Gomorron Gomorron

Vart vaken sen 6:30. Alicia har sovit hela natten! Så skönt! Igår somnade hon på kvällen men vaknade vid 22 tiden och åt. Det är så jag vill att hon skall äta innan hon somnar men somnar hon så somnar hon. Jag väcker henne inte när hon sover så gott. Lilla stumpan.
Nu ligger hon och tittar på sin hand haha helt impad. Hon tycker om att suga på handen men på senaste tiden har hon börjat stoppa in fingrarna så långt så hon börjar ulka. Jäkligt lätt att säga till en två månaders bebis att så får man inte göra.

Igår var vi och träffade mamma gruppen och fikade i slottskogen. Det var helt OK. Vi satt ute och det var så jäkla gött i solen. Mitten av oktober och man kan sitta ute och fika. Thank you global warming! :P

Idag är det babyrytmik igen. Inga andra planer för dagen faktiskt. Men en promenad blir det nog i alla fall.
Igår skulle bilen vart klar från verkstan men dem ringde aldrig! Börjar bli jäkligt tröttsamt att vara utan bil nu! Ska ringa dem sen och fråga vad fan dem sysslar med. När jag pratade med dem i måndags så sa dem att den skulle vara färdig igår och att dem väntade på olja. Öööö har dem inte olja på en verkstad? Det låter ju helt skadat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0