Amazing

Ikväll måste vi ju ändå hittat årets bidrag till Eurovision Song Contest. Danny Saucedo. Amazing.
Grymt bra låt!!!


Tanter på galej

Jag och Sara var ju som ni läste på konsert igår.
Vi har varit vänner hela livet och delat typ allt tillsammans kan man väl säga. Fjortisfyllor, tårar över killar, roliga minnen, jobbiga stunder, glada stunder. Det är underbart att ha en vän som vet allt om en och som man vet att man kan ringa när som helst och vice versa.
Igår när vi var ute slog det nog oss båda att fasen, vi börjar änna komma upp i åldern haha.
Det började redan på vägen från restaurangen till Lesebergshallen. Vi var proppmätta och undrarde varför vi hade köpt ståplatsbiljetter och inte sittplats. Hur tänkte vi där?
Sen, i kön för att komma in i Lisebergshallen. Den var typ kilometerlång. Innan vi ställde oss i kön man kan nog säga att medelåldern var... 15 kanske. Oj oj tänkte vi och irreterade oss över folk som stod och rökte (Sara är iofs gravid till vårt försvar) Just det, tant Anna köper öronproppar också och chockas över att det kostar TRETTIO kronor. Sara kallar mig kärring haha.
Väl inne i hallen så ställer vi oss långt bak. Vi är inte här för att titta. Nej, vi är här för att lyssna. Sara belagar sig över att hon inte köpte öronproppar. Just det. Sara har dessutom väskan full med mat eftersom hennes gravidillamående slår till lite närsom. Saltiner, bananer och äpplen. Sin dricka fick hon inte ha med sig in. Tung väska för henne med andra ord så jag avlastar henne genom ta mina handledsskydd som hon lånat och har med sig. Haha kärringvarning.
Första bandet som gick på (stor och Carlito) va heeeelt värdelösa. När de hade spelat och vi stod och väntade på Movits så såg vi att det fanns rätt mycket sittplatser kvar så vi gick faktiskt och satte oss. När kaptenen spelade så var det inte så många som satt ändå.
Movits och Kapten Röd var grymma. Såklart. Kapten är alltid kapten!





Movits





Kapten och Promoe



Tanterna på konsert. En som äter banan och en med öronproppar. Haha.
Tack för igår Sara. Älskar dig! ♥

Ikväll


 

Jag ikväll. Hungrig och laddad för Kaptenen och Movits!

Estelle Silvia Ewa Mary

Så otippat men fint!

12-02-24

Godmorgon soliga fredag!

Jag har sovit som en kratta inatt. Vaknat en gång i timmen typ... Ont i ryggen av att ligga ner så många timmar. Annars känns ryggen lite bättre. Är mest öm där hon masserade. Men jag kan iaf böja mig ner nu. Framsteg.
Har precis fått i mig lite frukost. Idag är planen att ta en promenad och att dammsuga här hemma. Det har totalt förfallit de senaste dagarna. Fönstrena jag putsade förra helgen börjar bli skitiga igen. Helt otroligt.

Ikväll skall jag och Sara gå på Kapten Röd och Movits som spelar i Lisebergshallen. Längtar! Det kommer bli grymt! Vi ska ut och käka först. Jag älskar att gå på restaurang! Jag tror det blir Taras på södra vägen.



(bild)

Igår var jag och lämnade blod på Sahlgrenska. Jag anmälde mig som blodgivare i somras och har nu varit och lämnat 2 gånger. Det känns jättebra att kunna hjälpa de som behöver. Har även bestämt mig för att anmäla mig som donator. Varför inte liksom. Jag behöver inte ha alla organ och vävnader med mig ner i graven. Det är bättre att kunna rädda liv!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Kerstin

Jill, Therese och Catrin. Kommer ni ihåg denna dockan som Alicia fick av er när hon fyllde ett?



Den dockan har varit omtyckt från första stund men har under de senaste månaderna blivit mer eller mindra lillans andra halva. Hon har fått namnet Kerstin.

 



Välkommen lilla prinsessa!





































Vilka underbara nyheter att vakna till. Att vi har fått en ny prinsessa i landet. Grattis till Victoria och Daniel.

(bild)

Helvetes rygg

Jag har ända sen jag bytte avdelning på jobbet kännt hur jag börjar få mer och mer ont i min rygg. Igår hade jag ännu mer ont och idag har ryggen varit åt helvete. Vid 12:30 gav jag upp och gick till syster på jobbet. Kl 13:45 fick jag en tid hos sjukgymnasten jag har varit hos tidigare, Hon masserade på vänster sida av ländryggen och jag är så spänd så det liknar ingenting. Hon satte även någon värmande och smärtstillande tejp som visst skulle hjälpa lite. Hon tyckte att jag skall stanna hemma resten av veckan så så får det bli.
Vi bokade dessutom tid för akupunktur 2 gånger i mars månad. Ger det resultat så fortsätter vi med det.
Funderar på att dra igång rehab. Jag måste byta avdelning. Detta funkar inte....


Att leka

Alicia har börjat med väldigt mycket.. hur säger man... imaginary games. Typ att hon är mamma, jag skall vara farmor (alltid) och att hennes dockor är barn och bor hos oss och jag skall passa dem och hela den biten. Hon älskar att klä ut sig och har en väldigt livlig och bra fantasi. Från igår så har hon även börjat döpa om sig. Igår kväll var jag tvungen att kalla henne Cissy och idag heter hos visst Isabelle. Kalla mig tråkig men jag tycker verkligen inte att det är roligt att leka såna lekar haha. Nu vill hon att jag skall laga mat till henne här (leka). Jag får slita mig... Ibland får man offra sig ;)

 

Här är hon igår kväll... när hon var Cissy. Den snygga outfiten består av en kjol på huvudet. Två tröjor upptill. Tights och en tröja som kjol. Reflexväst ovanpå det och ett par av mina trosor runt halsen. Och just det. Sina vingar på ryggen också.

Fantastiskt sött ♥

Gårdagen

Jag och Tess hade pratat om att ta med flickorna och se på Mästerkatten med flickorna och sen ha en sleepover. Men vi fick ställa in. De var krassliga och Alicia hostar ju fortfarande. Den börjar dock bli bättre nu.
Så jag och Alicia bokade in en dejt med mamma/mormor. Vi träffade henne och åkte till Frölunda Torg och kikade runt lite. Alicia var jätteduktig trots att vi sprang in och ut i butiker i två timmar. Nästan inget gnäll. Sen tog vi en fika.



När vi var nöjda med vår shoppingtur (jag var väldigt nöjd med min nya klänning och mitt gröna skärp) åkte vi hem till oss och jag fick hjälp av mamma med att putsa mina fönster. Hallelujah! Inte en dag för tidigt. De var så jävla sketna så jag såg knappt huset mittemot haha. Men nu är det rena och igår kväll kunde jag till och med kolla ut och se att det regnade. Utan att resa mig ur soffan. Lyx! Tack för hjälpen mamma. ♥ Sen gick vi ut och käkade här i Majorna. Mys.



Ja, ni ser nog vilken ruta som är putsad...

Idag skall jag och lillan åka och hälsa på Ewa och Herkules och bli bjudna på middag. Underbart!
Hoppas ni får en bra dag!

Färgklick

Köpte en ny klänning igår på Monki. Jag är kär! Älskar vårens färger. Grönt, blått och orange... Love it!

Piggare

Idag är lillan piggare. Ingen feber. Hon hade 38,3 igår kväll när jag la henne men hon fick ingen alvedon och natten har varit sval iaf. Hostan däremot är ju sänd från helvetet...
Men vi ska ta oss ut lite idag. Det blir ett besök på sjöfartsmuseet. jag vill så gärna att vi kan träffa Tess och Melissa imorgon så jag får köra ett litet test med lillan idag för att se vad hon orkar. Jag pallar inte sitta hemma heller. Blir ju smått bäng...

 

Vi idag
 

Bara virus

Det är bara en virusinfektion lillan har åkt på. Igen. Läkaren lyssnade och sa att lungorna lät bra och de tog en sänka på henne. Helt normal. Fick en hostmedicin utskriven iallafall. Alicia var lite ledsen efter sticket i fingret så vi gick och hyrde en film. Hon valde Askungen 2. Mysig film, jag somnade dock haha.

Imorgon skall jag jobba igen. Alicia ska till sin pappa. Vi är lediga på fredag så det blir bara en dags jobb. I helgen har vi planerat bio med Tess och Melissa och att de sen skulle följa med hit och sova över men vi får se hur det blir. Jag hoppas att lillan blir frisk tills dess...


Läkarbesök

Jag väntar på samtal tillbaka från Vårdcentralen. Lillan hostar utan att överdriva var femte minut och har gjort så hela natten. Vi har nog varit vakna sen 4 tiden nånting. Nu får de ta en ordentlig koll på henne. Stackarn. Febern håller i sig också. 39,9 igår kväll och den var minst lika hög inatt....
Hon är pigg som en lärka efter en dos alvedon kl 6. Jag är ett VRAK minst sagt.

Ganska glad att inte vara på jobbet idag. Idag är dagen så företaget som gjort 25 miljarder i vinst börjar göra sig av med anställda. Sara är en av de som får gå idag och det suger kan jag säga. Visst vi kommer ju alltid hålla kontakten men det suger att inte ha henne där varje dag framöver. Jag kan ju lätt säga att det är det har ju verkligen gjort det lättare att gå till jobbet. En som vet exakt hur man tänker och som delar samma tankar om folk haha. En blick räcker. Därför behöver vi inte snacka skit haha.
Sara, du kommer vara fett saknad. Min plommonsnippa! ♥


Sjukdag

Lillan vaknade kl 2 inatt och sa:
-Jag kan inte sova ordentligt.
Kände på henne och stackarn var jättevarm. Feber. Hosta. Igen. Helt otroligt. Hon har haft hosta den lucia. Med undantag för en veckas uppehåll innan den kom tillbaka nu i helgen. Vi har varit hos läkare och de har lyssnat på henne och hon låter fint. Det är la bara så att hon drar på sig virus efter virus hela tiden. Stackarn.

Vi har iaf fått spendera alla ♥ dag tillsammans. Alicia du är det finaste jag har!




Slappfis i soffan just nu







Men tidigare idag både pärlade, ritade och pusslade vi.

Längtar



Å vad jag längtar efter lillan nu....  ♥ 2 timmar kvar

Stolt

Jag gick till gymet imorse. Sprang 4,5 kilometer och gick 0,5. Började med att springa 2,5. Gick 0,5 och sen sprang jag resterande 1,5. 5 kilometer sammanlagt. Heja mig! Snart springer jag alla 5 i ett kick och sen ökar jag på. Jag längtar till våren när jag kan springa ute. Helt plötsligt har det blivit roligt att springa.
Och ännu roligare blev det när jag idag köpte en blus i storlek 38. Jag är stolt över mig själv!
Tränade axlar och bröst också. Och sit-ups.





Uppe med tuppen

Asså, att man vaknar hysteriskt tidigt när man kan sova hur länge man vill måste vara ett tecken på att man börjar bli gammal. Eller? Jag somnade runt 1 tiden igår. Har sovit jätteoroligt men ändå vaknade jag 7:30. Men jag ser det positivt, det blir en lång härlig ledig dag!

Igår kväll var Sara här och vi kollade på Melodifestivalen. Bra låtar som gick vidare fast jag hade ju hellre sett att fantastiska DiLeva hade gått vidare istället för mini Dalle (Ulrik). Har ni sett att han ser ut som en ung Peter Dalle haha. Jag och Sara höll på att skratta ihjäl oss här.
Det var mys med sällskap ♥

Idag ska jag dra och träna. Jag blev så glad när jag ställde mig på vågen igår. Så som jag väger nu har jag inte vägt sen Alicia föddes. Det är inte många kilo kvar nu. Men det är de sista kilona som är sega. Jag har satt som mål att gå ner 0,5 i veckan nu. Minst.

Sen tänkte jag faktiskt ta en promenad till Haga och in till stan också. Har sett en klänning på KappAhl som jag bara måste ha. Har gått och blivit kär i kläder från Twist and Tango och de har en butik i Haga som jag tänka kolla in lite nogrannare idag. Kanske slår min faster en pling och träffar henne över en kopp te om hon är hemma =)
Ikväll kommer lillbajse hem =)


Jag måste

Alltså jag längtar ihjäl mig efter New York. Jag hade ju planer på att sticka till USA i vår i 10 dagar och hälsa på familjen jag jobbade för men jag har lagt ner de planerna. Dels för att min före detta host-mom inte har så mycket till övers för gästvänlighet. Skriver att du har ett rum här det vet du. När jag sedan kontaktar henne med frågor om var de bor nu, om jag kan ta mig till Philly och NY lätt med buss eller tåg, om hon kan vara ledig något, då får jag inte ens ett svar. Den bruden alltså...

Men. Nu har jag kommit på det. Jag vill åka en weekend till New York. Bara New York. Typ en torsdag till måndag. Shoppa tills jag stupar. Vem åker med mig. Sara, jag vill att du och jag ska åka. Fattar du vad underbart vi hade haft det!


Precis som det ska vara!

Jag köpte ett par Sorel kängor från Ellos för ett tag sedan. I september eller oktober tror jag att det var. Men jag har inte börjat använda dem förrän det slog till och blev sviiinkallt de senaste veckorna. Det stod att skorna ska klara upp till -32 grader. Något som inte har stämt kan jag säga. Mina fötter var iskalla. Precis lika kalla som i mina andra fodrade skor.

Jag skrev till Ellos och frågade hur det funkade med retur osv eftersom skorna är både använda och det är några månader sen jag köpte dem. De var ganska dyra så jag har ingen lust med att pengarna bara kastas i sjön liksom.
Jag fick ett trevligt mail tillbaka att det är bara att skicka tillbaka skorna och vilken returorsak jag skulle ange.

Det där kallar jag bra service! Och just därför var jag tvungen att beställa lite nya kläder haha.

Aaaaah

Ledig fredag. Fasen vad underbart! Tyvärr kunde jag inte sova jättelänge.. vaknade halv åtta typ. Men jag låg kvar i sängen och glodde på TV. Lillan är hos sin pappa.
Idag ska jag städa här hemma. En ordentlig städning tänkte jag. Tvättid har jag också. Ikväll känner jag för att gå ut. Det var så längesen! Känner även för att träna. Har verkligen fått energi till träningen igen. I love it! Körde indoor walking både i onsdags och igår. Hello hurtbulle.

Hoppas ni får en bra fredag mina vänner!


Arg

Idag gjorde jag sista dagen på min före detta avdelning på Volvo Lastvagnar. De skall ju takta ner och jag har blivit förflyttad bla bla bla.
Man kan ju då tycka att ens chef borde komma och typ säga tack, bra jobbat det här året. Lycka till med det nya och hela den biten. Vad fick vi på mötet imorse? Jo vi som skall byta fick höra:
- Ni som byter flöde imorgon, jag vill ha in era skåpsnycklar och stämplar idag.
Jag kollade upp om vi fått nya skåp på nya avdelningen och det har vi inte. Så jag sa till min chef att jag ger inte tillbaka min nyckel förren jag har fått ett nytt skåp. Vart fan skall jag ha mina värdegrejer? Då fick vi ha kvar skåpen till den 15e februari. Sedärja...

Tror ni att hon kom och sa hejdå till oss sex personer som skall byta avdelning? Nope. Inte ett ord. Jävligt dålig stil. Det var inte bara jag som var sne på henne. Jag har tyckt bra om min chef. Tills för några veckor sen då det har kommit fram mer och mer att de som är bundis och fjäskar för henne är de som får alla förmåner.
En favoriserande chef är ingen bra chef. En chef som vill vara polare med sina anställda är heller ingen bra chef.

Ledsen för jävligt tråkigt inlägg, men jag är rätt sne och besviken på henne. Och det kommer hon nog få höra tror jag....

Lugn kväll

Ikväll är jag inte riktigt lika energisk som jag var igår hehe. Alicia kom till mig ikväll efter ett par dagar hos sin pappa och nu är hon hos mig tills på onsdag kväll. Mys. ♥
Vi käkade thaimat till middag. Sen kom vi hem och lekte lite. Läste några böcker och spelade spel. Sen fick hon titta på lite barn tv innan det var läggdags. Hon somnade som en stock i sin säng kl 19. Imorgon ringer klockan vid 05:00. Jag skall jobba på lördag. Lite som skall grejas med på jobbet. Alicia skall vara hos mamma och pappa.
Nu skall jag fortsätta slökolla på lyxfällan...

Go träningsvärk har jag idag förresten. Jag märker enorm skillnad på min kropp. Jag har ca 4 kilo kvar tills jag har nått min målvikt =) Nu ska de bort!


Hurtbulle

Det var jäddrar i min låda vilken energi jag har gått och fått. Jag gick direkt till gymet efter jobbet. Cyklade en mil och sen körde jag core en timma. Det var första gången jag provade på core. Fasen vad svårt det var. Balansen e la sådäääär...
När jag kom hem slängde jag i fyra maskiner tvätt, diskade, duschade, åt middag och nu skall jag bädda rent i sängen och hämta tvätten. Det blir nog natta rätt tidigt ikväll tror jag.
Men hurtig känner jag mig minst sagt!

RSS 2.0