Godmorgon soliga tisdag!

Idag skall jag och lillan hem till Carro och Donya och hälsa på. Det var så längesen vi sågs och umgicks. En snabb i söndags bara, men det räknas knappt. Så idag skall vi götta oss i solen. Alicia och Donya får bada i badbaljan!

Ha en underbar dag!


Ps. +++220000000000000000000000000000000000000000000000000000,
1

510
418
21,,,2  
Hälsar Alicia

Mammas hjälpreda



Hon vet iaf hur det skall gå till. Det tar lite längre tid bara hehe. Mammas hjälpreda!

Måndag

Shit vad varmt det var inatt! Jag kunde inte somna, fick öppna två av tre fönster i sovrummet men det hände absolut ingenting. Idag fick jag svomorgon till klockan 9. Det var riktigt gött. Vi skall åka till sisjön och bada men Chrille la Alicia för en stund sen för hon bara gnällde och hade sig. Separartions ångesten börjar även komma tillbaka. Igår här hemma så kunde jag inte göra någonting. Inte lämna hennes sida för då började hon gråta helt hysteriskt. Antar att hon håller på att lära sig så mycket nu så då känns världens stor och skrämmande. Stackars liten...

Jag hoppas att lilla familjen vaknar snart så vi kan åka. Nu skall jag gå till affäten och köpa vaniljyoghurt så ska jag göa smoothies till oss att ta med till stranden. De gillar lillan.

Ha en härlig dag!



På väg hem från Öckerö igår. Är det inte fint?
Jag hade bara lilla kompaktkameran med mig. Så bildkvaliten är inte att hurra för.

Slicka faten

Så här gör Alicia när hon har ätit upp all vattenmelon på tallriken.





ska icke spilla en droppe!





Jättegott var det hahaha!

En dag på stranden

Idag åkte jag, lillan, malin och mamma till Öckerö för att sola och bada! Vattnet var jävligt kallt men jag doppade mig en gång. Alicia däremot älskade att vara i vattnet, hon gick ut (när jag höll i henne) så hon hade vatten ända upp till armhålorna och hoppade och gotta sig. Sötis.
Det var jättefint på öckerö, verkligen! Göteborgs skärgård är så fin så det är helt sjukt! Jag älskar att vara ute på eller vid havet. Dock tycker jag att det är äckligt med saltvatten haha. Och där vi låg idag så luktade det skit av allt tång. Men annars var det bra :P



Det var inte jätte populärt att sitta ner i vattnet. Bara hålla handen och gå helst.



'

Min snälla fina tjej som satt så fint under parasollen och tuggade på sitt smörgåsrån. Man kan verkligen ta med henne överallt utan problem. Du är bäst Alicia. Mammas hjärta!



Jordgubbar är gott



Det var en trött och varm liten krake i bilen på väg hem.

Alicia somnade i bilen på väg hem och fortsatte sova när jag bar in henne. Så vi sov middag i en och en halv timma jag och hon. Sen vaknade jag av ett fiskmås krig utanför fönstret. Dem har nån jävla fiskmås unge och är helt aggressiva. När jag gick från bilen hade jag parasoll skaftet i näven. Jag hade bonkat till fågeljävlarna om dem hade attackerat mig och lillan haha.

Tack för härlig dag Malin och mamma. Och Alicia såklart

Pepparkaka

Japp, fasen vad färg jag har fått dem senaste dagarna! Mitt pigment fick sig en riktig kick när jag var gravid!



Nu är jag nästan neger som Abu sa (ursäkta, men han sa faktiskt så) Brun hy och krulligt hår. =)

Till stranden

Imorgon skall jag, Alicia, min mamma och min svägerska till Öckerö och sola. Bada är la synd att skriva kanske haha. Min svägerska skulle åka så jag och mamma hänger på och lillan är där jag är =). Hon gillade ju att plaska i vattnet i varberg, så länge hon inte blev kall om lilla rumpen.

Idag var jag på öppet hus för Oriflame. Min svägerska säljer. Jag tycker så synd om henne dock, hon hade satt upp massa lappar att folk var välkomna idag. Men det var  bara vi i familjen som kom =(. Stackarn som hon har kämpat! Men som jag sa till henne, vi alla som kom handlade ju iaf. kanske hade det kommit en massa snålrövar som inte hade köpt något. Och då kunde det kvitta!
Jag köpte en parfym som luktar helt underbart gott, en concealer och duschcreme och tvål.
Vi hade trevligt vi som var där iallafall!




Första steg!

Idag tog Alicia sitt första steg. I fyra omgångar! Först här hemma när jag ställde henne farmför mig på golvet och sa Kom till mamma! Då gick det tre gånger. När vi sedan var hemma hos mamma och pappa så tog hon ett steg helt spontant! Wow! Som jag har väntat! Jag tror det dröjer innen det kommer fler, men hon är så duktig! Jag, mamma och pappa klappade händerna och hurrade och hon blev så mallig!
Älsklingen min ♥


Stockholm!

Den 11e till 14e augusti åker jag, mamma och Alicia till Stockholm! Å vad underbart. Jag älskar Stockholm!


Fy

Detta får mig att må så jävla dåligt. Jag blir så ledsen för den stackars babyn som suttit i bilen och säkert skrikit och skrikit av värmeslag. Vad är det för jävla idiot föräldrar? Hur kan man vara så jävla dum i huvudet?
Och den stackars ett åringen i danmark som dog i en bil då..
Fy fan. Jag tänker bara på Alicia och aldrig aldrig aldrig skulle jag utsätta henne för sån fara. Jag kyler oftast ner bilen innan vi sätter oss i den.
Stackars barn.

Godnatt från oss

Sov gott!


Till mig

Jag och Alicia gick ner på stan igår när vi var i Varberg. Jag shoppade =)
Rea på H&M!



En underbar somrig klänning för 98 kr



Två basic linnen. 69.50 st.





Ett par chinos för 98 kr. Höga i midjan och så knyter man dem. Riktigt nice.


Till lillan

Alicia fick ett par jättesöta hängsleshorts igår av Chrilles kompis fru. Dem är precis lagom. Skall se om jag kan fixa så att dem blir lite längre.



Vinsten från tävlingen jag vann hos prinsessan kom hem i brevlådan häromdagen också. Det stod ju mellan den turkosa poch den rosa som jag visade er. Det blev den turkosa!



Så fin! Men det är storlek 86/92 på den så den passar la om ett år haha.

Dagen

Klockan 8 imorse var jag hos Catrin i skolan för att permanentas. Klockan 13 var vi färdiga och åkte till Majorna tillsammans. Jag bjöd Catrin på lunch eftersom hon var så duktig och kämpade med permanenten.
Vi gick en sväng till Tess och åt glass också. Nyttigt Allan haha.

Ikväll är Chrille iväg och lillan sover. Så jag är ensam kan man säga.
Imorgon skall jag tvätta klockan 8:00. Sen skall vi gå till plaskis med lillan! Jag måste se till att smörja in mig ordentligt. Jag gör det alltid men sist glömde jag ryggen. Den e rätt röd nu kan jag säga. Såg på vädret att det skall vara varmt iallafall ända tills tisdag (det var så långt prognosen sträckte sig) Underbart!

Nu skall jag fota lite som jag shoppat och visa er!

Skit samma

Ni får se håret som det är nu.

 

I´m a krullbagge igen and I love it!
Tack Catrin!

Permanenten!

Det blev jättebra och jag känner mig som mig själv igen med mina lockar. Just nu ser det hemsk ut. Helt rufsigt och katastrof så ni får ingen bild förrens det är fixat. Och jag får inte tvätte det på 72 timmar nu.
Så bild kommer på måndag nån gång då.
Håll ut gott folk, håll ut ;)

King of pop

Usch, öppnade internet nyss och fick en chock. Michael Jackson är död! Fy vad hemskt. Endast 50 år gammal. Man kan tycka vad man vill om honom. Men han var ett musikaliskt geni om ni frågar mig.
Vila i frid....


Utflykts torsdag

Idag har vi varit iväg hela dagen! Åkte hemifrån klockan 9:30 i morse och kom hem strax efter 21:00. Vi har varit i varberg! Vi planerade igår att vi skulle åka till havet idag. Sen hade Chrille pratat med sin kompis i varberg och bestämt att vi skulle dit, så då slog vi två flugor i en smäll och tog stranden där nere. Vi var i apelviken och det var en perfekt sandstrand när man har barn. Vi har och hade sand överallt. Alicia var helt täckt haha. Sand i håret, munnen, ansiktet, ögonen you name it! Men hon hade kul.

Jag badade faktiskt! Men helvete vad kallt det var. Jag skojar inte när jag säger att mina ben domnade när jag kom ut till det djupa haha. Helt sjukt. Jag som är en sån badkruka. Alicia var skeptiskt till att bada först. Hon gnällde när hon kände det kalla vattnet. Men när vi hade gått i 3-4 gånger så älskade hon det verkligen! Hon nästan sprang (jag höll henne i händerna så hon kunde gå) och plaskade med fötterna som bara den haha. Sötis. Jag glömde kameran dock =(

Imorgon skall jag permanenta mig! Håll tummarna att det blir bra nu! Jag lägger upp bild imon!
Kram på er!

Ps Helena jag ringde dig när vi var i varberg. Men inget svar. Du jobbade nog. Vi ses en annan dag!

Mamma dotter







Min skatt! Min kärlek! Mitt allt! ♥

Övningsgår

Jag längtar tills Alicia börjar gå. Jag övar massa med henne. Tar med hennes gåvagn ut och här hemma ställer jag henne på golvet och säger "Kom! Gå till mamma". Men hon vågar inte. Jag ser att hon vill. Men hon är väl inte redo än.
Men med vagnen går hon. Springer nästan!

 

 

Sötproppen!


Plaskdammen

Idag kom min kusin Lisa och hälsade på. Vi tog med lillskiten och gick till plaskdammen här i krokarna. Det var skitmycket folk och vamt och gott.
Lillan tyckte det avr väldigt kallt och började gråta när jag ställde ner henne i vattnet (det var faktiskt kallt). Stackarn. Men hon vande sig efter ett tag. Tills jag släppte henne och hon trillade och doppade huvudet haha. Då ville hon inte bada mer. Så då satt vi på filten och Alicia träffade en kompis som hette Edith (Alicia heter Edith i mellannamn). Sen stod hon (Alicia) och tuggade på sin vagn. På ett spänne som verkar väldigt gott.



Badkrukan.



Alicia blir nog som jag var när jag var liten. Jag passade filten när dem andra badade haha.





Sen blev lillan ledsen och ville inte bada mer. Jag värmde henne och vi myste. Sen kissa hon i mitt knä haha. Mys.



Lisa!



Efter plaskdammen gick hem till oss och satte oss på balkongen. Lillan fick bada lite i sin balja också.
Vi hade en jättemysig dag! Tack för besöket Lisa. Det är sååå roligt att du är hemma igen!


Jag ska bli krullig igen!

På fredag skall Catrin permanenta mitt hår! Jag skall vara hennes hårmodell inför hennes examensarbete. Jag har gått och funderat ett bra tag på att jag vill permanenta mig. Jag saknar verkligen mina lockar!
Ååå det skall bli så kul!



Kolla så lockigt det var! I just can´t get over it haha

Söndag

Idag slog lillan upp sina blå klockan 6:20. Konstigt nog så jag var inte speciellt trött, trots att jag somnade efter midnatt igår.Nu sover hon sin morgonlur och det lockade att sova med henne, men jag passar på att göra sånt som jag inte kan göra när hon är vaken. Surfa och blogga till exempel.

Idag skall jag hämta Catrin och vi skall hem till Carro för Catrin skall klippa henne. Jag hoppas att Alicia kan vara hemma med sin pappa för hon kommer krypa bland allt hår och det kommer bli en katastrof! Jag skall hjälpa Carro att passa Donya under tiden hon klipper sig också.

Inatt sov Alicia hela natten utan avbrott. Nu hoppas vi att det fortsätter såhär. Jag tror att vi fortsätter som vi gjorde igår och hoppas på att det blir bra.
Nu skall jag hoppa in i duschen innan trollet vaknar.

   

Ha fin dag!


Lilla fröken storkäft

Idag stoppade Alicia in ett värmeljus i munnen. Det var inte tänt men ändå! Jag hörde att hon började stånka lite och kollade och där satt hon men ett ljus i munnen. Visste att hon inte skulle kunna svälja det men lite panik fick jag allt.

Så ett tips till alla med småbarn, ha inte värmeljus nära dem små.
Det hade jag inte en tanke på att hon skulle kunna stoppa i munnnen. Hon har en hyfsat stor käft vår dotter haha.

Det blev dessa också

Jag fyllde på beställningen jag gjorde på ellos igår. Behöver faktiskt lite sommarplagg. När nu sommaren behagar att komma.







Vad tycks?


No lifer

Är det bara jag som är en sån no lifer och sitter hemma på midsommarafton?
Statusen här just nu: Alicia skriker ihjäl sig i sin säng för att hon inte vill sova. Hon somnade på Chrilles bröst efter hon ätit välling förut. Hon har knappt sovit någonting idag, en timma sammanlagt sen klockan sex imorse och vi har hållit igång hela dagen. Förut gick vi till lekplatsen och gungade och tog med hennes gåvagn så hon fick gå av sig all energi. Men det verkar inte som att det hjälpte.
Hon sov ju så gott, sen bajsade hon två gånger. Så jag tror att det var det som störde hennes sömn.

Anyway...

Efter jag hade vart hos mamma och pappa idag så hämtade jag upp Chrille och vi åkte och handlade lite gött att käka till ikväll. Sill, färskpotatis, gräddfil, kamben, potatissallad, baguetter och sallad. Vi orkade dock bara käka sillen, färskpotatisen och gräddfilen haha. Resten får vänta tills imon. Nu dricker vi lite vin och lyssnar på en skrikig unge.
Fredagsmys...

Glad midsommar!

Jag är just nu hemma hos mamma och pappa. Hämtade upp mamma och i åkte iväg för att plocka blommar. Normalt att ta bilen för att plocka blommor eller? Det fanns inte överdrivet med blomster men vi fick tag så det räckte till en krans till lillan.
Dock var kransen inte så populär att bära på huvudet haha.

Men glad midsommar på er. Hoppas ni får en fin dag!




Bilder från Marstrand

Förra veckan (tror jag det var) så drog vi på en spontan utflykt till Marstrand. Jag har varit där innan men det var så längesen så jag minns det väldigt svagt. Vi tog bilen och drog iväg. När vi kom fram så tog vi färjan över till andra sidan ön, där allt sevärt finns.
Vi gick runt och spanade på grymt fina hus och tog en fika. Jag hade verkligen inte tackat nej till att bo där men jag kan tänka mig att det är riktigt dött på vinter halvåret. Vi gick upp till fästningen och spanade på utsikten. Helt sjukt fint!



Mina fina på färjan.







Hyfsad utsikt...



Inga dåliga hus där ute...



Mamma dotter mys ♥



Sen hittade vi en lekplats



Och så här kul tycker lillan det är att gunga!

Vi hade en jättemysig dag. om ni inte har varit på Marstrand så åk dit! Det är verkligen jätte fint och mysigt!

Klick Klick

Jag kunde inte motstå dessa fina från Ellos.se. Dessutom hittade jag en rabattkod som gav mig 50% rabatt på ena klänningen.





Ett tips!
Leta alltid rabattkoder på nätet om ni skall handla postorder. Google tex rabattkod ellos (om ni handlat på ellos). Jag hittade på
rabatterat.nu men det finns även på rabattkod.se

Update

Det kanske är dags att skriva några rader nu.

Som jag nämnde tidigrae så blev det ingen operation idag. Jag skall operera ett navelbråck som jag fick efter graviditeten, väldigt opassande så har jag åkt på världens förkylning med hosta och skit. Så jag pratade med läkaren och berättade hur det låg till och undrade om vi skulle operera ändå. Han tog beslutet att hoppa över det. Alla vet ju hur det känns att hosta med träningsvärk i magen. Magen ansträngs när man hostar och då är det kanske inte så bra med stygn där. Jag minns hur det kändes efter dem tog min blindtarm. Fast det där var nog en större operation men ändå. Så nu får vi se hur länge till jag får vänta...

Annars har dagen varit ganska lugn. Jag tog med mig lillan och gick och hälsade på Therese på jobbet. Alicia fick blåbärsglass. Mmm så gott.

Imorgon är det midsommar och vi var bjudna hem till vänner men har bestämt oss för att stanna hemma. Jag mår ju inte toppen och nu har Alicia åkt på en ögoninflammation tror jag, så vi håller oss på hemmaplan. Ev om vädret är OK så går vi till slottskogen, där det skall vara lite firande. Jag borde ju göra en krans till henne. Men minns jag hur man gör?



Jag får nog ge det ett försök. Om det inte regnar....

Hem igen

Det blir ingen operation idag. Läkaren tyckte att det var dumt eftersom jag hostar så. Och det förstår jag också. En magoperation plus hosta blir inget bra. Så nu får jag vänta till efter sommaren. Jaja, vad är väl en bal på slottet?

Orkar inte

Jag orkar inte blogga just nu. Har inget spännande att skriva eller dela med mig av känner jag. Det blir såhär ibland men lusten brukar komma tillbaka.

Imon är dte dags för operation iallafall. Om dem inte skickar hem mig eftersom jag är hyfsat förkyld. den som lever får se. Jag droppar la några rader imon iaf.

Kram på er!

Fungerande dator

Jippi, vi har en fungerande dator. Fantastiskt! Jag var och hämtade den hos brorsan igår.

Fy fan jag mår verkligen piss idag. Hostar, näsan rinner, halsen gör ont. Hela kroppen gör ont. Jag skall gå till läkaren sen. Passar på att byta vårdcentral också. Bättre att gå på den som ligger 100 meter upp i backen än att behöva ta bilen 5 minuter. Hoppas inte dem börjar jobba sig bara.

Det blev ingen bloggning igår kväll. Lillan somnade vid 21:30 först. Hon har blivit en pain in the ass att lägga. Vägrar ligga still och ligger och tjoar. Och lämnar man rummet så blir det ett jävla liv.
idag får C ta hand om lillan, jag har inga krafter. Hoppas dem går ut och leker, för här hemma får jag aldrig vara ifred.
Om jag och C ligger i varsin soffa så kommer lillan alltid till mig. Så är det att vara bäst :P.

Mobilbloggar

Våran dator är fortfarande kass så jag skriver från mobilen nu. Jag skall hämta brorsans ena dator i eftermiddag så får vi låna den ett tag. Annars e det sådär. Jag har blivit sjuk. Ont i halsen, snuvig och hostar. Typiskt. Jag som skall opereras på torsdag. Hoppas det går ändå. Jag ska vila dessa dagarna. Så gott det går i alla fall, så jag blir frisk. Jag skriver mer när vi fått låna datorn. Kram på er!

Tradera äger!

Häromdagen klickade jag hem denna klänningen till lillan. 2 kronor kostade den haha.

Jeansklänning

Och igår klickade jag hem denna. 7 kronor för den. Jag älskar jeansklänningar!

Jeansklänning i 74 cl. Väldigt mjuk och skön!

Tradera äger!

Sova? Fet chans

Just nu ligger Alicia med Chrille på soffan. Pigg och glad som en lärka. Hon somnade förut men vaknade hela tiden av minsta lila ljud.
Sen sket hon och nu är hon jätteglad och ligger och jollrar och pekar och säger DäDäDä.
Sötpropp!

Just det

Jag vann en tävling hos Prinsessans dagbok. Ett present kort på Gullgrodan.se för 300 spänn!
Så jag tänkte att lillan skall få någon av dessa klänningarna.


Cerise giraffklänning 
Turkos grodklänning

Vilken tycker ni var finast?

Torsdag

Nu har jag fått igång datorn. Jag fick sätta på den ungefär 25 gånger innan den bestämde sig för att hålla sig igång.
Så det har blivit dåligt med inlägg det senaste och att lägga in bilder tänker jag inte ens kämpa mig med.
I tisdags var jag, Chrille och lillan på Marsstrand. Sicket ställe asså. Så otroligt fint. Och vilka hus! Där hade jag gärna bott under sommaren. På vintern lär det vara väldigt dött.

Igår var jag och hälsade på min faster och kusin. Lisa är äntligen hemma från Uppsala över sommaren och då får vi passa på att träffas så mycket det bara går. Jag vill ju såklart att Alicia ska minnas Lisa eftersom hon inte är hemma så mycket. Så nu under sommaren blir det mycket dejter med Lisa. Sen att hon läser till förskolelärare och GÄRNA leker med lillan gör inte saken sämre hehe.

Idag skall jag, Carro min granne och en annan tjej gå på öppen förskola här i Majorna. Egentligen skulle jag och Carro gå till "hennes" ÖF i kärra men där var det visst sommarlov.
Nu får jag avsluta innan datorn dör.

Ha en fin dag!

Grattis!

Måste gratta Sara som skall få tvillingar! Helt otroligt och så jävla roligt! You´ll be busy honey!

Sen är vår dator helt mongo. Den stänger av sig själv och sånt. Det är ett under att jag kom in nu. Chrille har fixat den lite alla fall. Men den mår fan inte bra asså. Jag tror den fått för mycket stryk haha.
Jag återkommer när den är normal igen! Jag hatar datorer som strular.
Kram på er så länge.

Ps, Sandra. Skit i Gekås. Jag åker nog ner snart ändå. Men tack ändå!

Jag blir fan sur

på folk som nyss fött barn och är helt smala några veckor efter.
varför kan inte dem få ha en jävla hängmage och röv bredare än bredast.
Fuck you!

Long time no writing

Det var ett tag sen jag skrev nu. Men vi lever och mår bra i alla fall.

Det kom inget utlovat regn idag så jag och malin tog med oss barnen och gick till barnens zoo i slottskogen. Dem har getter, grisar, fåglar och kaniner som barnen kan titta på och getterna kan man till och med klappa när dem vågar sig ut till barnen. Alicia tyckte det var kul och skrattade sådär som hon alltid gör när hon ser djur. Hon vet inte riktigt hur ska bete sig haha. Om hon skall skratta eller vara rädd. Det är så sött.



Alicia!



Bebis geten.



Victor!



Och här är fågeln som Victor jagade runt zooet haha.

Sen la vi oss på en filt i slottskogen och hade det jätte gött. Det var lä där och blev riktigt varmt faktiskt!





Victor är bra på att attackera Alicia haha

Alicia har nu avslutat sin penicillinkur mot öroninflammationen och hon är SÅ mycket bättre. Jag gjorde alltså rätt val att sätta henne på en kur. Skönt det. Nu är hon sitt rätta glada pigga jag igen! Min lilla snäcka!

RSS 2.0