Barnvåld

Läser om det hemska mordet på den 4 åriga pojken i Ljungby i oktober. Han blev tydloigen strypt med ett hopprep av en tio årig pojke. Herregud. Så tragiskt. 10 år och skyldig till mord. Hur det framtiden ut för den pojken? Inte så ljus va?
Overheard en konversation mellan en fröken och en förälder på förskolan i måndags när det var lussefirande. Tydligen hade två pojkar börjat bråka. Riktigt bråk alltså. Fullt slagsmål. Den ena pojken hade rivmärken i hela ansiktet, den andra ingenting. Två pojkar tre år gamla. Vad händer??? Fröken berättade att hon hade fått kuta och ingripa.
Den ena pojken som var inblandad i bråket verkar vara lite av en troublemaker. Jag har sett honom flera gånger kasta sand på andra barn. Alicia har berättat att han inte alltid är så snäll. Chrille hade sett vid lämning att han fick ett utbrott när hans mamma gick och började sparka och kasta grejer på fröken.

Jag kan ju säga att det inte känns helt tryggt att lämna Alicia på förskolan när man får höra sånt här. Om en tioåring kan strypa en fyraåring med ett hopprep och två treåringar kan ha ett fullt slagsmål på förskolan. Vad kan inte mer hända....


Kommentarer
Postat av: Sara

tänkte detsamma när jag läste om pojken i Ljungby! det e fan helt sjukt.....



go bild <3

2011-12-14 @ 18:37:24
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: anna

tack! ja, det är fan helt sjukt! =(

2011-12-14 @ 19:32:34
URL: http://pann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0