Siffer intresse


Jag märker ett stort intresse av siffror hos lillan. Hon frågar alltid vilket nummer det är på tex spårvagnen eller på brev, tv osv. Så jag tänker att jag kanske skall börja öva lite siffror med henne. Visst hon är lite än men om hon är intresserad så varför inte.
Tänkte kolla om det är någon som har nåt bra tips på något bra sätt. Pussel? Böcker? Pysselbok? Spel? Kom gärna med tips =)

Träsiffror
Denna hos mamsellK gillar jag!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Va kul! Klart ni ska öva siffror med duktiga tjejen. Hon kanske blir ett matte snille!

Vi övar med våra 1,5 åringar, men bara på att att koppla namn till utseende! Dom

är super duktiga.

2011-06-20 @ 18:40:53
Postat av: anna

=) Jag köpte en pysselbok med siffror till henne idag, den gillade hon. Ska nog beställa hem de där träsiffrorns tror jag =) Hoppas du mår bra Lisa! Kram

2011-06-20 @ 21:10:22
URL: http://pann.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det är ok med mig, mkt på jobb och med lägenhetjobb... Kul att hon gillar den, en simpel sak ni kan göra som vi gör med barnen är att skria upp siffror och läggs ut på bordet och sedan lägga antalet på siffran med några av hennes leksaker, eller varför inte russin som hon kan äta upp sen :)

2011-06-20 @ 22:13:23
Postat av: anna

å bra idé det där med russinen Lisa!! =) stannar du i sthlm i sommar? Hörde att du skall till italien =) Kul!! Jag har lillan ganska mkt i sommar, funderarde på om vi skall komma och hälsa på dig några dagar om du har tid? Kram

2011-06-21 @ 11:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0