Rosa bandet

Oktober är ju rosa bandets månad. Det är då vi köper rosa bandet för att stötta forskningen för bröstcancer i Sverige.
Så gå nu till Apoteket eller Lindex (de största återförsäljarna) och köp ett rosa band för en tjuga och stötta så att forskningen och vården kan gå framåt!

Det skall i alla fall jag göra!

Man kan även sms:a ROSA till 72900 och få ett digitalt rosa band till mobilen för en femtiolapp.

Korallbröllop

GRATTIS
Idag har mina föräldrar vart gifta i 35 år!
Grattis på bröllopsdagen! Starkt jobbat!

Puss å Kram


UT MED KNUT

sitter och inväntar IDOL resultatet... Jag gillar ju Evelina, vill att hon skall gå vidare.
Men jag gick in på GT.se och kollade för där kunde man rösta (tänkte att det kan ju vara kul att se vad andra folk har röstat.)
MEN DÅ VILL MAJORTITETEN SE KNUT I FINAL!

Hallå KNUT SKA UT! Gammal avdankad alkis på 37 bast. vad har han för karriär liksom? Kändisar brukar ju bli missbrukare inte tvärtom. Han har fått det hela om bakfoten den däringa Knut.
Nu ser jag att han leder på Aftonbladet också! Va fan svenska folket! Jävla sympatiröstning!
Knut ska ut! Ikväll! Annars åker min TV ut!

Nu måste jag gå och rösta...

Älskar dig

image82

Amerikanskt...

Ååååå vad jag saknar USA. Satt precis och tänkte på dem amerikanska julgranarna som är grymt mycket snyggare än våra fula glesa svensson granar. Jag tror deras granar heter "Klippgran" (har suttit och letat på nätet en stund här)
Minns Don och Pat (mormor och morfar) Dem hade 2 julgranar i deras hus. Dem var så jäkla fina! Och våran gran var inte ful den heller men Pat slog den med hästlängder! Allt är så mycket finare i USA. Husen (nu menar jag inte skyskraporna utan bostadshusen) Och julen.. Herregud. Maffigt är ett bra ord för att beskriva det.

Undra vad det är för fel på mig, sitter och drömmer om julgranar? haha, julen gillar jag men jag HATAR snö. men det är ju en ganska bra kombination när man bor i sverige, jag menar, när hade vi en vit jul här senast?
Om jag inte minns fel så var det varmare på julafton än i juni månad förra året (i alla fall i göteborg)
Känns ju normalt...

ho ho ho

shopping

Vart på stan med Carro idag. Träffades och gick lite i affärer. Fick äntligen tag på den efterlängtade Adidas tröjan som jag letet febrilt efter. Den är min födelsedagspresent av Chrille. Tack älskling! I love it! och dig med ;)
Fastnade nåt så extremt för en blus på indiska när jag var där i tisdags. Så den var jag ju också tvungen att ha. Helt underbar färg. Av snälla Carro så fick jag en fin väska i födelsedagspresent! Tack. Gud vad het jag kommer bli med min gröna blus och gröna väska. Het som Lava!

Här är dagens erövringar!

           

Sen blev det middag och te på Condecco. MysPys. Kul att träffa Carro.


Brandman

Det sexigaste och manligaste yrket som finns måste ju vara brandman. Hjältar och inte rädda för nåt (verkar det som i alla fall) Jag tycker att Chrille skall utbilda sig till brandman, det hade passat honom. Äventyrligt och inte monotomt för fem öre. Så hade han kunnat rädda mig också om det händer något (jag som är så rädd för eld)
Fast tänk vad jobbigt att ha en kille som e på jobbet och man vet inte vad som kan hända liksom..
Samtidigt hade han kanske tjänat lite mera så hade jag kunnat vara hemmafru. Det hade vi båda gillat (speciellt jag, det är mitt drömyrke)

   

Mamma

Jag har världens bästa mamma. Hon finns alltid där för mig när jag känner mig nere. Hon bryr sig om mig och har i hela min uppväxt (och mina syskons) prioriterat oss först. Det är precis en sån mamma som jag också vill bli!
Mamma, du är min förebild. Du är bäst!



image70

Ps. Min pappa är inte fy skam han heller.

IDOL

Killarnas tur ikväll att sjunga. Asså, i år är alla så fruktansvärt bra! Förstår inte hur man skall kunna utse en favorit! Jag gillar ju Andreas nåt så in i bomben. han verkar så härlig. Lite bonning och helt lost bland kameror och spotlights. Och som dem sa ikväll, som ett barn på ett nöjesfält som bara suger i sig allt han ser och lär.
Se bara så bra han är:




Sen diggar jag Christoffer också.. och Daniel (sveriges andra DiLeva). å Sam e bra.. Herregud hur skall man kunna välja? Kommer bli en hög telefonräkning denna hösten =)

Sitter just nu och tittar på Mia och Klara, en serie på kanal 1 med Mia Skäringer och Klara Zimmergren. helt sjukt roligt. Kolla in den någon dag. Skadade människor. Precis min slags humor.


FUCK OFF

det var allt för denna gången

Trött...

Å vilken härlig lugn och skön dag vi har haft idag. Tvättade i morse, mindre kul. Har tagit det lugnt hela dagen. Slappat vid TV:n. Skulle gå och handla middga, hade tänkt göra ärtsoppa och pannkakor. Men när vi passerade pizzerian så kom Chrille på den geniala idén att köpa pizza istället. och jag var inte sen att hänga på. MEN... jag glömde säga utan champingoner! Så hem kommer vi, hungriga och jag upptäcker att hela min inbakade Ciao Ciao ser ut och smakar som ett champingon fält.. Katastrof...

Sen kom det en söt liten tjej som sålde jultidningar. Hittade lite roliga saker. Hon blev så glad att vi handlade. Hon hade gått i mammas och pappas område förra året och sålt. Av 164 hus så var det bara mamma och pappa som hade köpt. Vad fan är det med folk. Snåla jävlar som inte ens tar sig tid att titta. När det står en liten tjej som lägger ner tid och energi för att samla ihop till en premie.. vem kan säga nej liksom? Känns som jag har gjort dagens goda gärning.

Kollade på IDOL. Hur fasen knde hon den där Hanna (mörka tjejen som ser ut som en kille) gå vidare? Hon messade upp texten och fuckade allt totalt. Blir förbannad...
Sen var det grannfejden.. herrejesus.. barnungar. Sa till Chrille att vi kanske borde bo kvar i vår hyresrätt. med risk för att få såna idiotgrannar menar jag. Seriöst, bråka om att klippa en häck.. Barn svälter i Afrika, men en häck känns ju viktigt att bråka om...

gjorde chokladpudding. ååå det var så gott. Yum Yum. La banan i min. mycket gott...

är trött och vill sova..
ZzzzZz

Myggan

var det någon i detta avlånga land som kollade på Filip och Fredriks nya animerade serie Myggan igår? Rolig var den men lite hoppig kanske. Så om ni missat så går den på onsdagar på Kanal 5. Sevärt!

Kommer ihåg när jag var liten så fanns det ett barnprogram som hette Myggan.. Inte likt detta för fem öre men då dög det.. =)


onsdag

shit vad jag är dålig på att blogga..
så, vad har hänt sen sist då? I lördags var jag och Chrille i Varberg. Vi hälsade på hans kompis och åt på hans Thai restaurang. Yum yum. Så himla gott. Var där hela dagen typ. Tog en tripp till Den lilla hålan Tvååker för att visa Chrille vad det var för en håla jag gick i gymnasiet. Åkte till Munkagård också och kollade. Såg sig likt ut. Har aldrig tänkt på hur mysigt det är där. Stora trädgårdar, parker. Värsta idyllen ju. Synd att det luktar skit överallt bara. =)
Efter vi vart där så åkte vi till havet, men eftersom det i lördags blåste full stormstyrka så fick vi sitta kvar i bilen och njuta av utsikten. Inte fel det heller. Dags att acceptera att det är höst.. och ingen är gladare än jag!

         

så mycket blåste det. Fjärde bilden är på fästningen och den sista är på mig i bilen.

I söndags var jag Mamma och Ewa i Mölndal på museum. Dem ställer ut grejer från 50 talet och tidigare. Fanns massa roliga saker att titta på. massa saker jag skulle vilja ha. Mycket roligare att ha såna saker än saker som massproduceras idag. Sen tog vi en fika och jag köpte Chai te. Mmmm jag tror jag blivit beroende!


Igår började desperate housewives. Jag satt som bänkad efter jobbet, hade spelat in det! Finns ingen bättre serie. givetvis avnjöt jag det med en kopp Chai te. överraskande va?
Nej, nu skall jag ringa min kära faster. Är så lättad att det gick bra för henne.

See ya, don´t wanna be ya!

Apologize



Tack snälla "Eddan" för att du förklarade för mig hur man läggaer in ett video klipp! Verkligen rart utav dig!! Respekt!
Mer såna människor åt folket!

Jag lyssnar på just nu..

Timbaland feat One republic - Apologize


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm not afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah yeah
I said it's too late to apologize, a yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...


Lyssna på denna låten ( har tyvärr inte lyckats klura ut hur man lägger in låtar här)
Den e otrooooligt j***a bra!
Tim är ett geni!

andra dagen som halvvägs till 50...

nej, så illa är det inte... det är bara alla andra som håller på och tjatar, shit, e du 25? gud vad gammalt.. ööö. vad är då 40 i deras ögon? Döden eller? Jag känner mig inte en dag äldre än vad jag gorde igår.
Firade ju min födelsedag i lördags. Då var släkten här. Fick en jättefin köksmaskin som jag hade önskat mig och en lergryta, som jag också hade önskat mig. Av min darling fick jag en tröja, jättefin men för stor och presentkort på Gildskolan (Beautyschool) Har redan bokat in mig på en ansiktsbehandling  mitten av november. Härligt!

Av Chrilles mormor och morfar fick jag en ram med kort på Chrille när han var liten. Så roligt för han har inga kort själv!

Så igår då på den stora dagen fick jag äran att sitta på axxesakuten med min älskling som åkte på ett ryggskott för andra gången i år (första gången var efter Linda och Jimmy var här från skåne i februari och vi hade vart och bowlat) Åkte och skulle byta tröjan jag fick av han, men hittade ingen ny så jag fick pengarna så kan jag köpa något annat. Vi var och käkade lunch i Kungsladugård. Sen åkte jag och träffade Carro på Backaplan. Köpte 2 tunikor, present till mig själv. Det var ju trots allt min födelsedag (alltid bra att ha något att skylla på när penga ångesten kommer krypande) Vi strosade lite där sen åkte jag hem och Mamma Pappa och Johan kom hit på en fika. Roligt att få lite besök på sin födelsedag i alla fall!

Har varit lite dålig på att blogga det senaste. Skall FÖRSÖKA bli lite flitigare. Måste börja bäre med mig kameran vart jag än går.. roligare när man kan lägga in bilder också!


25

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!

bloggar mera sen

RSS 2.0