Torsdag

Godmorgon!
Inatt har jag sovit så dåligt! Febern har gått upp och ner och jag har svettats och frusit om vartannat. Detta suger verkligen! Halsen är fortfarande katastrof. Det enda bar med detta är att man kanske droppar nåt kilo eftersom jag inte kan äta. Fast istället blir det ju glass och det har väl ingen människa blivit smal av?

Nu skall vi försöka få Alicia att sova hela nätterna. Hon behöver faktiskt inte äta på natten. Vissa nätter klarar hon sig utan mat så då finns det ju ingen anledning att äta dem andra. Inatt vaknade hon och jag bytte blöja på henne. Tyst och mörkt. Sen la jag henne igen och hon va ledsen en stund och då gav C henne lite vatten istället för välling. Hon var lite sne efter men somnade efter en halvtimma eller nåt. det gäller att vara hård. Ju mindre dem är desto lättare att skapa rutiner.

Idag är det babysim men vi hoppar det.. C skulle bada med henne men jag orkar inte sitta inne i ett varmt fuktigt badhus med feber. Det finns chanser till återbad på söndagar så vi kan ta igen den gången vi missar en söndag istället.

Hoppas ni får en härlig dag!



Kommentarer
Postat av: jull

krya på dej gumman!

2008-11-06 @ 10:21:35
URL: http://jullbull.blogg.se/
Postat av: jull

krya på dej gumman!

2008-11-06 @ 10:21:44
URL: http://jullbull.blogg.se/
Postat av: Emelie

jag gick ner 4 kg på diplom-is :) å då åt jag 5 glassar om dagen ;) i 5 månader

2008-11-06 @ 16:20:12
URL: http://mammaemlan.blogg.se/
Postat av: anna

ojdå!!

2008-11-06 @ 16:48:13
URL: http://pann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0