Tanter på galej

Jag och Sara var ju som ni läste på konsert igår.
Vi har varit vänner hela livet och delat typ allt tillsammans kan man väl säga. Fjortisfyllor, tårar över killar, roliga minnen, jobbiga stunder, glada stunder. Det är underbart att ha en vän som vet allt om en och som man vet att man kan ringa när som helst och vice versa.
Igår när vi var ute slog det nog oss båda att fasen, vi börjar änna komma upp i åldern haha.
Det började redan på vägen från restaurangen till Lesebergshallen. Vi var proppmätta och undrarde varför vi hade köpt ståplatsbiljetter och inte sittplats. Hur tänkte vi där?
Sen, i kön för att komma in i Lisebergshallen. Den var typ kilometerlång. Innan vi ställde oss i kön man kan nog säga att medelåldern var... 15 kanske. Oj oj tänkte vi och irreterade oss över folk som stod och rökte (Sara är iofs gravid till vårt försvar) Just det, tant Anna köper öronproppar också och chockas över att det kostar TRETTIO kronor. Sara kallar mig kärring haha.
Väl inne i hallen så ställer vi oss långt bak. Vi är inte här för att titta. Nej, vi är här för att lyssna. Sara belagar sig över att hon inte köpte öronproppar. Just det. Sara har dessutom väskan full med mat eftersom hennes gravidillamående slår till lite närsom. Saltiner, bananer och äpplen. Sin dricka fick hon inte ha med sig in. Tung väska för henne med andra ord så jag avlastar henne genom ta mina handledsskydd som hon lånat och har med sig. Haha kärringvarning.
Första bandet som gick på (stor och Carlito) va heeeelt värdelösa. När de hade spelat och vi stod och väntade på Movits så såg vi att det fanns rätt mycket sittplatser kvar så vi gick faktiskt och satte oss. När kaptenen spelade så var det inte så många som satt ändå.
Movits och Kapten Röd var grymma. Såklart. Kapten är alltid kapten!





Movits





Kapten och Promoe



Tanterna på konsert. En som äter banan och en med öronproppar. Haha.
Tack för igår Sara. Älskar dig! ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

hahahahahaha ljuvligt <3 älskar dig med, gött att man har någon som åldras med en i samma takt=) hahahahaha tack för en dunderkväll verkligen! love

2012-02-25 @ 16:50:21
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: anna

hahahaha <3

2012-02-25 @ 17:46:16
Postat av: Mamma

Ni e la för Goa.

2012-02-25 @ 22:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0