Längesen

Var nu ett tag sen jag skrev..
Har varit i Skåne Måndag till onsdag kväll. Hälsade på Linda, Jimmy och barnen. Underbara barn! Isabelle är hysteriskt rolig och Benjamin är go.. säger inte så mycket men har ett leende som kan smälta berg..

   

Sista bilden är på deras hus. Jag älskar det huset! Det är så fint! Är nu jättesugen på ett hus. Synd bara att man inte riktigt har pengarna till ett. Vill helst bygga nytt också. Lycka till i Göteborgstrakten med dem tomtpriserna liksom.

Vi tog det ganska lugnt. Shoppat lite.. Mest inredning. Gjorde en massa fynd på rea! Det finns mycket mer roliga inredningsaffärer nere i Skåne än här hemma. Eller så är det för att jag hade pengar att bränna.. hehe

     

Lite av mina fynd. Mest stolt är jag nog över oljelamporna (andra bilden) Köpta på duka. Kostade 20 respektive 15 spänn (ordinarie 79 och 59) Blir bra på balkongen en ljummen mörk sommarkväll.
Urnan (tredje bilden) är köpt på ILVA i Malmö. Affär med massa coola grejer. Den passade så bra in i vårt vardagsrum så jag kunde inte motstå.

Vill så gärna på tag på en skänk i Shesam trä. Ingen som har en och sälja eller vet någon som vill sälja?

Idag har det vart helt otroligt väder! Jag och Chrille har varit i Stenungsund vid havet. Träffade hans mormor och morfar där. Det var så gött att bara ligga och njuta i solen och höra havet. Så avslappnande! Kom hem, duschade och gick till Götas och käka pizza och drack gott i värmen! Sommaren är äntligen här.
Lite efter dock...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0