Just nu



En kopp te och en tallrik jorgubbar, banan och vaniljyoghurt. Yum!
Måste visa de söta tekopparna med kanna som jag köpte när det var loppis i Majorna i slutet på maj.



Visst är den söt!



Så tar man av överdelen som är en käck liten kanna...



Kopp och kanna!



Köpte även en i detta mönstret också (lite mer sliten dock). Fick båda för 30 spänn! Jag älskar dem!

Siffer intresse


Jag märker ett stort intresse av siffror hos lillan. Hon frågar alltid vilket nummer det är på tex spårvagnen eller på brev, tv osv. Så jag tänker att jag kanske skall börja öva lite siffror med henne. Visst hon är lite än men om hon är intresserad så varför inte.
Tänkte kolla om det är någon som har nåt bra tips på något bra sätt. Pussel? Böcker? Pysselbok? Spel? Kom gärna med tips =)

Träsiffror
Denna hos mamsellK gillar jag!

Lillan sjuk.... igen

Nu är det tredje gången på en månad som lillan är sjuk. Does it never end? Hon har feber, hosta from hell och en av öginflammation. Den tror jag dock att jag lyckats bromsa med koksaltbaddning. Hon är riktigt hängig stackarn. Hon sa det till och med själv igår. "Jag känner mig hängig".. Lilla pussen. Så igår var det lugna puckar här hemma. Läste lite böcker. Pusslat en del, kollat några filmer och målat lite. Idag blir det nog ungefär samma sak. Dock har jag fått en tid på vårdcentralen för att kolla mina öron. Jag har haft klåda som fan ett tag och var inne hos syster på jobbet och hon sa att jag har eksem i öronen så jag behöver få något utskrivet för att lindra det tyckte hon.
Funderar på lillans hosta också. Den är sinnesjuk. Hon hostar och hostar tills hon nästan kräks. Hon har Mollipect (hostmedicin) men jag tycker inte att den hjälper ett skit. Natten har la varit sådär... Jag har känt mig mer utvilad om man säger så.



Lillan igår när vi pusslade. Hon sitter gärna vid sitt bord i sitt rum



Hon börjar bli riktigt duktig nu!



Sen målade vi och här är hon och jag! Vi hjälptes åt. Hon har inte riktigt fått till en "huvudfoting" själv än men jag målade huvudet och så satte vi ögon tillsammans och sen fick hon måla armar och ben. Himla snygga blev vi tycker jag =)


Pimp my pot

Jag har inte de roligaste blomkrukorna här hemma. De i sovrummet är väldig söta men annars är det ganka simpla vita krukor som dominerar. Men så kom jag på hur man kan piffa upp en kruka. Väldigt simpelt.

 
 

Sött va?



Måste visa den söta radion jag köpte till köket. Den passar in perfekt! 299 kr från Clas Olsson.
Där stod Alicia för övigt idag när Beyonces låt "Best thing I never had" spelades och sa:
"Sluta skrik" till Beyonce haha.


En dag på Liseberg

Jag bloggar ju inte ihjäl mig här direkt...
Har glömt att skriva att jag, lillan och min bror var på Liseberg på nationaldagen. Det var kanonväder och inte alls mycket folk. Alicia var helnöjd och världens goaste unge hela dagen ♥. Den hemska trotsen som vi upplevt ett tag har flugit sin kos och ingen är lyckligare än jag och hennes far.
Anyway, lillan åkte karuseller och kramade kaniner till höger och vänster. Det är underbart att se lyckan i hennes ögon när hon är där. Fan, det var bra när jag jobbade där förra året, då var ju allt gratis haha. Kanske borde be Kerstin om en timanställning haha. Vi var ju där hur många gånger som helst förra året. Det bli det INTE i år kan jag lova...

Jag spelade på hus & hem hjulet (mitt favorit hjul) men vann inget såklart. När vi skulle gå därifrån så hade jag en tia i handen. Jag gav den till lillan och sa "här får du en peng, den får du spela för vart du vill". Tösen väljer att lägga den på hus & hem och VINNER haha. 2a pris vann hon och fick välja mellan en tavla, en termos (haha) en bricka, en ljuslykta och två väldigt söta nallar. "Visa henne nallarna lite närmre" sa jag till killen i hjulet. "Nej. Jag vill inte ha nallen" sa lillan. Vad hon valde??? Jo det skall jag visa er...



Ljuslyktan!
Haha sööötfia. Mamma upp i dagen eller vad?
Den fanns i grönt med men rosa valde hon ju såklart =).

Tävlar

Ikväll håller jag alla tummar då jag är med och tävlar hos Evelina om ett presentkort hos mamsellK.



Åååå vad jag vill vinna och shoppa till lillans rum!!

Goodbye diapers!

Min lilla tjej börjar bli stor. Denna helgen har vi skrotat blöjorna (förutom på natten) och det har gått sååå bra! Över förväntan verkligen! Jag är världens stoltaste. För att inte tala om vad hon är. Varje gång hon kissar på toaletten så skiner hon upp som en sol. ♥ Så imorgon går hon till förskolan utan blöja och jag hoppas att de är hjälpsamma och håller ett extra öga på henne. hur skall vi kunna vänja henne av med blöjan om de inte kan hjälpa oss? Dessutom känns det som att trycka ner henne genom att ta på henne en blöja imorgon när hon skall till förskolan. Och det tänker jag verkligen inte göra. Hon fixar detta. Min fina tös ♥


Kalle kamel....

Jag och lillan fick för oss att ta en tripp till Netto vid Marklandsgatan. Hoppade på vagnen, och sen på bussen för att upptäcka att netto hade stängt en timma tidigare. Där stod vi, utan festis som jag lovat lillan och en lång väg (för en tre åring) att promenera tillbaka. Men vi gick. Lillan blev trött och jag fick börja skoja om kameler som skulle plocka upp oss och det slutade med att jag fick sjunga "Kalle kamel har fem pucklar....." i ca 1 km.
Slutet gott när vi gick och köpte festis på ICA efter. Ett löfte måste hållas. ♥

RSS 2.0