Fredag

Idag var vi på BVC och Alicia fick sin andra vaccination. Hon sa inte ett pip. När barnmorskan stack henne så tittade Alicia på mig och underläppen åkte ut lite men sen var det inte mer med det. Så duktig!
Hon växer så det knakar och är 66cm lång nu och väger 7800 gram. Biffen. Men hon ligger perfekt på sin kurva och det är huvudsaken.

Efter BVC åkte vi till IKEA och letade efter förvaring till Alicias alla leksaker. Allt är så fult men det slutade med att vi köpte två rosa förvaringslådor med hjul. Dem fyller sin funktion iallafall. Köpte en badrumsvåg också, men jag måste ev ut till IKEA imon igen för att köpa en matvåg. Gjorde aldrig det idag och jag behöver en så att jag kan följa min diet ordentligt.

Powerwalkade med lillan i 45 minuter i morse. Det var så fint, jag gick ner till röda sten och nya varvet. Kallt och soligt nere vid vattnet. Perfekt start på dagen!

Imorgon skall vi gå och titta på en lägenhet! En trea, 70 kvadrat och den ligger i ett underbart område i kungsladugård. Hoppas den är nice och att vi får den om vi vill ha den. Berättar mer när vi sett den.
Nu skall jag slappa lite och lägga mig och läsa.
Natti Natti!

Kommentarer
Postat av: Sara

ohh har ni fått ett nytt erbjudande? va skoj...hoppas den e fin då=) (håller tummarna)

2009-01-02 @ 22:20:15
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: anna

aa håll tummarna!

2009-01-02 @ 22:51:18
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Malin

hahaha din bror ser nog inte fram emot flytten...hehe håller tummarna

2009-01-03 @ 08:15:02
URL: http://bilbruden.blogg.se/
Postat av: Malin

MMm har varit med där, men tycker d inte ä bra...har ju mina viktväktargrejer kvar jag ska köra från början...bara och väga allt..

2009-01-03 @ 09:34:04
URL: http://bilbruden.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Mysigt med IKEA! :) Hoppas lägenheten var fin!? Jag jobbar nere vid Röda Sten (nästan) och det är otroligt fint där! Sitter med utsikt över inloppet och bron - men det är sällan eller rättare sagt aldrig man går en promenad där hur lockande det än är! Hoppas ni får en mysig lördag!

2009-01-03 @ 18:03:42
URL: http://alexandraaaa.blogg.se/
Postat av: anna

jasså jobbar du där! Jag är alltid där nere och promenerar! Älskar det! Det är mitt lugn! Vi går på babysim på motionera där! Lägenheten var fin!

Ha en bra kväll!

2009-01-03 @ 21:29:23
URL: http://pann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0