn?
Trilla ner på jorden Malin tuttfia Wollin!

Kolla in filmklippet på den sidan


Kommentarer
Postat av: jull

hihi om jag ska va helt ärlig så blir jag ganska äcklad om nån trycker upp ett stort svullet bröst i mitt ansikte när jag sitter på ett fik och dricker mitt kaffe i lugn och ro. efter sådana upplevelser försvinner bröstens erotiska känsla rätt rejält ett tag! är väl antagligen för att jag inte har några barn och inte kan sätta mej in i situationen. jag tycker de tillhör normal uppfostran att kolla läget me omgivningen innan. på samma sätt som jag gör innan jag drar upp en macka på lektionen eller tänder en cigg på en uteservering.

hade en jätte diskussion om detta på folkhögskolan där kommentatarer som barnen måste ju få äta varsomhelst, kom fram. visst men jag menar man drar ju inte fram ett bröst i lindex kön, jag får inte äta glass där heller, klagar jag?

öööö vad jag försöker säga e att förutom att "fotbollsfrun" e så jävla jobbig och högljudd så har hon nog missuppfattat, att amma under en middag e inte provocerande, men att göra de på hennes sätt tyder mest på dålig uppfostran...

jao där fick jag sagt de...

2008-11-13 @ 12:14:53
URL: http://jullbull.blogg.se/
Postat av: jull

ge mej lite bilder så kan jag fixa din blogg i helgen om du vill!

puss

2008-11-13 @ 12:15:26
URL: http://jullbull.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

haha så klockrent skrivet =)

2008-11-13 @ 14:52:14
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: anna

tack jull jag mailar över några bilder hjärtat!!

evelina: e det inte sant så säg??

2008-11-13 @ 16:34:51
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Sara

woh! vem fan e bruden, shit va hon verkar skum asså, känns lite "mediahora"

2008-11-13 @ 17:09:37
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: anna

eller hur. människan har tre barn kan jag tillägga också... hon e tilssammans med nån i kalmar FF och nu tror HON att HON har tagit sm guld

2008-11-13 @ 20:51:01
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tror faktiskt inte att hon är ute efter att upplysa om sitt ammande då hon driver en rätt provocerande blogg. Hon är ute efter att skapa reaktioner och det lyckas hon ju uppenbarligen med! =) Fin blogg och supersöt dotter!

2008-11-21 @ 10:48:05
URL: http://annaeleonora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0