Måååne

Jag och Alicia var ute på lekplatsen en stund förut. Jag visade henne månen och sa "Titta Alicia, där är månen". Sen sa hon "Måååne dä" när hon satt och gungade. Nu tittar hon på Nalle Puh och utbrast glatt "Mååne". Mycket riktigt så var där en måne. Så duktig så.
Momo (mormor)har hon sagt idag flera gånger också.

En annan sak också, Alicia har ett jäkla minne asså. När vi var på lekplatsen en dag förra veckan så var det en katt där. Alicia klappade katten en stund men sen ville katten vara ifred och gömde sig i en buske. Alicia gick och letade efter katten en bra stund och sa Mjao Mjao i säkert en kvart. Idag när vi kom till samma lekplats så letade hon efter katten igen. Mjao Mjao sa hon och gick runt runt runt och tittade efter katten. Det var dock ingen katt där idag.
En annan grej också. Hon fick ett reklamblad att leka med hemma hos mamma och pappa förra helgen när vi var där. Det var en nalle där i och hon bläddrade i katalogen och sa "Nalla" så fort hon såg nallen. När vi kom hem till mamma och pappa i lördags så gick hon rätt fram till sin lekpåse, tog upp katalogen, bläddrade och sa "Nalla".
Ett sånt jäkla minne asså. Jag trodde faktiskt inte att så små barn hade så bra minne.

Kommentarer
Postat av: catmust

duktig tjej!!

2009-11-30 @ 20:28:41
Postat av: Camilla E Lindström

Hej,



Snubblade in på din finfina blogg.



Må så gott

Mvh Camilla, En mammas dagbok

(emring.blogspot.com)

2009-11-30 @ 21:44:25
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Ewa

Duktig tjej. De här små småttingarna har ett j...

minne. Nu får du passa dig ifall hon kommer att bli långsint he,he.

2009-12-01 @ 10:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0