Året som gick

Nu har jag sammanfattat år 2008. Det har hänt en del om man säger så!

Januari:

I början av 2008 hade vi nästan precis fått reda på att vi väntade en liten. Jag mådde ju tip top, bara lite illa men det är inget att gnälla över. Det var storm på storm också kommer jag ihåg. Varje helg en ny storm typ. Vi firade nyårsafton 07-08 här hemma hos oss och att inte vara bakis på nyårsdagen var nytt och underbart. Jag städade och moppade här hemma.
Vi målade vårt sovrum också. Grönt. Riktigt nice!

Februari:

Var månaden vi gjorde graviditeten officiell. Vi var på ultraljud och fick se Alicia för första gången. Hon var livlig och stack iväg när barnmorskan skulle ta en bild. Det kändes helt underbart att veta att hon mådde bra och vi kunde pusta ut lite kändes det som.



Mars:

Jag och Sara var på Afrikansk dans och Djembe på Musikens hus en helg. Det var skitskoj och så roligt att det var så blandade folk. Gamla och vi som var unga typ haha.
Jag var så extremt trött och det visade ju sig vara järnbrist. Inget konstigt när man är gravid. Började virka filten till Alicia.

April:

Min fina guddotter Bianca föddes den andra april. Vi var och beställde barnvagn och det började trilla in mer och mer bebissaker. Helmysigt! Var i Ullared och tokhandlade!
Jag och mamma stod på kommersen och jag fick in lite pengar. Men fy fan vilka snåla kunder. Höll på att få mig ett spel!

Maj:

Stor månad! Jag slutade jobba! Det var nog det bästa haha.
Brorsan gifte sig med sin Malin och jag fick äran att göra brudbuketten. Det hade jag inte gjort någon sen gymnasiet men det gick rätt brafaktiskt! Jag köpte ny kamera. Årets bästa köp tror jag!
Gick en kortkurs med svägerskan. Roligt att pyssla. Hade ju tid med det också när jag gick hemma och väntade på lillan.
 
Juni:

Jag började bli riktigt stor och det började bli tungt med lillan i magen. Vi var och hämtade barnvagnen och är så nöjda med den! Jobbigt att vänta på den lilla bara. Så mycket tankar och funderingar. Aldrig hade jag kunnat föreställa mig att vi skulle få en så snäll och underbar dotter!
Sex and the City filmen hade premiär och jag, Sara och Lisa var och tittade och käkade middag.
Midsommar spenderade vi hos Tommy och Tess som hade lånat Tess föräldrars hus. Vi badade bubbelpool och hade det gött som fan.



Juli:

Det var varmt som fan och jag avr stor som ett hus! Svullen och jävlig. Gick en scrapbookingkurs med svägerskan och det var jätteroligt att lära sig lite. Tyvärr har jag inte tid eller pengar till det nu. Men nån gång kommer jag nog att fortsätta.
Alicia var beräknad till den 31 juli och den dagen gick jag upp och ner i trapporna i trapphuset. Om och om igen. Och det gav resultat...



Augusti:

Bästa månaden. EVER!
Den första Augusti kom hon vårt lilla mirakel. 49 cm lång och 3880 gram. Helt undebar och välskapt. Så augusti månad kantades av massa besök och fullspäckade dagar. Mysigt men jobbigt!
Jag åkte ju på den där jävla ansiktförlamningen också. Stoneface. Helt sjukt. Tack och lov att den försvann efter två veckor.



September:

Fullt upp med lillan!
Jag fyllde 26 och hade kalas tillsammans med faster och brorsan.
Tog upp kontakten med Jill, Therese och Catrin igen. Inte en dag för tidigt!



Jag blev gudmor till fina lilla Bianca och vi var i skåne på dop. Så kul att träffa Linda och familjen igen. Nu är det nog snart dags att åka ner igen. Abstinens..



Oktober:

Vi började babyrytmik och babysim och Alicia tycker det är jättemysigt. Om man slipper hamna under vattnet på simningen såklart. Blev kontaktad av en tjej från expressen och jag och Alicia skulle vara med i tidningen. Vi hade en fotograf här hemma. Artikeln var i tidningen den 1a november.



November:

Jag tror att det var i okt-nov som jag började känna mig säker med Alicia. Saker och ting gjorde mig liksom inte nervös längre. Allt blev så naturligt. Det är en riktig utmaning att bli mamma. Man skall helt plötsligt göra saker som man aldrig gjort innan. Ansvara för en liten människa som inte kan någonting själv. Men det är det mest underbara man kan vara med om samtidigt!
Alicia fick börja med smakportioner i november också och jag och Chrille blir av med jobbet.



December:

Julmånaden. Avslutning på bayrytmiken och på babysimningen. Jag och Alicia lusade hemma hon mamma och pappa. Jättemysigt! Lämnade bort lillan för första gången när jag och Malin åkte till Gekås. Det gick jättebra när hon var hemma hos mormor och morfar.
Den 9e december fick min kompis Carro sin lilla Donya som ÄNTLIGEN kom ut!
Julafton firade vi hemma hos mina föräldrar och det avr första julen som jag och Chrille firade tillsammans. det var jättemysigt och Alicia fick så mycket klappar.
Vi umgås mycket med Malin och Viktor och jag hoppas verkligen att Alicia och Viktor kommer leka bra när dem blir större. Men det tror jag.





År 2008 har varit ett helt underbart år faktiskt. En del tråkigheter såklart men det mesta har varit super. Mött mycket nytt folk och fått många nya vänner, och gamla tillbaka.
Det bästa är ju såklart lillfisen som kom till oss. Så snäll och fin så ord inte kan beskriva.
Att brorsan gifte sig är ju också helt fantastiskt!
Jag ser fram emot år 2009 och vad som kommer att hända. Alicia kommer ju utvecklas massor och jag ser fram emot sommaren då hon nästan är ett år.

Gott nytt år på er!


Kommentarer
Postat av: Catrin

Den bilden på henne i tomteluva herregud!!såååå söt!

2008-12-30 @ 18:07:31
Postat av: anna

eller hur.. hon ser ut som en lite hundvalp. bäst att hålla henne borta från cesar hahaha

2008-12-30 @ 19:40:26
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Sara

va fin du va på julafton=)

2008-12-30 @ 21:38:23
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: anna

tack vännen!!!

2008-12-30 @ 22:43:13
Postat av: Elin

Vilka fina bilder!

Jag håller med om att 2008 varit ett fantastiskt år!

kram

2009-01-04 @ 21:52:16
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0